stenly Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Já vím…. a jsem za to rad, pac jsem po nich toužil. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Tak tieto Heuer Pre carrera model, kompletný servis u pana Fáberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 A paru fotiek z pred renovácie, škoda že mi nejdu nahrať videá tam je to tiež pekne spracované... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Mám rád starý věci s duší a tohle je moc krásný kousek péči si zasluhující! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Ručičky už asi nebyly původní, tak alespoň se podařila výroba nové střelky v otočné lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Jeronimo , pekná prácička ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Krásně to prokouklo, ty ručky jsou hodně zvláštní, ale celkem tam sedí, což mě samotného překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 před 58 minutami, brba napsal: Jeronimo , pekná prácička ... Díky. před 47 minutami, Tikal napsal: Krásně to prokouklo, ty ručky jsou hodně zvláštní, ale celkem tam sedí, což mě samotného překvapilo. Díky, mám uplně ten samý pocit. Ručičky nebudou z konkrétních hodinek, ale asi ani minutová k hodinové nepůjde do páru. Mimostředka stopro ne. To je zkrácená verze Traktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Asi patří spíše "Cathedral", ale tyhle ručky si vybavuji, že už jsem párkrát u podobných hodinek viděl. Jinak pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 před 38 minutami, libor2002 napsal: Asi patří spíše "Cathedral", ale tyhle ručky si vybavuji, že už jsem párkrát u podobných hodinek viděl. Jinak pěkná práce Díky, tak vidím, že aspoň hodinová ručička je původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Tak moje Pogue asi patří i sem. Renovováno v Onyxu, no posuďte sami, myslím, že se povedly moc. Tady jedna před. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 A tady je něco po. Pochybuju, že třeba pouzdro udělá někdo líp. A nejen pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: A tady je něco po. Pochybuju, že třeba pouzdro udělá někdo líp. A nejen pouzdro. Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Práce je to jistě pěkná, jen za mě ztratily pel... Nejsou to NOS hodinky /nikdy ani nebyly/ a už to ani nejsou autentické vintážky, ale pokud jsi s tím takto spokojený, tak je to jedině dobře, nosíš je ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 No kdyby už před renovací bylo vše původní, tak asi jo, ale sklo tam bylo plastový, když jsem detailně zkoumal tu sundanou lunetu, tak jsem si teď skoro jistej, že vložka už taky nebyla původní. No a ručky a cifr jsou původní, renovovaný novou lumi, indexy byly strašně orezlý, ručky taky. Naštěstí ta luminova svítí o dost míň než lumibrite, toho jsem se bál. Teď jsem poslal Rudovi 6119-6020, ty mají cifr a ručky v pořádku, tam se bude dělat jenom stroj a těsnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Hodně jsem váhal, ale zvítězilo to, že nejsou někde do vitríny, ale na normální nošení takže patinu chytnou časem znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 JA to uplne chapu, taky mam vintage, ze kterych zustal jen strojek+cifr a vse ostatni je NOS, nektere nechavam uplne jak jsou, jine resim i pouzdro... proste je to o tom z ceho vychazim a nekdy urcite taky hledim na maximalni puvodni stav, ale to je u tech fakt vzacnych kousku, nebo tech kde je nejaka zajimava historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Já mám zkušenost, že se většinou na hodinkách ve stáří přes 50 let již hodináři vyřádili ve smyslu renovací pouzder. Dá se říci, většinou ke škodě hodinek.... Proto nevidím důvod je v tomto stavu nechávat a svěřím je rád někomu, kdo obnoví původní stav, samozřejmě v rámci možností.... V tomto má fi. Onyx u mě absolutní důvěru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 před 3 hodinami, M-72 napsal: Já mám zkušenost, že se většinou na hodinkách ve stáří přes 50 let již hodináři vyřádili ve smyslu renovací pouzder. Dá se říci, většinou ke škodě hodinek.... Proto nevidím důvod je v tomto stavu nechávat a svěřím je rád někomu, kdo obnoví původní stav, samozřejmě v rámci možností.... V tomto má fi. Onyx u mě absolutní důvěru. Moje řeč, tak to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Proto je tak napinavy cekat na spravny kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se