colommbo Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 (upraveno) Nestler: Proč...? Protože jsi hloupej. Ale buď v klidu, takových nás tu je neúrekom... financ: Děkuju za objasnění důvodu zaoblení hran, nějak mi to furt nešlo do hlavy a teď už konečně chápu... P.S. Začátkem roku jsem si pořídil krásný komplet Igenů 1972 a to jsem je vlastně vůbec nechtěl. A aby hodinky mohly odpočívat a zrát, koupil jsem nedávno druhé a staly se z nich moje all day watch... Upraveno 4. listopadu 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 A diplomaty jsou krásný a důstojný hodinky, skrzevá ně propukla naplno moje choroba. I když mám (zatím) stále jen jedny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 (upraveno) cau prosel jsem tady vsech 9 str. a mam dotaz: je nekde nejaky prehled jaky verze Diplomatu jsou? zatim co sem videl:pouzdro: Chrom - Zlacenecifrenik: bilys datumem - bez datumuty co nemaji datumovku tak nemusi byt napsane DIPLOMATa delali se verze s Icablockem a bez, ze? zlate s cernym cifrem jsou renovacni, ze? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. listopadu 2017 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Bez data se jim říká skorodiplomaty. Diplomaty jsou jen první dvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 aha dekuju to jsme nevedel.ted nevim zda ma cenu kupovat skorodiplomaty za skoro 1500kč kdyz renovace ja za mordu, ale tento typ se mi libi..chci sporty a diplomaty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Hledej dál,potřeba koupit takový,abys je nemusel renovovat.Ale za 1500 Kč je neseženeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. listopadu 2017 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Jedny pofrčí na bazárek, druhý do Novýho Města . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Jedny pofrčí na bazárek, druhý do Novýho Města . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Vida, zase jeden sikula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Zdravím ve spolek...zvažuji ke koupi, ciferník vypadá dobře, myslíte, že půjde pouzdro vyčistit a vyleštit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Vyčistiť pôjde.Mechanicky a ultrazvukom.Nové ale s neho neurobíš.A myslím,že minútová rúčka je hnilá-rezavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Vyčistit něco půjde, ale jak píše Jožko, nové z nich neuděláš.U té minutové ručky mám také pochybnosti. Chtělo by to lepší foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Pánové moc děkuji, ale již je to pase.Byl to inz z Aukra, kde lepší foto nebylo a byť aukce končila až příští týden (startovací cena byla 3000Kč), v den, kde jsme zde dal dotaz byly hodiny prodané za startovací cenu a aukce ukončena dříve.Budu shánět dále, kde bude větší jistota ze pouzdro je "vintage" ale OK :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Ahoj, začínám s hodinkama a začal jsem u PRIMek a samozřejmě diplomatů. Na aukru jich je dost a taky za dost. Ale narazil jsem na toto. Je toto nějaká rare anomálie nebo je to skládačka? Už jsou na 20 tisících. Lidi přihazují jak pominutí. A když mi někdo nabídne nějaké za rozumný peníz. Budu rád.Díky Michal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Už se tu probíraly v inzertním vlákně: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/page-464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Díky, zatím se tu rozkoukávám. je toho moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Ahoj lidi, prosím, prodejte mi někdo Primky Diplomat v pěkným stavu! ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 V 23. 12. 2017 v 18:08, szeryng napsal: Ahoj lidi, prosím, prodejte mi někdo Primky Diplomat v pěkným stavu! ??Lidi už se nemůžou dočkat,až ti prodají svoje Diplomaty v pěkným stavu....Musíš si sám naštudovat jaký bys je chtěl,musíš vědět,jakej je pro tebe pěkný stav a kolik chceš za ně dát a dívat se a porovnávat,kde je co v nabídce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Tady jsou jedny: http://www.prim.cz/cz/produkt/prim-diplomat-40c-87676/ Ale ta cena ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se