habadej Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Ovlivněn zdejšími foto machry, jsem pořídil nový foťák, nastudoval nějaké moudrosti a založil své osobní fotovlákno.Jako první jsem nafotil svou poslední akvizici a to Squale Atmos 50 Black Blasted. Myslím si, že napoprvé to nedopadlo špatně. Doufám, že se fotky budou líbit i přes nepopíratelné nováčkovské chyby. Myslím, že mi sednou dobře. Jak to, že je odraz ostřejší? Řemen je opravdu chlapáckej. Na tenhle detail korunky jsem pyšnej. Pár detailů ciferníku Tady fotka nekompromisně zachytila nedostatek výstupní kontroly, ten okousaný otvor pro nasazení na hřídelku u minutové ručky jsem v reálu vůbec nepostřehl. Taky je tu dobře vidět krásná vintážní barva lumy. Detail gravírování a pískovaného pouzdra a lunety. A nakonec ještě dvě fotky cifru.
villain83 Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 (upraveno) moc pěkný fotky,poměrně dlouho jsem nad nima v prodejní sekci uvažoval,dokonce byl už prst na spoušti,ale nakonec zvítězil rozum,mám toho už tak víc,než unosím...každopádně moc hezký hodinky,divery mám obecně rád a tady je ta DNA cejtit na sto honů... teď jsem si všimnul na tom makru tý vteřinovky u čepu,na to by si kluci švýcarský měli dát bacha,věřím,že v reálu to vidět není,ale i tak... Upraveno 10. března 2015 uživatelem villain83
villain83 Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 minutovky,né vteřinovky,pardon,už mi to nešlo editovat...
bandicoot Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 (upraveno) Pěkný fotky. Hodinky jsou fajn. Koukám, že i ta černá verze je super. K té se navíc kromě hnědého hodí i ten černý vintage řemen.Gratuluju. Upraveno 10. března 2015 uživatelem bandicoot
villain83 Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Jo,ten hnedej remen se mi moc libi.
habadej Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2015 (upraveno) Díky za pochvalu.U tý vteřinovky to v reálu není vůbec vidět. Je to vidět pouze ze strany a ne pouhým okem. Já jsem na to přišel taky až na fotce. Teď jsem na to koukal pod numismatickou lupou a je to nedostatečně nanesená ta oranžová barva u čepu. Je vidět, že co ujde oku výstupní kontrole ve fabrice, nemá šanci uniknout oku chronomagora (-:. Díky za pochvalu fotek, ale i hodinek. Upraveno 10. března 2015 uživatelem habadej
jencekgs Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Pekne fotky peknych hodinek. Jestli jsou to prvni pokusy tak fakt super.
habadej Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2015 (upraveno) Pořídil jsem na ně mesh a zjistil jsem, že ty hodinky normálně miluju. Vypadají o něco toolověji než na tý kůži. Teď je to to správný retro. Upraveno 16. března 2015 uživatelem habadej
Bells Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Ten mesh k nim jde pěkně, ale i tak jim kůže sluší víc, krásně ladí se vteřinovkou. Jinak pěkné fotky, tak přihoď ještě další a ať ti hodinky dělají radost minimálně jako do teď
Ondrej71 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Na meshi jsou suprovni, sedi k nim sqvěle
habadej Odesláno 1. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Mám lehké podezření, že se mi to s těma potápkama začíná vymykat z rukou.
habadej Odesláno 9. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Koupil jsem hadr a polarizační filtr... Hadr jsem nasadil a přes filtr to vyfotil a jsem spokojenej.
palobo Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Zdravim. Mohol by si napísať obvod zápästia , vačšinou sa na iných fórach piše že hodinky pôsobia menším dojmom než v skutočnosti sú ,ale u teba vypadaju v pohode. Vážne o nich rozmýšľam na meshi sú perfektne, len aby som s nimi nespravil krok vedľa. Dík
habadej Odesláno 22. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Ahoj,obvod zápěstí mám něco mezi 17 až 17,5 cm. Minulý týden tady šly modrý za super cenu. Jinak Squale vřele doporučuju. Mám je asi dva měsíce a na ruku se zatím nedostaly žádný jiný, a to se mi ještě nestalo. Škoda, že ten mesh nedávaj v základu, musí se doobjednat.
palobo Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Ďakujem. Na squale.de sa dá zvoliť akýkoľvek náramok len budú sa dať objednať máj/jún . Treba počkať .
habadej Odesláno 6. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Uběhl nějaký čas, změnil jsem akvizice a udělal pár fotek:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se