Americkej Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 5 hodinami, brownwld napsal: Normalne beru Vervu 100, ta ma oznaceni E10. Ted ale ctu: "VERVA 100 neobsahuje klasický biolíh, ale je na bázi ETBE (etyltercbutyléter)." Takze to by melo byt ok, ne? Já do svejch mazlů leju 98 E5, mívá jí ONO. Bohužel zcela čistý palivo se díky eko zmetkům už snad natankovat nedá, nebo aspoň já o něm nevím. To ETBE je taky hajzl na úsady, snad jen by neměl rozpouštět gumové části palivových systémů starších vozidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 2 hodinami, TLD napsal: Peknej Mercedes Ceska Kanada Díky. Ten tvůj sporťáček je taky super. a krásný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Snažím se tankovat (a před delším odstavením auta to beru jako povinnost) u EuroOilu benzín bez biolihu. V jejich aplikaci lze ověřit, zda je na pumpě aktuálně palivo s 0 % biolihu.Odesláno z mého SM-A356B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Minuly tyden jsem si v rychlosti prosel autosalon v Curychu, ani jsem nestihl moc fotit, ale ze bylo na co koukat! A o vikendu jsem si projel suchej a prazdnej Gotthard. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Ty vis jak zit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu před 14 hodinami, AndyAaron napsal: Ty vis jak zit Je treba radovat se z malickosti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu https://www.jaguar.cz/copy-nothing/index.html Konec jedné éry. Škoda jich, takové krásné vozy to byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Treba to je jen nejaka nepovedena kampan ... Jaguar byl vzdy spis neco takovehle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu toto bol asi idiotský nákup ale to auto sa mi vždy páčilo 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Krasnej. Par sem jich mel,vcetne viggena a jsou to nadherny auta. at slouzi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu díky, prevetral som ho aj dnes, inak to nešlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Byl to dobry nakup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu díky, prevetral som ho aj dnes, inak to nešlo Vypada v super stavu? Odkud jsi ho bral? U nas sleduju nabidku delsi dobu a neni to zadna hitparada. Co tam mas za motor? Je to krasavec, at times dobre slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu AndyAaron,koukas po saabikovi jo? Co bys chtel? Ja premyslim,ze si taky koupim 900 starou. Bez turba. Kvuli prevodovce. Ty auta maj kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu @AndyAaron bola to náhoda ale našiel som ho u nás v Bratislave. Auto malo 22 rokov jedného majiteľa, mne známeho človeka. Má aj pôvodné BA značky čo je pre mňa obrovská radosť Inak samozrejme za tie roky má svoje šrámy a veci ktorým sa bude treba povenovať ale zatiaľ si to užívam. Je tam 2.0 benzín so 150hp ale za plynom ide celkom pekne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu AndyAaron,koukas po saabikovi jo? Co bys chtel? Ja premyslim,ze si taky koupim 900 starou. Bez turba. Kvuli prevodovce. Ty auta maj kouzlo. Mne se Saab libil od mala. Jako teenager jsem psal ceskemu zastoupeni a naposilali mi spoustu katalogu. Ted mam problem s tim, ze kdyz bych sehnal pekny kus, tak nemam garaz, tak je mi lito to auto trapit venku. A dalsi vec je, ze se nerad zbavuju veci, ktere funguji a muj veteran od Fordu furt spolehlive jezdi. Takze je to furt jen v teoreticke rovine a jak ta auta starnou, tak uz mi to asi zustane jako nesplneny sen. No uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Na auta z nesplněných snů bych potřeboval hangár:) Aktuálně jsem zaseknutý u cca 80’ kupé, i když vím, že aktuálně si nic takového nepořídím. Saab je super! Tuhle generaci jsem nějak přeskočil, značku jsem registroval až od 2. generace 9-3. Pro ni mám velkou slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Igicz,povidej me o tom:) To je peknej zasek. Ja bych si nechal libit quttro coupe, pekne s karovanejma sedackama a za stinitkem fotku W. Rohrla Ja mel nejradsi saaba 99/900. Pak uz mene, ale porad jo Asi uz sem to tu mel... Muj Viggen. Kdysi. Ty strasny kola jsem menil. Palubka v karbonu, BSR. Pekny to bylo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Moc pěkný! Já měl dlouho 9-5aero a byl bych u Saabu dodnes, kdyby neskoncili. Přešel jsem na Jaguar a podle posledni reklamy právě ukončili výrobu aut a odteď bude Jaguar vyrábět genderově vyvážené nebinární rtěnky. A já letos přešel na LR, tak doufám že jsem nedal polibek smrti další skvělý automobilce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Poslyš, jestli Ty těm automobilkám nenosíš smůlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se