Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, brownwld napsal:

Normalne beru Vervu 100, ta ma oznaceni E10. Ted ale ctu: "VERVA 100 neobsahuje klasický biolíh, ale je na bázi ETBE (etyltercbutyléter)."

Takze to by melo byt ok, ne?

Já do svejch mazlů leju 98 E5, mívá jí ONO. Bohužel zcela čistý palivo se díky eko zmetkům už snad natankovat nedá, nebo aspoň já o něm nevím. To ETBE je taky hajzl na úsady, snad jen by neměl rozpouštět gumové části palivových systémů starších vozidel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snažím se tankovat (a před delším odstavením auta to beru jako povinnost) u EuroOilu benzín bez biolihu.
V jejich aplikaci lze ověřit, zda je na pumpě aktuálně palivo s 0 % biolihu.
d88bf72379451cd31b793c8d2d862386.jpg

Odesláno z mého SM-A356B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

@AndyAaron bola to náhoda ale našiel som ho u nás v Bratislave. Auto malo 22 rokov jedného majiteľa, mne známeho človeka. Má aj pôvodné BA značky čo je pre mňa obrovská radosť :) Inak samozrejme za tie roky má svoje šrámy a veci ktorým sa bude treba povenovať ale zatiaľ si to užívam. Je tam 2.0 benzín so 150hp ale za plynom ide celkom pekne. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

AndyAaron,koukas po saabikovi jo? Co bys chtel? Ja premyslim,ze si taky koupim 900 starou. Bez turba. Kvuli prevodovce. Ty auta maj kouzlo. 

Mne se Saab libil od mala. Jako teenager jsem psal ceskemu zastoupeni a naposilali mi spoustu katalogu.
Ted mam problem s tim, ze kdyz bych sehnal pekny kus, tak nemam garaz, tak je mi lito to auto trapit venku. A dalsi vec je, ze se nerad zbavuju veci, ktere funguji a muj veteran od Fordu furt spolehlive jezdi. Takze je to furt jen v teoreticke rovine a jak ta auta starnou, tak uz mi to asi zustane jako nesplneny sen. No uvidime.
Odkaz ke komentáři

Na auta z nesplněných snů bych potřeboval hangár:) Aktuálně jsem zaseknutý u cca 80’ kupé, i když vím, že aktuálně si nic takového nepořídím. Saab je super! Tuhle generaci jsem nějak přeskočil, značku jsem registroval až od 2. generace 9-3. Pro ni mám velkou slabost. 

Odkaz ke komentáři

Igicz,povidej me o tom:) To je peknej zasek. Ja bych si nechal libit quttro coupe, pekne s karovanejma sedackama a za stinitkem fotku W. Rohrla :) 

Ja mel nejradsi saaba 99/900. Pak uz mene, ale porad jo :)

Asi uz sem to tu mel... Muj Viggen. Kdysi. Ty strasny kola jsem menil. Palubka v karbonu, BSR. Pekny to bylo...

IMG_1523.JPG

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Moc pěkný!🤌🏻

Já měl dlouho 9-5aero a byl bych u Saabu dodnes, kdyby neskoncili. Přešel jsem na Jaguar a podle posledni reklamy právě ukončili výrobu aut a odteď bude Jaguar vyrábět genderově vyvážené nebinární rtěnky🤦🏻‍♂️.

A já letos přešel na LR, tak doufám že jsem nedal polibek smrti další skvělý automobilce...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...