xjr1 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Mozno som uz len stary dinosaurus tesne pred vymretim - ako to citite vy?Asi už jsme opravdu starý dinosauři, taky se mi to zmenšování objemu, ubírání válců, tři turba na jeden motor atd..vůbec nelíbí. Ale člověk si zvykne na všechno, generaci. která si třeba za 5 let bude dělat poprvé řidičák, už přijde samozřejmý, že auto vrčí z repráků a ne z vejfuku... Jak jsi psal, u normální konfekce je to jedno, ale u auta pro radost je to faux pas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Já se jako starý dinosaurus necítím a i tak mi to vadí. Ale prostě se to nezmění, není vůle trhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Asi už jsme opravdu starý dinosauři, taky se mi to zmenšování objemu, ubírání válců, tři turba na jeden motor atd..vůbec nelíbí. Ale člověk si zvykne na všechno, generaci. která si třeba za 5 let bude dělat poprvé řidičák, už přijde samozřejmý, že auto vrčí z repráků a ne z vejfuku... Jak jsi psal, u normální konfekce je to jedno, ale u auta pro radost je to faux pas.me je z downsizingu na bliti.. nejlepsi motor vod BMW byl trilitr atmosfera, ted je to vsechno v hajzlu, za start/stop sytem bych ruce rezal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Start/stop je hrozna chujovina! Vzdycky, kdyz me veze nekdo s tim zapnutym smejdem, tak mu to prepinam do civilizovanyho rezimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 me je z downsizingu na bliti.. nejlepsi motor vod BMW byl trilitr atmosfera, ted je to vsechno v hajzlu, za start/stop sytem bych ruce rezal...Naprostej souhlas, jsem zvědavej, jaký další "zlepšováky" budeme muset ještě překousnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Gabo - jazdim hybridom ktory ma osemvalec a nejake tie baterky, downsizing je peklo, to pochova automobilky ako ich pozname dnes. Dalsie moje auto bude V8, pokym sa bude dat (= kym bude to legalne a neskrachujem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 jj, je potreba hejckat si ty ,,poradny´´ auta at co nejdyl vydrzej. Premyslel jsem, ze nas ,,soccer mama car´´ vymenim za novejsi, i jsem si vybral, ale sehnat peknej benzinovej motor, atmosferu je celkem problem. Resp, nechci za to dat balik, takze peknou ojetinu od cca roku 2009-2010. Asi to necham dojezdit do mrte a penize pouziju jinak - treba nejaky pekny kupatko:) tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 uff, celkom ste ma potesili a prebrali k zivotu - uz niekedy mam fakt dojem, ze som neprijemny stary picus, co len nostalgicky vytahuje stare dobre casy ( zial teraz nehovorim len o autach, ale aj audio, foto, filmy, hudba, bla blaaaa)tak snad aj mladsie generacie sa budu chciet odbavovat na nadhernom zvuku ( som odpadol ako kabelka v kostole, ked som pocul zvuk dnesne F1 - ako vytuneni skuter!?) a samozrejme nie len akusticky prejav, ale celkovy charakter motora....jasne, ze je to uz az uchylne, ale chodi okolo mna denne Dodge RAM a chlapec sa vyslovene uziva ( aj) v tom zvuku a tak spravne pobrnkava po plyne, aby bolo jasne, kto je king na parkovisku - je to radost sledovat! Drzim mu palce, aby to zvladol cim dlhsie! aj majitel ONE Cafe ( kde chodime s hodinarmi z Cigars sekcie zadymovat ) si kupil pred casom uplne novy Hammer H2 v limitovanej serii a to iste ako pri Dodge - super neprakticky a drahy nezmysel - ale ja tak fandim, aby bolo tych blaznov viac a hustejsie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 me je z downsizingu na bliti.. nejlepsi motor vod BMW byl trilitr atmosfera, ted je to vsechno v hajzlu, za start/stop sytem bych ruce rezal...to je fakt, ide to vsetko do psej....a zial aj kvalita - teraz v poslednom Auto Bild preberaju kvalitu sucasnych pohonov od BMW a to je neuveritelne. Myslim ako doslova NEUVERITELNE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 ochutnavka zo spominaneho clanku o motoroch BMW z posledneho cisla AutoTip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Bmw to posralo.managment odvodu tepla na v8 kde su hore dve turba zapekaju az zuholnateju gumicky motor zerie olej...motor cim skor von.oprava stoji spustu prace a penazi.vysledok po case ta ista chyba.konstrukcne faux pa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Mám obavy o to, kam to dospěje. Trh funguje tak, že si někdo koupí nové auto a někdo si koupi ojeté auto, tak to je a tak to bylo. Co se stane, až to ojeté auto nikdo nebude chtít, protože foukany motor bude na výměnu? Majitel prodělá kalhoty a na další nové auto už bude muset sáhnout hloubš do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Ke snižování objemu mám stejný názor jako kolegové výše. Co se mi ale z ekonesmyslů líbí, je čistě elektrické auto. Častokrát jedu trasu kolem komína (nákupy, courání po městě atd.) a tam je spalovacího motoru škoda, když se nestihne ani ohřát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 I já se zapojil do klubu odmítačů downsizingu. Focus, nebo Mondeo s litrovým tříhrnkem? Ochcáfka, nebo Superb s 1.2 TSI? Děkuji, nechci. Až budu apgrejdovat současné vozítko, půjdu zpátky do benzínu, nafta ve dvoulitru je sice fajn, ale na dlouhé štreky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 S dnešní půlnocí vyprší Richardu Hammondovi a Jamesi Mayovi jejich kontrakt s BBC. K prodloužení smlouvy však nedošlo, takže i tito dva zkušení moderátoři a hlavní pilíře dosavadní podoby pořadu Top Gear z televize odcházejí. Nyní je již jasné, že tohle je definitivní konec Top Gearu tak, jak jej známe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Myslím, že pořad stejné kvality rozejdou na jiné stanici okamžitě. BBC bude litovat. Na druhou stranu, kdybych byl na Jeremyho místě a nějakej ocas mi nezajistil večeři, taky bych ho asi inzultoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 No, mozno keby si bol triezvy tak ani nie. Ci ked si hladny tak bezne mlatis ludi okolo seba? Zas trochu sudnosti.. Ten natiahnuty to pokakal ale ze fest, prakticky moze byt rad ze to skoncilo len vyhadzovom. A Top Gear pobezi, o to sa nemusime bat. Otazka je co bude o rok riesit dalsi zamestnavatel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Myslím, že pořad stejné kvality rozejdou na jiné stanici okamžitě. BBC bude litovat. Na druhou stranu, kdybych byl na Jeremyho místě a nějakej ocas mi nezajistil večeři, taky bych ho asi inzultoval...vazne? reknu mu, ze je *** a pudu spat hladovej nebo si nekam zajedu. ale mlatit nekoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Libilo se mi vyjadreni sefa BBC ve smyslu (jak jsem to pochopil):Je nam lito, ze jsme museli k tomuto kroku pristoupit, ale MY jsme BBC a nasi integritu nam nebude ZADNA hvezda narusovat.(alespon takto mi to znelo; je to prece jenom uz par dnu, tak si to tak presne nepamatuju) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Těžko říct jestli si mohli odskočit někam jinam, když je po celodenním šaškování na place v zimním skotsku složili na noc vrtulníkem v hotelu "in the middle of nowhere" - a bylo jim řečeno že polívka ke studené míse je taky teplý jídlo (foto ze stránek hotelu - určité výdobytky britské kuchyně taky považuju za "no food")...Jsou holt věci kvůli kterým i starší seriózní chlap s vyrovnanou hladinou hořčíku může vyletět z kůže (škrábanec na oblíbeném autě, bolavej zub, kručení v břiše, náhlej pocit že se mnou někdo vyjebává a právě se mi tlemí do ksichtu) - a pak holt není pro "every bad word in the world" a ťafku dotyčnému daleko. Lidi samozřejmě přicházejí a odcházejí - akorát v kontextu tohodle vlákna nás může mrzet, že v případě Clarksonova TopGearu šlo i přes velkou nadsázku o jeden z posledních ostrůvků normálnosti v moři sraček "politické korektnosti" - a že v jeho případě se jen čekalo na sebemenší záminku jak se dinosaura (s použitím až obskurní mediální manipulace - "nenecháme si přece bít své děti!") konečně zbavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se