Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám tu dva pěkný úlovky.

Nejdříve stará sedma

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a pak hezká 850

Odesláno

Mám tu dva pěkný úlovky.

Ta sedma je nádherná.

Osma samo taky, ale není to zas takovej unikát...a zdá se mi to, nebo se jí už postaral ňákej bastard vo mlhovku...

Odesláno

Tak já bych řekl, že už i ta osma je unikát....za rok potkáš v česku dvě?

Řekl bych, že jsem jich loni potkal v Praze tak 6....což je 6x víc, než těch sedmiček... -_-

Odesláno

Řekl bych, že jsem jich loni potkal v Praze tak 6....což je 6x víc, než těch sedmiček... -_-

Jojo, v Praze jo.....já myslel v čr celkově mimo Prahu, tam logicky potkáš víc mercedesů, baworáků a i porsche  :) a ještě k tomu polovina těch osmiček je zbastlených...

Odesláno

Jojo, v Praze jo.....já myslel v čr celkově mimo Prahu, tam logicky potkáš víc mercedesů, baworáků a i porsche  :) a ještě k tomu polovina těch osmiček je zbastlených...

Máš recht...českej tuningář je metla krásnejch starejch kvalitních aut.

Vloni jsem hledal šestivál trojku v kupé, a mohl bych na to téma napsat slohovku...

Jo, abych nezapomněl...ty auta máš moc hezký... :)

Odesláno

Vloni jsem hledal šestivál trojku v kupé, a mohl bych na to téma napsat slohovku...

Toniku, tak tos hledal na špatnejch místech :) . Pečlivě vybraná, ručně mytá, pravidelně voskovaná a udržovaná špičkovou kosmetikou, garážovaná, no prostě miláček :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...