M3maniac Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 až na ten nesedící tuningovej výfuk vypadá pěkně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Takhle se to už koupilo. Jinak je zcela původní, bez jakýchkoli úprav, nikdy nebouraná, najeto skoro nic a po prvním majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Jo to je pak radost jezdit, pár takových s 80tkm jsem dovezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Přesně tak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Ale nejlepší e46 ( a podle mě vůbec nej bmw co jsem řídil ) je stejně toto....a se svým starším bratříčkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Takovyho bratricka jsem potkal v sobotu, kdyz jsem kupoval benzinovy cerpadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Ale nejlepší e46 ( a podle mě vůbec nej bmw co jsem řídil ) je stejně toto....a se svým starším bratříčkem...No tak to je jasný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Ale nejlepší e46 ( a podle mě vůbec nej bmw co jsem řídil ) je stejně toto....a se svým starším bratříčkem... M3 CSL? Za mě nej BMW jaké existuje, neskutečná paráda, ty nové už mi tak nevoní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Ta sedma má krásnou barvuJe nádherná. Vodím kolem ní skoro každé ráno holku do školy. Ta sedma je nádherná.Osma samo taky, ale není to zas takovej unikát...a zdá se mi to, nebo se jí už postaral ňákej bastard vo mlhovku...Sedma je krásná klasická... Ta 850 byla jinak ve vyjímečném stavu. Tý mlhovky jsem si nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Takovyho bratricka jsem potkal v sobotu, kdyz jsem kupoval benzinovy cerpadlo WOW, dělo! Měl tam i cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Nemel, jenom si tam tak drimal na vystavce Ale ocekaval bych neco jako u brachy zabaka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Něco málo z dnešních Legend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 A ještě pár Mercedesů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 (upraveno) Přijedu si tak na předsezónní prohlídku a potkám nafoukanou sestřičku Upraveno 11. června 2016 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Něco málo z dnešních Legend Veliké zklamání z akce po dnešní návštěvě, suverénně nejslabší ročník bohužel. Kdyby místo kvantity stánků s občerstvením zaměřili víc pozornosti na kvalitu exponátů, neodcházel bych spolu s početnou skupinou osob v mém okolí tak v rozpacích. Tak snad za rok lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 (upraveno) Přátelé, položím teď hlavu na špalek a zeptám se - líbí se vám nový Top Gear? Já jsem zkouknul dva díly nové série a musím přiznat - mně se to líbí! Je to trochu jiný, ale určitě to není nuda, jak jsem někde četl. Zvlášť druhý díl s McLareny a cestou po JAR se mi líbil moc. Navíc pro hodinkového fajnšmekra se tam párkrát mihnou pěkné kousky. Zpěvačka z Texas Suby, ten anglickej rapper nějaké šestihrany (asi AP?) ve full goldu (rapper, co jiného), Eddie Jordan asi GMT master. Upraveno 12. června 2016 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 (upraveno) Nebýt tam Matt, tak by se to asi nedalo, protože Chris mi moc sympatickej teda není. První díl nic moc, ale druhej už byl slušnej. Chce to pár dílů, aby se moderátoři sehráli. Podstatně víc se ovšem těším na Grand Tour. Upraveno 12. června 2016 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 (upraveno) Souhlasím, že Chris je slabší a Matt to drží, ale jak vizuálně, tak i obsahově je to hodně dobrý. Dokonce si myslím, že ve srovnání s některými slabšími díly s původní sestavou, je to až osvěžující. Těším se na Frau Schmitz. Ta ženská je nejen fantastická pilotka, ale je ostrá jako břitva. Snad jí dají víc prostoru, než při tom závodě Corvette vs. Viper. Upraveno 12. června 2016 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Na pilotku jsem taky zvědavej, ale mám trochu obavy. Že umí chytit za volant ještě totiž neznamená, že z ní bude dobrý moderátor. Osobně jsem čekal trochu víc novinek a pozměnění původní koncepce. Takhle to na mě působí trochu nedovařeně, ale snad se to časem zlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se