Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

V 23. 7. 2016 v 6:58, wave ceptor napsal:

škoda, že zůstane jenom u toho taky ho chci.......

Hele, někdo tu psal před nedávnem ( u hlášky podobnýho charakteru ), že jsi snad rozumnej... Takže pokud ho doopravdy neznáš a doopravdy nevíš, že je pan ukecanej tak je tato hláška trochu neslušná.... Jako kdyby Ty jsi byl někdo a on nula co může jen slintat u klávesnice....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 7. 2016 v 10:55, M3maniac napsal:

Hele, někdo tu psal před nedávnem ( u hlášky podobnýho charakteru ), že jsi snad rozumnej... Takže pokud ho doopravdy neznáš a doopravdy nevíš, že je pan ukecanej tak je tato hláška trochu neslušná.... Jako kdyby Ty jsi byl někdo a on nula co může jen slintat u klávesnice....

Tak ať ho koupí pak uvěřím.

Upraveno uživatelem wave ceptor
Odkaz ke komentáři

Jednou jsem se jel podívat na jednu modenu a přijel jsem koktou v tdi,X5 byla na servise...pána jsem vyzvedl na moravě a měli jsme se na ni  jet podívat do Prahy, měl ji tam někde na saloně na prodej, cestou jsme někde zastavili na pumpě a dávali si kafe, pan měl tak arogantní kecy ve stylu že na to nemám, že jsem se mu omluvil, že zájem už nemám a ihned jsem ho zavezl zpět. Od někoho takového bych si nekoupil ani koloběžku.... Nesnesu namachrované něcovíc lidi......

Odkaz ke komentáři

V 21. 7. 2016 v 10:08, Josef01 napsal:

Krásný, takovýhle auta jsou pro bohatý starší pány, kteří si to koupí pro radost a najedou pár km ročně. Mladý kluci si koupí černé Audi nebo BMW a tmavé brýle Ray Ban a kochaji se krajinou při rychlosti 240 km/h :)

Mám černý BMW, ale nad 120 už do toho se staženo střechou kurevsky fouká a nad 200 už je poměrně dost slyšet i hukot plátěné střechy :-)

Odkaz ke komentáři

M3maniac, to znam :) Nekdy v roce 2006 jsem strasne touzil po x5, ve stodulkach v baworaku byla jedna pekna, tak sem se tam vypravil..., leto, ja kapsace, vansky a triko..., pan si me zmeril pohledem a v podstate me vyprovodil, presto, ze jsem slusne pozdravil a poprosil, zda by me auto predvedl a neco k tomu rekl... :) Tak sem sel k Freyovi a odjel nadhernou 120citkou a zacal tak mou lasku k land cruiserum... :)

Odkaz ke komentáři

V 23. 7. 2016 v 15:19, brownwld napsal:

Tatka si udelal radost...

attachicon.gif13835697_1189607101101986_1255859329_o.jpg

Nemate nekdo zkusenost s nekym, kdo by nam v tom ukazal co a jak a pomohl nam zlepsit se za volantem? :)

Co kontaktovat Honzu Cervenku, ten dela instruktora nebo bude o nekom vedet.

Kam se vubec podel? Vite nekdo proc uz neni sefredaktorem Speedu?

Odkaz ke komentáři

V 23. 7. 2016 v 16:18, Topkan napsal:

Co kontaktovat Honzu Cervenku, ten dela instruktora nebo bude o nekom vedet.

Kam se vubec podel? Vite nekdo proc uz neni sefredaktorem Speedu?

Honza me napadl no... Neni protoze ho z TG a Speedu vyhodili, pokud se nemylim.. Ale je dost aktivni na FB, kam pise a postuje zajimavy veci.

Vim ze obcas dela nejaky treninky na moste :), minimalne zajimava moznost :)

Odkaz ke komentáři

V 23. 7. 2016 v 15:19, brownwld napsal:

Tatka si udelal radost...

attachicon.gif13835697_1189607101101986_1255859329_o.jpg

Nemate nekdo zkusenost s nekym, kdo by nam v tom ukazal co a jak a pomohl nam zlepsit se za volantem? :)

http://pettersolberg.com/ :-)
Odkaz ke komentáři

V 23. 7. 2016 v 16:35, brownwld napsal:

Honza me napadl no... Neni protoze ho z TG a Speedu vyhodili, pokud se nemylim.. Ale je dost aktivni na FB, kam pise a postuje zajimavy veci.

Vim ze obcas dela nejaky treninky na moste :), minimalne zajimava moznost :)

Vyhodili? Vzdyt Speed = Honza Cervenka. Ja prave FB nemam, takze nevim, proc tak najednou zmizel. Jenom vim, ze uz se to ted neda cist :(

Kadopadne gratulace k modraskovi, poradne si ho s tatou uzijte a je super, ze se zajimate o kurzy jizdy. To je spravnej pristup ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...