Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Já jsem v Ečku najezdil za 4 roky přes 2100 hodin a lil jsem tam jenom benzín, tak záleží i jak to člověk používá a i to štěstí je potřeba. Bezporuchové není nic ani ten Lexus i když je to hodně spolehlivé auto.

Zas hovorim o autach na weekend, to pri vsetkej ucte Ecko nikdy nebolo a nebude.. leda ze clovek jazdi pre zabavu weekendovy limo servis ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

moja predstava o rychlom ale seriovom vikendovom aute - silny osemvalec,uzasny zvuk motora, super vykon 585 koni a krutak 800 Nm a brzdy 400 mm Carbon Ceramic. Samozrejme plnohodnotne stvormieste a relative pohodlne auto s najvacsim kufrom na svete ( ved tu je kufor velmi oblubeny parameter!). A samozrejme musi mat uzasne zrychlenie ( moja diagnoza,no....),a to uzasnych 3.6 sec na 100!

cize na starte v pohode predbehne na stovku napriklad :

Audi R8 - 4.6 sec ( V8 )

Porsche Carrera 4 GTS - 4.4 sec ( manual)

BMW M4 coupe - 4.4 sec  

BMW M6 coupe - 4.2 sec

Ferrai F 430  - 4.0 sec

Lamborghini Galardo LP 560-4 spyder - 4.0 sec

Ferrari California - 3.9 sec

tak uz viete, o akom aute to pisem?

Odkaz ke komentáři

No a pak je ještě třetí varianta, kde i ta mladá dlhonohá jenom zbytečně zvyšuje hmotnost a hystericky ječí v zatáčkách :-)  t.j. jen já a auto / já a motorka

Duke650, to je teoria relativity. My snivame o mladej, dlhonohej a skazenej, a gabo o psikovi a troch detoch v znackovych swetrikoch :)

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

kazdy chce to, co nema!

:cheers:

ja som len chcel nenapadne poukazat, ze aj Mercedes E moze byt velmi zaujimava varianta a vela roznych hot hatch a tvrde a nepohodlne coupe mozu len snivat....

Odkaz ke komentáři

Každý auto který si koupíme, nám většině udělá radost dvakrát. Poprvé, když ho kupujeme, podruhé, když se nám ho podaří prodat. Většinou.

Osobně jsem měl aut nepočítaně a jak už tu někdo napsal, nákupem někdy touha a nadšení skončí. Já to přesně tak měl s Jaguarem XKR cabrio. Za pět let mám najeto 5 tisíc kilometrů a už se těším, až si ho někdo konečně odveze. Body abc bych asi ale vyplnil skoro tak, jak vypadá můj vozový park. Měl jsem do dnešního dne to štěstí, že jsem si mohl dovolit koupit skoro to, co se mi líbí a ne to, co je potřeba. Takže mám spoustu zbytečností...ale k tomu patří i hodinky. Je to zábava. 

a) Je jich moc, ale z nových asi nějaký Lambo....

b ) Všechny Landrovery V8 - Defender, Discovery, Range a Mercedes G.

c) Skoro všechny škodovky po řadě 100 až dodnes. (kromě 110 a130 coupé) Vede samozřejmě nejvíc hnusná 105 a 120.    

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Každý auto který si koupíme, nám většině udělá radost dvakrát. Poprvé, když ho kupujeme, podruhé, když se nám ho podaří prodat. Většinou.

Osobně jsem měl aut nepočítaně a jak už tu někdo napsal, nákupem někdy touha a nadšení skončí. Já to přesně tak měl s Jaguarem XKR cabrio. Za pět let mám najeto 5 tisíc kilometrů a už se těším, až si ho někdo konečně odveze. Body abc bych asi ale vyplnil skoro tak, jak vypadá můj vozový park. Měl jsem do dnešního dne to štěstí, že jsem si mohl dovolit koupit skoro to, co se mi líbí a ne to, co je potřeba. Takže mám spoustu zbytečností...ale k tomu patří i hodinky. Je to zábava. 

napis viac o tom cabriu, mozno to niekoho zaujme....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...