Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska cestou domu jsem sel kolem tohodle, to by bylo jedno z top na mem seznamu, ale abych pravdu rekl, mozna bych i radsi na denni jezdeni "obycejnou" Carreru 4S :)

20150408_214027_1.jpg

Odesláno (upraveno)

Kloubik: pěkný, a SPZ je taky dobrá..

jinak za mě je tohle starší fotka z léta, ale potkal jsem ho po cestě do práce...asi byl u zubaře, který má dveře naproti..:-)

post-15935-0-98232000-1428560296_thumb.jpg

Upraveno uživatelem tenge
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

kloubik

prave na denne jazdenie mi viac vyhovovalo Turbo ( najviac!), uzasny a nekonecne pruzny zaber motora v beznej prevadzke je ovela prijemnejsie ako drzat atmosferu v hornej casti otackomera a motor ti skor odpusti aj urcitu nepozornost pri pokecu s partnerkou. A ked sa rozhodnes, ze si to naozaj chces uzit, tak mas jedno z najvykonnejsich aut sveta! ( z 0 - 100 je to taky rozdiel oproti Carrera 4, ze nechapem....) a je tazke mu najst supera, najnovsi McLaren 570S alebo aj McLaren MP4 12C alebo aj Ferrari Enzo ci Italia, Audi R8, Lamborghini Gallardo 560-4 a zial ani novsie Lambo Huracan - vsetky horsie na stovku a aby si sa mu niecim podobnym vyrovnal, tak az napriklad Lambo Aventador ( aj Godzilla v urcitej verzii, ale tam sa testy velmi rozchadzaju)

ale tu kazdodennost mu malokto ohrozuje....

tenge

tak v tom je lahko prist o zuby.... :lol2:

Odesláno (upraveno)
  V 8. 4. 2015 v 19:47, maxigabrielg napsal:

napis viac o tom cabriu, mozno to niekoho zaujme....

V 8. 4. 2015 v 21:46, uff napsal:

A taky nahod par fotek. Starsi XKR je pro me nejvic!!

Původně jsem po zjištění, že asi nutně potřebuji vyzkoušet cabrio, zvažoval, že koupím nějakého Astona nebo Porsche S. Po zkušební jízdě jsem ale z tohoto rozhodnutí couvl. Na pohodlnou jízdu byla obě auta fakt moc tvrdá. Postupně jsem se nakonec propracoval k Jaguaru, který na mě působil trochu víc civilně, je to příbuzný Land Rovera  a dokázal jsem si tedy tenhle impulzivní a nerozumný nákup sám před před sebou alespoň trochu obhájit. Dnes už vím, byla to chyba! Měl jsem vzít jakýkoliv legendární dvoumístný kostitřas! Nebo nejlépe nic! 

Jaguar XKR (r.v. 2007) není z mého pohledu úplně ortodoxní sporťák a díky pozici sedaček skoro u silnice, ani auto, na normální ježdění. Jsem zvyklý na vysoká auta (LR Discovery 4 nebo Defendery) a když sednu do XKR, hned vymetu nějaký výmol, nebo trefím obrubník. Časem jsem s XKR přestal jezdit úplně a dnešní stav je ten, že auto stojí na na špalcích v hale, zarovnané veterány a značky jsou v depozitu.

Na delší trasy jsem ho občas brával na milost. Adaptivní tempomat, 6ti kvalt automat, chytré xenony, V8 s kompresorem - 417 PS, elektrická střecha, docela rozumná spotřeba N98, 10-14 l/100km, super pérování, všechno vyhřívané a td. Samotná jízda byla někdy zábava....vůz si neustále říkal o přidání plynu a nezřídka jsem se nekontrolovaně dostával na nezveřejnitelnou rychlost, což je při dnešním bodovém systému poměrně rychlá cesta, kterak přijít o řidičák. Radši jedu Defenderem, nebo když mám namířeno fakt daleko (zahraniční cesty), beru pohodlnou a bezpečnou Discovery 4. Velkého zalíbení se nedostalo iXKáeRku ani u nás doma. Tam nepřirostlo k srdci vůbec nikomu. Manželka s ním jela jednou, má radši svůj Freelander 2, a na rodinné výlety se jezdí Defenderem. V tom jsou naše děti nekompromisní....Naštěstí. 

Prostě nějak jsem těm sportovním autům, která jsem míval odrostl. Ale to byla jiná doba a měli jsme také jiné možnosti a radovali jsme se i z maličkostí. Měl jsem Ford Capri II. V6 i R4. Porsche 924 i 944. Camaro 5,7 Berlinettu r.v. 1982, Cortinu (Labuť) coupé.     

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno (upraveno)

Oprava....teď jsem se díval, Camaro 1981. Ještě to pěkný....fotku bohužel nemám. Tak jen ilustrační. Nebyly tenkrát digitály, telefony a td...škoda...

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Nuda na letišti tak teď něco z jiného soudku. Mám moc rád staré Ford Bronco, skoro všechny verze, a jestli ta nová studie viz poslední obrázek půjde do výroby, tak to bude bomba.

post-17375-1428601683,12.jpg

post-17375-1428601701,24.jpg

post-17375-1428601716,5.jpg

post-17375-1428601731,96.jpg

post-17375-1428601744,82.jpg

Odesláno

Hoši, sorry za ty kecy kolem, ale já se byl dneska projet u kamaráda projet dvěma monstry a musím to sem plácnout, fakt doporučuji se na ty auta někdy jen mrknout, obě jsou neskutečný. Dodge Ram 5,7 HEMI Sport Crew Cab a Fordem F-150 Raptor - neskutečné svezení, "nesmyslný auta" :D :D :D, ale totální paráda, svezení i zážitek. Fakt mi udělal MEGA radost :clap: . Já měl druhý Vánoce, nefalšovaná radost :) .

Dodge:

Ford:

Odesláno

Walter ma pekny videa z Pikes Peak:) , borec. A to cerveny Bronco, mnam. Po ,,ctyrycitkove´´ TOY nejpeknejsi off.

tl

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

post-1887-0-60169700-1428605188_thumb.jpg

ten isty motor V10 v oboch autach!

Boze to boli casy.... cca okolo 1999

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

viper

post-1887-0-66079900-1428605567_thumb.jpg

myslim rok cca 1997

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odesláno

Gabo, tiše závidím.

Instant máš recht, ale jsou to nesmyslná monstra a fakt mi to udělalo radost, proti tomu je X6 slabej vodvárek :D :D ... Ten Ram když se zvednul, tak by průměrně vysoký člověk potřeboval pro pohled pod kapotu schůdky :D :D :D ... před tímhle autem už asi jen tak někdo na přechod nevleze :D (myslím takové ty váhavce, co to tam pustí na poslední chvíli). No super zážitek a už končím, jezdil jsem s tím dopoledne a byl to SUPER zážitek, musím začít více sázet :lol2: .

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 9. 4. 2015 v 18:54, Sphinxx napsal:

Gabo, tiše závidím.

Instant máš recht, ale jsou to nesmyslná monstra a fakt mi to udělalo radost, proti tomu je X6 slabej vodvárek :D :D ... Ten Ram když se zvednul, tak by průměrně vysoký člověk potřeboval pro pohled pod kapotu schůdky :D :D :D ... před tímhle autem už asi jen tak někdo na přechod nevleze :D (myslím takové ty váhavce, co to tam pustí na poslední chvíli). No super zážitek a už končím, jezdil jsem s tím dopoledne a byl to SUPER zážitek, musím začít více sázet :lol2: .

aj ja tebe tie krasne zazitky....

RAM V10 je super monster

Odesláno

Gabo, si vyzeral jak ja dnes, akurat ja mam kapotu toho vipera tak okolo kolena :)

sphinxx - ked som v usa tak som obcas jazdil na RAM1500ke, to bolo teda auto mojho kamarata a teraz uz spolocnika a tym padom firemne :). a nedam na to dopustit, hemi osemvalec ale na dlhe streky parada. Pred dvoma tyzdnami upgradol na Hellcat, a tvari sa ze bez problemov mi pozicia AJ S CERVENYM KLUCOM, tak neviem.. zatial zijem v tom ze ako ze ano..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...