spineshank Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 V 16. 9. 2016 v 20:05, Lamiczka napsal: Už se těším... Taky jsem na to koukl,jsem zvědavej jaké jsou to bude formát a co vše nám nové předvedou v show
Mechac Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 O vyuziti toho principu v 80-90. letech vim, ale ustoupilo se od toho, protoze to nebylo spolehlive. Dnes uz to lze kombinovat s 4x4 a podle me to bude fungovat bezvadne.
Lamiczka Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Systém aktivního natáčení zadní nápravy má fakt tuna aut, bývalej šéf to měl i v Renaultu Laguna, tam se to jmenovala 4 control, jinak často aws nebo 4ws. Na konci 80. let to měl i Peugeot 405 Turbo 16, kterej vyhrál Rally Dakar v letech 1989 a 1990. Něco je o tom i na wiki, já jsem to poprvé zaznamenal právě u hondy a mazdy.https://en.wikipedia.org/wiki/Steering#Active_four-wheel_steering
petik16 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Neviem si pomôcť ale podľa mňa je krásne! A vôbec mi nevadí ani ten znak na mriežke... Pritom ja cabrio veľmi nemusím, už vôbec nie s plátenou strechou, preto asi aj sa mi páči viac bez nej... No a inak o tom systéme je jasné, že to bolo už dávno používané... Pochybujem iba, že to bolo na takej úrovni ako dnes. Bože ja keď počujem zvuk AMG, normálne mi začína biť srdce ako chalani z Yamato group. Či už v nízkych otáčkach, vysokých, preradení či podradení, niet krajšieho zvuku ako má AMG...!
hufnor Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Fiat Panda, modelový rok 2017. Integrovaný držák na mobil s usb výstupem.Může mi někdo vysvětlit tu NESKUTEČNOU setrvačnost automobilového průmyslu, který tuhle fíčuru není schopný do aut přidat plošně ani dobrých deset let po masovém rozšíření smartfounů?WTF?
petik16 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Predpokladám, že je to hlavne kôli bezpečnosti... Čo je aj dosť logické samozrejme. Ja osobne by som to ani nechcel a už vôbec nie v strede palubovky!
spineshank Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Já teda myslím že to je dobře vychytaný.
hufnor Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Je úplně jedno, kam to umístí, neříkám, že tohle je ideální, ale proč to kurník někam neumístili už dávno?To jako nikdo neví, že statisíce lidí kupujou držáky na mobily, které pak různě montujou různě po autě a tahají tam metrové kabely různě za volantem, po palubovce, atd.???To vážně nejde udělat takovýhle integrovaný držák tak, aby měl člověk možnost mít ho v horní části středního ovládacího panelu nad nebo mezi výdechy klimatizace tak, aby netrčel a vlezly se do něj mobily? Jako standard. A za příplatek do toho prostoru dávat třeba navigaci ...
Murphy97 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Myslim, ze je rec o mobilu coby navigaci.....
hufnor Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Nejde mi tu o hovory nebo přehrávání muziky. Mluvím tady o umístění mobilu kvůli přehlednosti, třeba pro haldu lidí, kteří mobil používají jako navigaci. Kromě toho většina lidí mobil v autě nabíjí. Začlenění aspoň možnosti umístit držák s výstupem nabíjení přímo do palubky na dobře viditelné místo bych bral jako logický krok už tak před pěti lety a automobilky furt nic.
Lamiczka Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Taky bych to v autě ocenil, právě kvlůli té navigaci, nicméně chápu, že by mohl být problém s univerzálností (různé velikosti telefonů). Řešní od fiatu mi přijde fajn hlavně to jde sklopit, takže kdo nechce, zavazet mu to nemusí. Popravdě bych to ocenil mnohem víc jak držáky na pití v palubovce, protože ty vůbec nepoužívám (pití dávám do kapsy ve dveřích a nebo do klimatizované přihrádky)
Josef01 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Už měly mít auta dávno stejnou funkci jako domácí TV, kopie obrazovky telefonu na displeji, ale výrobci to nechtějí programově, je přece pro ně úžasné prodávat navigaci v autě za 40-60 tisíc, případně prodat další multimediální funkce.
Murphy97 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 V 18. 9. 2016 v 10:29, Lamiczka napsal: Taky bych to v autě ocenil, právě kvlůli té navigaci, nicméně chápu, že by mohl být problém s univerzálností (různé velikosti telefonů). Řešní od fiatu mi přijde fajn hlavně to jde sklopit, takže kdo nechce, zavazet mu to nemusí. Popravdě bych to ocenil mnohem víc jak držáky na pití v palubovce, protože ty vůbec nepoužívám (pití dávám do kapsy ve dveřích a nebo do klimatizované přihrádky)To sklopeni je sice prakticke, ale take pekne hnusne. I kdyz zrovna tady, u toho kontroverzniho interieru, to tolik nevycniva. U premiovejsich interieru by to byl trochu vetsi orisek, aby to vypadalo dobre.
spineshank Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 V 18. 9. 2016 v 10:40, Murphy97 napsal: To sklopeni je sice prakticke, ale take pekne hnusne. I kdyz zrovna tady, u toho kontroverzniho interieru, to tolik nevycniva. U premiovejsich interieru by to byl trochu vetsi orisek, aby to vypadalo dobre.myslím si že by se s tím dokázali poprat aby to vypadalo dobře i u renomovaných značek
Lamiczka Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 V 18. 9. 2016 v 10:40, Murphy97 napsal: To sklopeni je sice prakticke, ale take pekne hnusne. I kdyz zrovna tady, u toho kontroverzniho interieru, to tolik nevycniva. U premiovejsich interieru by to byl trochu vetsi orisek, aby to vypadalo dobre.Vsak tohle je Panda, nejvetsi lowcost od Fiatu, klidně si dokážu představit vysouvací držák jak měl v palubce třeba golf nebo passat právě na nápoje, jen by v tom byl schovanej držák mobilu a USB...
Murphy97 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Mas pravdu, ze ty VW vysouvaci drzaky na piti byly super. Dneska vse cpou pod loketku a ja tam vozim akorat bordel. Kdyz si pak koupim kafe, nemam ho kam dat :-)
VasekN Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Mně osobně by se líbilo dát telefon normálně na místo kde je LCD v autě. Pomocí aplikace by se pak dalo spojit s konkrétním modelem a dejme tomu třeba rámeček by vyřešil aby tam pasoval konkrétní model telefonu/tabletu. Už jsem takhle viděl nějakou úpravu kde byl nainstalován IPad mini a bylo to pěkný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se