DavidLC Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 V 21. 10. 2016 v 21:06, instant napsal: tak jedna tojota. jak som si nebol konceptom uplne isty, z produkcnej verzie som celkom nadseny: http://youtu.be/vZ68fbjl26I Já to "X" vepředu nejdřív taky nepobral, ale u Lexusu je důležitý se povozit a pak se vše přehodnotí a nakonec se zamiluješ i do Xsek
instant Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 V 22. 10. 2016 v 16:27, petik16 napsal: No mne sa ten čo je teraz práveže nepáči vôbec.. Jazda v ňom ale bol neskutočný zážitok! Točí do šialených otáčok, krásne sedí v zákrutách, veľmi príjemne ma prekvapilo. Darmo no, honďáci vedeli tie motory robiť vždy perfektne! Máme staršie auto aj motorku a s motorom problém nebol ani raz! Instant, cieľová skupina v mojom veku??No ano, toto je hracka pre mladikov. A kludne mozes stale byvat u rodicov, to tomu autu tiez nevadi
Roland Sands Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Jon Olsson pořídil nové přibližovadlo, zimní sezona pomalu začíná a na autě nesmí chybět box na lyže. Základem je Lamborghini Huracán ale moc seriového na něm nezbylo, více info v odkazu.http://jon-olsson.com
lloffass Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 To bych potřeboval na každoroční výlet do Livigna s partou výpitků z výšky...
vicomt Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Tuhle jsem odpojoval baterii a už i v tom Mercedesu jsou korejci .
Návštěvník Jagman Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Já teď bral něaké čidlo na W211 kupované v MB a Made in China to máš už asi fuk Ten novej pikap vod MB prej bude na rejžáckém základu z Navary svět je divnej
straspol Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 V 23. 10. 2016 v 16:48, Jagman napsal: Já teď bral něaké čidlo na W211 kupované v MB a Made in China to máš už asi fuk Ten novej pikap vod MB prej bude na rejžáckém základu z Navary svět je divnejSvět se prostě zbláznil. Budem se v tom muset naučit ještě chvíli vydržet...
vicomt Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Jagman : o tom pickupu Mercedes jsem už něco zaslechl a ani se nedivím,co použijí za podvozek. S Renault-Nissanem Mercedes spolupracuje rok od roku víc,ale tak nějak mi to připadá jednostranné. Smart je z Renaultu , Mercedes Citan je předražené Kangoo , podvozky u některých malých MB jsou taky od Renaultu. Co je naopak u Renaulta od Mercedesu netuším . Možná Renault zlepšil kvalitu materiálů a zpracování a s tím i zvednul cenu , aby se přiblížil Mercedesu
Návštěvník Jagman Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 (upraveno) Mě je to tak něak jedno novější MB už si nekoupím 211 dojezdím co to pude a pak ....... pak nevim chtěl jsem 212 ale ve všech novejch MB smrděj plasty a prostě mě to neba to samé Volvo koncern hyundai všechno je to takové plastové a falešné když sednu do nove S tak ta kuže je z 90% falešná a je to TOP třída jooo starej Mamut a semišovej strop to bylo jinde clověk měl pocit že za ty míče něco dostane kus auta poctivou práci Upraveno 23. října 2016 uživatelem Jagman
eskimak Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 V Sku je falosna koza???? Notvl, asi mi prichadza spatne. V poslednom ani predposlednom Sku som sa nejako intenzivne nevozil - sedel som v tom no toto som si nevsimol. Uff.
Josef01 Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Jagman: Semiš je umělý, asi myslíš alkantru. Pravá kůže se v autech používá už hodně málo po mnoho let, zrovna tak jako maso v párku.
eskimak Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Josef: asi kupujes nevhodne auta aj parky.
Josef01 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 V 23. 10. 2016 v 23:19, eskimak napsal: Josef: asi kupujes nevhodne auta aj parky. Ani v MB W221 není pravá kůže a párky mají maso třeba v Rakousku u nás tam dávají odpad.
Micey Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Jak jste na to prisli, na tu umelou kuzi v W221? Pokud vim, ten MB Tex, kerej davali do levnejsich rad, v esku vubec nebyl.
Josef01 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Prostě v ní každý den sedím a vidím jak se to chová jak se to odírá a vytvářejí prasklinky apod.
Návštěvník Jagman Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Kocko: MB-tex je na palubce dverich stredovem tunelu apod v ML a GL je treba i na bocich sedacek tak to proste je treba u noveho S je ta falesna kuze dost hnusna a co je nejvtipnejsi tak i v Desingo paketu je na palubce kuze falesna a priplatek je 200k Josef: alcantra je falesna kuze ne? Na stropu mamuta byla proste brousena kuze co vim tak to stalo jak male auto sve doby jen ten strop ale vzhledem k cene toho konkretniho auta to bylo asi jedno
Josef01 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Koukám, že jsem to napsal blbě. Semiš je pravá kůže (broušená) ale v MB je alkantra (ta je umělá). Já nevím co dávají na sedáky, ale nepřijde mi to jako pravá kůže. S tím co mám doma na sedačkách se to nedá srovnat.
Liqid Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 V 24. 10. 2016 v 10:40, Jagman napsal: Kocko: MB-tex je na palubce dverich stredovem tunelu apod v ML a GL je treba i na bocich sedacek tak to proste je treba u noveho S je ta falesna kuze dost hnusna a co je nejvtipnejsi tak i v Desingo paketu je na palubce kuze falesna a priplatek je 200k Josef: alcantra je falesna kuze ne? Na stropu mamuta byla proste brousena kuze co vim tak to stalo jak male auto sve doby jen ten strop ale vzhledem k cene toho konkretniho auta to bylo asi jedno Nevim jak Sko, ale u Céčka stojí umělá kožka na palubka 15 k. V konfigurátoru je možné si vybrat mezi kůží a eko kůží, tak nevím, ale předpokládám, že kůže je pořád ještě kůže.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se