Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Zdar kluci :) dnes číslo dva, vyzvednuto po dvou měsících úprav. Můj street race. Celé auto zrepasovane a upravené. Motor, brzdy, spojka, podvozek, interiér, LSD diferak, prostě vše. Použité díly, Öhlins, HR, brembo, wavetrac, Recaro, Momo, IPD, fabspeed, atd. Pokud si taky někdo hrajete a řešíte nějaké úpravy, klidně napište, máme s tím za ty roky hodně zkušenosti :D pokračování příště

Co tam máš od Fabspeed? Sání?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tunim vše, i na gt3 jsem objednal dvoucestny KW Clubsport podvozek :D a počkej co dělam s "fiatem" ;)

Fabspeed je tam IPD sání s 82mm klapkou a svody. Ještě přijdou 200 derove katy

Jj, ale jestli tam máš to krásný karbonový sání, nebo ?jen? to koleno? Mám to taky tak. Jinak 200 cell katy už jsem taky řešil a nějaké zkušenosti už mám taky nasbírané
Odkaz ke komentáři

Katy projdou, dával jsem je už na gt4. Sání mám koleno s klapkou. Ono to není o výkonu, ale zlepší to průběh kolem 4,5-5t otáček. Já u C2 neřeším výkon, na to mám gt3. Odlehcil jsem to o cca 50kg, výkonu to má na okresky až až. Primárně mně šlo o podvozek, brzdy, diferak a celkově techniku. Funguje to neskutečně

Odkaz ke komentáři

Katy projdou, dával jsem je už na gt4. Sání mám koleno s klapkou. Ono to není o výkonu, ale zlepší to průběh kolem 4,5-5t otáček. Já u C2 neřeším výkon, na to mám gt3. Odlehcil jsem to o cca 50kg, výkonu to má na okresky až až. Primárně mně šlo o podvozek, brzdy, diferak a celkově techniku. Funguje to neskutečně

Jj, jasný. Jediná správná cesta.
Odkaz ke komentáři

alternativy k Singer, zajimave

Kaege - pouziva 964 a vsechny dily jsou od Porsche

Vi nekdo, na kolik vyjde Kaege v "zakladu" s 300hp.. ? :) Fakt nadhera, libi se mi to mnohem vice nez dnesni super/hyper sporty.. 

Jinak ty videa vyse nemaji chybu! :flex:  Dik za link

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...