Tom4 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Aaaa, vidím lidi bez hlav, pomóc! ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Aaaa, vidím lidi bez hlav, pomóc! ! Priznam se. Ti dva byli infikovani, tak jsem je vzal rovnou brokama do palice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Máš to pěkný a úplně to stačí. Já se v tom stejně povětšinou jen courám.Ale občas, když se ten motor vytočí k 8 tisícům, tak je to pořádnej hukot, samozřejmě jen z preventivních důvodů, aby se v motoru neusadili pavouci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Máš to pěkný a úplně to stačí. Já se v tom stejně povětšinou jen courám.Ale občas, když se ten motor vytočí k 8 tisícům, tak je to pořádnej hukot, samozřejmě jen z preventivních důvodů, aby se v motoru neusadili pavouci Mne zas vynadal automechanik, ze jezdim moc pomalu a moc malo, protoze mi zas po zime musel rozhybat "inlet vanos". Tak jsem se ptal, jestli mi na to podepise papir s doporucenim, ze bych to pak ukazoval policajtum :-) Mohli bychom dat za pekneho pocasi nejaky vylet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 (upraveno) Já dnes dělal údržbu střechy a impregnaci.... Rovnou jsme to u toho opláchl Upraveno 18. dubna 2020 uživatelem Somalec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Nedotahne a nestrci.Vlk taky sliboval...https://www.caranddriver.com/news/a32109038/mazda-6-rwd-confirmed-2022/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Konečně jsem nasadil nové kola na Clubsport. Úspora 3kg na kolo je hodně znát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Gasi... Ty mě tady vždycky nasereš Pěkné to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Gasiku, super.... uz 430 byla topova, ale i GT3 skvely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Karantena,,,,,,den 41 :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Gas super. Jen ty řidičovy dveře mi připadají jako by byly lakovaný. Nebo to je jen fotkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Dnešní porsche výlet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Před hodinou, pavel23 napsal: Gas super. Jen ty řidičovy dveře mi připadají jako by byly lakovaný. Nebo to je jen fotkou? Fotka. Půlka auta je v čiré fólii a pod zarivkama se to někdy liší v odstínu. Lakovaný byl jen přední nárazník od kamínků a pak jsem ho nechal prelepit. Mám najeto 36t km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 před 58 minutami, Badalucio napsal: Dnešní porsche výlet :-) Super to bylo, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Nemate nekdo nahodou autodrahu Carrera digital? Mam dotaz a vzhledem k offtopic uvitam pres SZ. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 pánové chtěl bych do svýho povozu nový koberečky. Je toho na netu hafec, nemá někdo prověřenej tip? Nemusí to bejt to nejlevnější, klidně si připlatim (rozumně ) za kvalitu. Nejlíp prodej/výdej v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Zde jsem byl já i dalšcích pár lidí z okolí moc spokojen, dělají prvovýrobu myslím, jsou ochotní, reagovali i o vikendu, volali...kvalita taky dobrá.https://www.autokoberce.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 pánové chtěl bych do svýho povozu nový koberečky. Je toho na netu hafec, nemá někdo prověřenej tip? Nemusí to bejt to nejlevnější, klidně si připlatim (rozumně ) za kvalitu. Nejlíp prodej/výdej v Praze. Nevím, co máš za auto, ale třeba tady český výrobce: https://www.zpv.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 já mám starou audinu, takže s typem auta by neměl být problém. Díky za tip. Vono jak sem psal, na netu je toho hafec a všechni sou nejlepčí, tak bych rači něco co má někdo vyzkoušený a je spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Ahoj , máte někdo zkušenosti s auto Grabl - Říčany u Prahy ? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se