Strocek Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Ty koberce ZPV vypadaj docela dobře, asi do nich vlítnu, dáváte tam tu nástupní plochu navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Ty koberce ZPV vypadaj docela dobře, asi do nich vlítnu, dáváte tam tu nástupní plochu navíc?Já beru velur s nášlapnou plochou. Ty standartní, co jsou bez nášlapu jako prvovýroba, se prodřou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Nemate nekdo nahodou autodrahu Carrera digital? Mam dotaz a vzhledem k offtopic uvitam pres SZ. DekujiMam, ale jsem taky zacatecnik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 12 minutami, denyhami napsal: Ahoj , máte někdo zkušenosti s auto Grabl - Říčany u Prahy ? diky Samy spatny... Auta tam ma sice pekny, ale jednani je na bliti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Já beru velur s nášlapnou plochou. Ty standartní, co jsou bez nášlapu jako prvovýroba, se prodřou. Diky za tip, už jsem si je objednal. Za originální chcou skoro 5 litrů :-)Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Tohle je snad poprvý, a to sem na foru docela dlouho, co jsem vznesl konkrétní dotaz a obratem se mi dostalo konkrétní kvalitní odpovědi. V jiných vláknech to je většinou obecná plácaná koukni na gůgl atd... Takže objednáno (MontBlanc s nášlapem), díky pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 před 19 hodinami, Strocek napsal: pánové chtěl bych do svýho povozu nový koberečky. Je toho na netu hafec, nemá někdo prověřenej tip? Nemusí to bejt to nejlevnější, klidně si připlatim (rozumně ) za kvalitu. Nejlíp prodej/výdej v Praze. Pro teď už pasé, ale pro někoho do budoucna. Hlavně ne tady: www.vopi.cz Dvakrát jsem je posílal zpátky a ani potom to nebylo 100%... bída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Tohle by se petrolheadům mohlo líbit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Hindusko si pomylil auto s lietajucim kobercom pred nasim domom Ako to dokazali nechapem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Chlapi, co myslíte, je to stará FSO Warszawa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 @Guzmic, nemyslim. Ani na jednu verziu mi to nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 před 18 minutami, guzmic napsal: Chlapi, co myslíte, je to stará FSO Warszawa? rozhodně ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Njn mě to taky nesedí, fotka je rok 1955 to byla aktuální verze FSO M20 a ta je jiná.... kurňa fix, zase neusnu, v čem si Ti papaláši v Púchově vozili zadek. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Chlapi, co myslíte, je to stará FSO Warszawa?Nash Kelvinator? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 To vypadá na dobrý tip.... Kurňa, ale kde se tu vzala, taková kára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 před 5 minutami, guzmic napsal: To vypadá na dobrý tip.... Kurňa, ale kde se tu vzala, taková kára. řekl bych, že něco jako po US-Army nebo UNRRA, případně odprodej z US-ambasády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 před 5 minutami, guzmic napsal: To vypadá na dobrý tip.... Kurňa, ale kde se tu vzala, taková kára. US armádne vozidlo II WW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Nash Kelvinator?Nechápu, jak jsi to mohl poznat. Klobouček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Nechápu, jak jsi to mohl poznat. Klobouček. Díky. Takových karoserií moc nebylo. Krásné auto. Ještě upřesním, že to auto na fotce bude spíš model Ambassador Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Tohle poznat, klobouček. Je to krásný auto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se