Duke650 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Jak řešíte kabel k palubní kameře? Necháváte si to schovat pod tapacírunk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 před 2 hodinami, Duke650 napsal: Jak řešíte kabel k palubní kameře? Necháváte si to schovat pod tapacírunk? Od zrcadka pres stinitko ke sloupku,tam to mam vmacknuty mezi ten sloupek a celni okno smerem dolu a tam odtud z boku palubky pod prihradku spolujezdce az k stredovemu tunelu a do zapalovace. Tapec je ve dverich a tam nevim kam bych to cpal Snad to nezni moc chaoticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Diky, zítra to zkusím. Dnes dorazila ta doporučovaná pidikamerka, díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Kabel nikam netaham, kamerka je zapojena na stropne svetlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Chtel jsem si udelat radost za celou tu pandemii a tak a nejen veterany ziv jest clovek, takze vam predstavuju svou nejnovejsi akvizici z chronomagu 911 Carrera 4S 2013 (991.1) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Dobře jsi to udělal a navíc jsi rozhýbal místní mikro ekonomiku, paráda. Léto bude krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Dobře ty Honzo! Skvělý auto. Tomu říkám udělat si radost, gratuluju! Vezmi ještě to 993 cabrio z inzerce a máš sbírku a investici, to by bylo úžasný kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Super, Honzo, velka gratulace! Uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Diky, kluci. Dawe, starejch srotu uz mam dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Supr šerife - je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 To je německej šrot, to se nedá s americkým šrotem srovnávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 25 minutami, dawe009 napsal: To je německej šrot, to se nedá s americkým šrotem srovnávat Momentalne mam nemeckej, anglickej a emerickej srot.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Tak to jo.. Já se v tvém portfoliu tolik neorientuju, musím si to nastudovat :) Majitel restaurace a tenisových kurtů, co mám tady kousek od baráku, provozuje 993 cabrio jako zásobovací vůz. Denně s tím tak 3x jede do makra a pak ze zadních sedaček vytahuje kýble hořčice, mražený ryby, hajzlpapír atp. Vždycky nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Ja byl s cabriem pred vanocema v alze. Musel jsem sundat strechu, abych tam ty posrany krabice narval. Koukali na me jak na dementa, ale ja fakt netusil, ze ten posranej kuchynskej robot bude tak velkej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Já měl kdysi cabrio, né teda takovýhle dělo a na stěhovačky to nebylo fakt špatný, nahoru se toho vešlo když bylo potřeba . Ale jinak mě cabrio jako takový moc nechytlo, možná skládacího hardtopa, ale "plátěnku" už bych nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Vsetko ide s cabriom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 5 hodinami, sibirnaya napsal: Chtel jsem si udelat radost za celou tu pandemii a tak a nejen veterany ziv jest clovek, takze vam predstavuju svou nejnovejsi akvizici z chronomagu 911 Carrera 4S 2013 (991.1) Náčelníku super. Už jsem myslel, že si se vypařil s koronou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Krutibrko, tomu řikám se potěšit. Snad první pozitivní věc na tý strašný pandemii. Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 2 hodinami, Americkej napsal: Krutibrko, tomu řikám se potěšit. Snad první pozitivní věc na tý strašný pandemii. Užívej! Jsem zvědavý, co pořídí při druhé vlně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Jsem zvědavý, co pořídí při druhé vlně Snad konecne toyotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se