uff Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Je to samo tvoje vec, ale za me jsk rika Jolanda velky spatny. Nejde mi to k takovy dream kare, ale proti gustu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Dakujem za vase nazory,,napisal som,ze ked bude hotovo,odfotim..viac uz nebudem trapit vase esteticke citenie a dobru noc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Ja som s tym v pohode, takze by som rad videl aj slubene detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 jo jako pěkny to je Porsche je prostě nej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Za fotky detailů vnitřku se taky přimlouvám. Čistota technického provedení mne určitě zajímá, zámky půjdou ven? Dveře asi ne? Estetickou stránku už nebudu komentovat, slibuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) Zítra Porsche sraz Liberec, tak tento týden probíhaly přípravy a testování Upraveno 4. září 2020 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Paradny podvozok,aky kit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 2 hodinami, gas napsal: Zítra Porsche sraz Liberec, tak tento týden probíhaly přípravy a testování Silnice z Koutů nahoru na Červenohorské sedlo? Vše skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Stavitelny výška, tuhost kw3. Ta cesta už je nahoře na sedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 5 hodinami, gas napsal: Zítra Porsche sraz Liberec, tak tento týden probíhaly přípravy a testování GT4 sis nechal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 V 3. 9. 2020 v 22:32, ewolucionar napsal: Exterier hotovo Me se to pozdava, nazivo to asi bude jeste lepsi. Dej pls foto interieru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Joo,nazivo je to lepsie,ten lom svetla na tej grafitovej satenovej plus laminovany akrylat,je zaujimavy,nehadze to odlesky ako lak a modesta,,,auto som zobral koli vyletu do Alp,kym su hranice otvorene,introš budu robit o dva tyzdne,aj mala reklamacia,pretali saten pod akrylom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 před 1 hodinou, ewolucionar napsal: Joo,nazivo je to lepsie,ten lom svetla na tej grafitovej satenovej plus laminovany akrylat,je zaujimavy,nehadze to odlesky ako lak a modesta,,,auto som zobral koli vyletu do Alp,kym su hranice otvorene,introš budu robit o dva tyzdne,aj mala reklamacia,pretali saten pod akrylom sluší mu ..., Robili to v NR ? mohol som to vidiet na insta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Ano,chalani su sikovny,reklamaciu hned uznali a vymenia cely kus za novy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Já jsem staromódní, žádná fólie a origo lak sa mi páčí sj po 12ti letech :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 6 hodinami, M3maniac napsal: Já jsem staromódní, žádná fólie a origo lak sa mi páčí sj po 12ti letech :-))) Pekne to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Slintam nad obema. Ten bocni profil proste u 911 nema chybu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Neco pro Mantaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Tak sem před 2 dny vyrazil na směr Grossglockner, Turracher Hohe, Katchsberg, Nockalmstrasse... za 2 dny sem dal skoro 2000km ale počasí za to stalo jen sem moc nespal průsmyky jezdil ráno Spořeba 5,0 L celkem motor 2.0 tdi dsg 110kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 před 1 hodinou, DavidC3 napsal: Tak sem před 2 dny vyrazil na směr Grossglockner, Turracher Hohe, Katchsberg, Nockalmstrasse... za 2 dny sem dal skoro 2000km ale počasí za to stalo jen sem moc nespal průsmyky jezdil ráno Spořeba 5,0 L celkem motor 2.0 tdi dsg 110kw To musel byt velmi vzrusujici zazitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se