Kotlick Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 2 hodinami, Vítek75 napsal: Včerejší cesta po D1 a dovoz GTV6 3,0. Splnil se mi zase jeden sen Bože to je pěkný.... a žluté světla jsou nejvíc.... Jakožto fanda starých francouzských filmů to mám moc rád... Gratulace k super úlovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 V 4. 2. 2022 v 19:52, Radius napsal: Mně teda na tom videu s Passerem přijde nejvíc bizar, jak tam stojí ta jeho banda do kolečka a děkujou ježíšovi. Jinak neomezená dálnice, tak jel neomezeně, za co ho chtějí perzekuovat? Ale přijde mi to osobně taky úplně zbytečnej rozmar. No vidite Passer, rekord člena SS Rosemayera na veřejné silnici z roku 1937 stejne nepřekonal i s pomocí Boži.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 4 hodinami, Kotlick napsal: Bože to je pěkný.... a žluté světla jsou nejvíc.... Jakožto fanda starých francouzských filmů to mám moc rád... Gratulace k super úlovku. Staré francouzské filmy jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 17 hodinami, Vítek75 napsal: Včerejší cesta po D1 a dovoz GTV6 3,0. Splnil se mi zase jeden sen Tak to je velká paráda. Alfy miluju od dob mojí 156TS a osmdesátky a devadesátky jsou nejvíc! Ať ti dělá radost a házej sem průběžně fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 2 hodinami, varjag napsal: Tak to je velká paráda. Alfy miluju od dob mojí 156TS a osmdesátky a devadesátky jsou nejvíc! Ať ti dělá radost a házej sem průběžně fotky Pár fotek ještě mám, ale nejsou mé, kromě té poslední teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Jinak do léta bych ji rád dostal do tohohle stavu. 17" kola Zender Milano co jsou na fotce mám, jen je musím zrenovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 veká paráda a ten Zender bodykit tomu pěkně pasuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 14 minutami, Vítek75 napsal: Jinak do léta bych ji rád dostal do tohohle stavu. 17" kola Zender Milano co jsou na fotce mám, jen je musím zrenovovat. No tvl, a komu tím jako prospěješ? Druhé straně? To mi sem nemůžeš dávat v pracovní době... musím taky někdy pracovat. Místo toho čučím na monitor a ukápla mi slina.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Ty bicolorové verze přelomu 80-90 let maji své kouzlo . Už ať je teplíčko a sluníčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 41 minutami, M3maniac napsal: Ty bicolorové verze přelomu 80-90 let maji své kouzlo . Už ať je teplíčko a sluníčko. Krásná E30 "plasťák". Ještě dneska si pamatuju kamaráda jak si stáhnul do servisu " poslední" originální přední světla, co se daly sehnat v republice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Tak ja je snad nebudu potřebovat, ale uz jsem mel nutkani tam picnout ty krásné francouzské žluté, nebo černé helly, ale nechám to origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Krásný. Oba dva. A na té společné fotce, vím že se rouhám, ale za mě je víc Alfička než ta 360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 V 17. 2. 2022 v 11:16, Vítek75 napsal: Jinak do léta bych ji rád dostal do tohohle stavu. 17" kola Zender Milano co jsou na fotce mám, jen je musím zrenovovat. Tak to bude paráda. Ty kola udělají taky hodně. Pokud chceš tip na renovaci, tak mám osobní zkušenosti s kluky z Chrudimi. renovacekolchrudim.cz Tyhlety na jaře půjdou na Datsuna 240Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 V 18. 2. 2022 v 13:08, Piplík napsal: Tak to bude paráda. Ty kola udělají taky hodně. Pokud chceš tip na renovaci, tak mám osobní zkušenosti s kluky z Chrudimi. renovacekolchrudim.cz Tyhlety na jaře půjdou na Datsuna 240Z Sakrblé, to veliká krása Jinak jsem včera zahlédl krásný povoz, až mi ho do té sloty bylo líto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 V 18. 2. 2022 v 13:08, Piplík napsal: Tak to bude paráda. Ty kola udělají taky hodně. Pokud chceš tip na renovaci, tak mám osobní zkušenosti s kluky z Chrudimi. renovacekolchrudim.cz Tyhlety na jaře půjdou na Datsuna 240Z Díky za tip na renovaci kol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 " slušnej " kabriolet na naše silnice víc než jen slušnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 (upraveno) No ty kráso, ruskej restomod, soudě podle kol.... Je to origo, nebo ne, já carevnu takhle nikdy neviděl...? Jestli tomu jen vzali střechu, bude to v zatáčce slušná žvejkačka Ale nakonec proč ne, recese dobrá. Doufejme že teď Volhy nebudou zase v kurzu... Upraveno 23. února 2022 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Jako mladý smrad jsem v tom jezdil v tágu. No už nejsme nejmladší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Carevna je 21. Tohle je 24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Jojo carevna mela myslím jen 3 kvalty, měl ji soused a hrála ve filmu tátova volha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se