honzyk Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Paráda, já začátkem června po třech dnech kongresu vylez v Hradci z Adalbertina a tam tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 To hnede coupe, to je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Fiat Dino BertoneOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Před hodinou, Prochy68 napsal: Fiat Dino Bertone Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Nelepil jste nekdo nalepky na gumy? Videl jsem to nedavno na jedne miate, fakt se mi to zalibilo a v zasilce chybi lepidlo. Udajne to jde i sekundakem, ale mam trosku strach, abych nemusel kupovat novou sadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 uff, a co chceš na ty pneumatiky lepit? No já jsem si barvičkou vymaloval nápis michelin na bílo, ale to mi bylo 20. Dnes mi to přijde kýčovité ….. Jinak dnes bylo fakt krásně i v Beskydech. P.S. v Kunčicích p/O jsem potkal Boxstera a pěkně jsme se svezli, někdo zdejší ? náhodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 před 3 minutami, M3maniac napsal: uff, a co chceš na ty pneumatiky lepit? No já jsem si barvičkou vymaloval nápis michelin na bílo, ale to mi bylo 20. Dnes mi to přijde kýčovité ….. Jinak dnes bylo fakt krásně i v Beskydech. P.S. v Kunčicích p/O jsem potkal Boxstera a pěkně jsme se svezli, někdo zdejší ? náhodou? Tohle bych chtel jako daily do rachoty na tech 27 km tam a 27 zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Však máš taky takové stejně červené né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 před 1 minutou, M3maniac napsal: Však máš taky takové stejně červené né? No chtel jsem Ti to napsat, ze to neni Ferrari cervena, ale Porsche cervena jako to tvoje, ale nechtel jsem te urazit Mas to krasny. Cerny, stribrny, modry nebo zluty jsou fajn, ale cerveny je imho nejhezci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Díky, byl to tenkrát osud a náhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 před 3 hodinami, M3maniac napsal: uff, a co chceš na ty pneumatiky lepit? No já jsem si barvičkou vymaloval nápis michelin na bílo, ale to mi bylo 20. Dnes mi to přijde kýčovité ….. Jinak dnes bylo fakt krásně i v Beskydech. P.S. v Kunčicích p/O jsem potkal Boxstera a pěkně jsme se svezli, někdo zdejší ? náhodou? Tak jsem porad dusi mladej kluk. :)) Mne ta NDckova miata prijde v ty cerveny barve takova nudne sterilni a jestli to bude hnusny, tak stejne gumy dlouho nevydrzej. Je to tohle, ale koupil jsem je ne za 4ku, ale za 1500 na ebay. Jenze bez lepidla, toho jsem si nevsimnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 To já taky občas, ale …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Rychlost šílená, jen ten zvuk mi tam chybí ….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Včera jsme se byli projet na sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Tak trochu náhodou jsem se ocitl na parádní akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Tak jsem pixlu konečně přezul na zrenovované kola, jízdně úplně jiné auto než na původních 15" kolech a jako bonus to nevypadá ani špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 prej "ani špatně". Skromnost stranou, pásly jak ulitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Akfokulatý díry jsou nejvíc . Měl jsem podobný na 156ts a dodnes rad vzpominam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Díky, ta jistota v zatáčkách je k nezaplacení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se