Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

MAX: Bohužel tento nepřijdu, jsem v práci a mám toho opravdu hodně ...

SNOW: Super, to je opravdová legenda :) .

Lamiczka: Tos mi připomněl nedávnou minulost :( , Byla moc krásná, udržovaná a nechala ve mě velkou stopu ... ročník 1978 :). Přidávám dvě autentické mé fotky a jednu s US světly ...

Když se tady objevilo tohle auto, tak jsem trošku zjihnul a zavzpomínal na sice už dávnou minulost, ale v té době to pro mne bylo víc, než jen splněný sen...

post-14724-0-68878000-1432491976_thumb.jpg

a ne, že se budete smát tomu fešákovi, tenkrát to byla největší móda.  :)

Odesláno

Myslel jsem to naopak, že spíš nové Mondeo a Passat budou mít dětské bolístky, což nové generace těsně po uvedení stále mívají. Zatímco Accord už na trhu nějakou dobu je, jen by mě zajímalo jak to v ČR teď je, když v lednu šla zpráva, že ho stahují z nabídky a na ofiko stánkách Hondy ho ani nemají. Předpokládám, že to bude spíš ta 8. generace, nebo se pletu? Osobně si taky myslím, že na tom se spolehlivostí bude Honda o něco lépe.

Aha, tak to jsem špatně pochopil, pardon. Jinak teda nevím proč ho na Hondě vůbec nemají, to je divné...

Jinak souhlasím se Subaru jak tu někdo psal, to jsou velmi povedené auto v podstatě všechny, myšleno co se do spolehlivosti týče.

Odesláno

Ten outfit je fakt naprosto dokonalý na tu dobu :lol2: To muselo být tehdá slečen k mání s takovou károu a perfektně vyladěným outfitem ( bez ironie).

Návštěvník Snow
Odesláno

Mohl by mi, prosím, někdo poslat odkaz na žebříček poruchovosti vozů, o kterém zde paadla zmínka ? Děkuji.

Odesláno

http://www.autoforum.cz/zajimavosti/honda-accord-v-evrope-konci-nadobro-je-to-naprosty-propadak/

Tady o tom píšou, kámoši mají 3ks ve firmě a naprostá spokojenost (cca 240tis km a O.K.).

A to je právě ono. Acord, spolehlivé nadmíru, vyráběné přímo v japonsku takže přidaná spolehlivostní hodnota navíc, dle mě i krásné auto, ale pro mě z nepochopitelných důvodů, si lidi raději kupují Pasaty, Mondea, renaulty a podobně. Nevím přesně jak je to s cenovkama, asi je Acord dražší, ale podle mě si tu vyšší cenu zaslouží, ale cena prostě rozhoduje, no, ale jak říkám, nevím jaký je tam cenový rozdíl.

Odesláno

Když se tady objevilo tohle auto, tak jsem trošku zjihnul a zavzpomínal na sice už dávnou minulost, ale v té době to pro mne bylo víc, než jen splněný sen...

:D

Tohle auto bylo a je legenda. Já jsem u dvojkové řady vždy řešil jediný problém (pro jedince 190cm+) a sice málo prostoru kolem středového tunelu, kde bylo velmi málo místa pro pravou nohu. Takže koleno vždy trpělo, ale ten povoz byl vždy super a toho místa v kufru :) . Mám kamaráda, který ji má v černé metalíze na stříbrných límcových kolech a ještě ke všemu sníženou, vypadá to parádně, ostatně výhoda "dvojek" spočívá v tom, že se dají relativně jednoduše zkrášlit :) .

Foto - zdroj internet.

Odesláno

A to je právě ono. Acord, spolehlivé nadmíru, vyráběné přímo v japonsku takže přidaná spolehlivostní hodnota navíc, dle mě i krásné auto, ale pro mě z nepochopitelných důvodů, si lidi raději kupují Pasaty, Mondea, renaulty a podobně. Nevím přesně jak je to s cenovkama, asi je Acord dražší, ale podle mě si tu vyšší cenu zaslouží, ale cena prostě rozhoduje, no, ale jak říkám, nevím jaký je tam cenový rozdíl.

Souhlas, je to škoda a o ceně to ani nebude.... :-(
Odesláno

:D

Tohle auto bylo a je legenda. Já jsem u dvojkové řady vždy řešil jediný problém (pro jedince 190cm+) a sice málo prostoru kolem středového tunelu, kde bylo velmi málo místa pro pravou nohu. Takže koleno vždy trpělo, ale ten povoz byl vždy super a toho místa v kufru :) . Mám kamaráda, který ji má v černé metalíze na stříbrných límcových kolech a ještě ke všemu sníženou, vypadá to parádně, ostatně výhoda "dvojek" spočívá v tom, že se dají relativně jednoduše zkrášlit :) .

Foto - zdroj internet.

Tak dneska se dá zkrášlit všechno, tehdy to bylo trochu horší, ale já na tom měl všechno origo a v té době to auto dost vyčnívalo.

post-14724-0-30260200-1432494285_thumb.jpg

Odesláno

Jasně, tak ono vyčnívá i dnes. Dost lidí se otáčí, tak už má léta :) . Sakra když to vidím, tak mi začíná chybět :) .

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

Mohl by mi, prosím, někdo poslat odkaz na žebříček poruchovosti vozů, o kterém zde paadla zmínka ? Děkuji.

nieco som nasiel v spominanom casopise, tak som ti to prefotil

je to nemecky Auto - Bild ( tu AutoTip) a je to na 100.000 km )post-1887-0-97505700-1432494812_thumb.jpg

napravo su hodnotenia ako v skole

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Návštěvník Jagman
Odesláno

Hyundai neprekvapil Alfa docela jo kocern je srč to víme docela to souhlasí

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Problém s Accordem je zásadní. Dnes jsem se dočetl, že v Evropě skončil. Koncern už nehodlá bojovat ve střední třídě proti evropským značkám a soustřeďuje se pouze na severoamerický trh. 8 generace, o které jsem psal se dá sehnat ještě u některých českých prodejců. 9 generace hranice evropského kontinentu nepřekročí   :crying_anim: .

Edit - výroba se totiž z Evropy přenesla do Japonska a už tak drahý vůz se ještě prodražil a přestal být konkurenceschopný. Prodej se dal počítat na desítky kusů, jednalo se patrně o patrioty značky. Jedná se o slova generálního ředitele Hondy se sídlem ve Velké Brittánii.

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

Žebříčky, které jste mi připravili jsou strašidelné. Teď už vůbec nevím, co koupit :(  :(  :( . Škoda, že už se vyrábí SAAB, byl jsem platonický srdcař značky. Než jsem se dostal k novému SAABU 9-5, tak firma skončila  :( .

Návštěvník Jagman
Odesláno

Snow a co MB CLA? Pro ženu dobra Dizajnofka a v manuálu tam je motor Renault což zní strašně ale je na 5místě :). Vona celá předná náprava je renault :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...