Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

.....ale no tak, Gabo, chceš mi snad říct, že 10 let starý medvěd nebo bawko je designové hnusné ????? ....a nebo má elektroniku v háji???

Já jsem tedy neměl zdaleka tolik aut jako ty, ale už jich pár bylo.....a poslední 2 BMW....a zrovna teď poměrně vážně vybírám další,starší, pro radost....

Neznám moc lidí, kteří by si pořídili 12 starou Lagunu pro radost....ale možná mi něco uniklo. :rolleyes:

prepac, zle sa chapeme....

neriesim desing, to je dost idividualne, ale aj tam je zopar prikladov:

BMW 5GT,

x1 a vseobecne jenotkova rada

ale ja som myslel na kvalitu. Mal som dost kusov na to, aby som z mojich skusenosti ti vedel dat zopar negativnych skusenosti

Odesláno

..Mal som dost kusov na to, aby som z mojich skusenosti ti vedel dat zopar negativnych skusenosti

Jen pro úplnost - i kdybys jich měl 100, tak je Tvůj názor stejně relevantní, jako můj s deseti. (A to to byla jen německá a švédská auta, postrádám jižní zkušenosti).

http://www.autorevue.cz/tuv-report-2015-na-chvostu-tradicne-fiaty-renaulty-a-dacie

Odesláno

prepac, zle sa chapeme....

neriesim desing, to je dost idividualne, ale aj tam je zopar prikladov:

BMW 5GT,

x1 a vseobecne jenotkova rada

ale ja som myslel na kvalitu. Mal som dost kusov na to, aby som z mojich skusenosti ti vedel dat zopar negativnych skusenosti

....tak jasně, že je to individuální....BMW GT mne také moc neberou, ale jednička se mi líbí...

Ale podle mne je rozhodně mnohem více německých aut s nadčasovým designem, než francouzských.....a i tam jsou super kusy ( R5, DS a pod.), ale je jich jako máku...no, a o spolehlivosti starších kusů snad nebudeme polemizovat, né ?  :cheers:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

....tak jasně, že je to individuální....BMW GT mne také moc neberou, ale jednička se mi líbí...

Ale podle mne je rozhodně mnohem více německých aut s nadčasovým designem, než francouzských.....a i tam jsou super kusy ( R5, DS a pod.), ale je jich jako máku...no, a o spolehlivosti starších kusů snad nebudeme polemizovat, né ?  :cheers:

no ja som prave na tu spolahlivost narážal...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Jen pro úplnost - i kdybys jich měl 100, tak je Tvůj názor stejně relevantní, jako můj s deseti. (A to to byla jen německá a švédská auta, postrádám jižní zkušenosti).

http://www.autorevue.cz/tuv-report-2015-na-chvostu-tradicne-fiaty-renaulty-a-dacie

to mas pravdu, ja som skor myslel na moju osobnu frustrovanost a zle spomienky, nie nejaku statisticky vypovedajucu hodnotu.

ale poruchovost aj v spominanych znackach je vysoka, nastastie to ale riesia štedre zaruky

Odesláno (upraveno)

Neresilo se tu celkem nedavno, ze zrovna medved SL (rocnik 1997) byl s elektrikou hodne na stiru - kabelovej svazek za 150k

Myslim, ze dobra i spatna auta maji ve sve historii jak francouzi, tak nemci a za poslední roky me prijde, ze se to nevyhýbá +- nikomu, ani premiovkam

Vic designových legend maji imho spis italove a francouzi jak nemci, ale treba se pletu

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Vic designových legend maji imho spis italove a francouzi jak nemci, ale treba se pletu

To třeba jo (konec konců, kromě pizzy je nic jinýho než design neživí, žejo?). 

Jen ten argument Tondy mi přijde dobrej - taky mám pár kámošů (plus sám sebe), kteří si koupili na blbnutí a pro radost nějakou starou káru (10 let). No a ty Němci jsou furt hezký, jezdí dobře a tak. 

Nějakej jižan by třeba vypadal líp pro někoho líp, nějakej východňák by třeba jezdil skoro bez servisu, ale suma sumárum mi (čistě subjektivně) z toho BMW a MB vycházejí nejlíp.

Odesláno

Přesně tak, celá německá trojka Audi, BMW a MB si mohou podat ruce a někdy vyrobí i opravdový zmetek (myšleno výrobní řadu).

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

desing je silne individualna zalezitost a to by sme sa mohli hádat cele dni...

stare Jaguar modely boli nadherne, Citroen DS , SM,

M1 od BMW alebo aj Batman, kridlove stare medvede, stare Lancie az po Stratos, etccccc....

niektore auta boli zas az tak dobre, ze som ten tvar neriesil ( Integrala, Mitsubishi EVO, TVR, Jensen, Lotus, 911, etcccc...)

ale toto sme uz predsa prežúvali pri založeni tohoto vlakna....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja treba zeru P406coupe.. ale je fakt, ze to je Pininfarina.

ale jako gabo, taky bych se u nemcu nad spolehlivosti nerozplyval.

sibir, kamarat moj, ty mi normalne citas myslienky - par dni dozadu som videl z terasy pri kavicke jeden ten Peugeot a uplne ma zarazilo, ze ake čisté krasne tvary to ma a az som mal taky zvlastny pocit v sebe, ze ci mi uz fakt neje.... v hlave.

dakujem ti za tvoj nazor, takze nie je to len moja uchylka

Odesláno

francouzi jsou prukopnici v designu a tvaru, jak uz mnohokrat dokazali. citroen SM, citroen XM, peugeot 205, peugeot 206, renault 4CV, renault alpine, renault safrane, renault 19, simca, matra a ja nevim co. pevnej sloupek volantu, digitalni budiky, hydropneumatickej podvozek, to vsechno voni. citroen 11 CV traction avant, citroen DS..

nepopiram, ze 10 let starej trojkovej bavorak je oblibenejsi, nez 10 let stara CX5, ale nadavat na ne za to, ze sou nadcasovy, nebo predbehli dobu nebo ze sou proste jiny, mi prijde ujety..

rand_3.jpg

Citroen_DS_Decapotable_driven_01pop.jpg?

handbook-346_1960-renault-4cv_2_1024x768

1970-citroen-sm.jpg

1280px-Renault_Alpine_A_110_(Sp).JPG

Odesláno

Mě se právě "uhlazený" auta naopak líbí, přijde mi, že jsou nadčasový a zůstávají dýl "hezký", zatímco emotivní designové kreace dřív vyjdou z módy - to bude asi i to, co chtěl tonda říct.

Odesláno (upraveno)

a preplest ten svazek nikdo nechce zkusit? cely mb-classic ma desivou hruzu z benzinovych svazku. :clap: kdyz jste nacali ten design... jsem jediny komu se od ery e60/1 zda, jako by ty  bmw cumaky mely (vzhledove) patrit na uplne uplne jina auta (protazeny svetla, ledvinky)?  nejsem nadsenej hltac novych kousku ani pricmrndavac jedny znacky, ale opravdu me mrzi, ze se mi nova auta nelibi. driv jsem dokazal rict: "tohle se mi opravdu libi cele." ted ne. vzdycky mi to nejaky detail pokazi. uz dva roky pozoruju e92 a zas ten cumak. :tongue_ss:

Upraveno uživatelem kaliw124
Odesláno

me se libi z BMW cela:

nova X1

posledni X3

predposledni X5

jednicka ve tridvirku

trojka

petka kombik

posledni sestka

a asi posledni sedmicka, tam uvidim, az ju uvidim nazivo

z MB:

Cecko

CLA SB

Ecko

eSko

Gecko

GLko

GLA

GLC

GLK

SL

SLS AMG racek

AMG GT sem este nevidel

bavim se o vizualni strance, neresim to, ze petka je vevnitr mala, ze GLA je babsky, apod..

Odesláno

Mě se právě "uhlazený" auta naopak líbí, přijde mi, že jsou nadčasový a zůstávají dýl "hezký", zatímco emotivní designové kreace dřív vyjdou z módy - to bude asi i to, co chtěl tonda říct.

...ano...děkuju... :lol2:  :clap:

Odesláno

francouzi jsou prukopnici v designu a tvaru, jak uz mnohokrat dokazali. citroen SM, citroen XM, peugeot 205, peugeot 206, renault 4CV, renault alpine, renault safrane, renault 19, simca, matra a ja nevim co. pevnej sloupek volantu, digitalni budiky, hydropneumatickej podvozek, to vsechno voni. citroen 11 CV traction avant, citroen DS..

nepopiram, ze 10 let starej trojkovej bavorak je oblibenejsi, nez 10 let stara CX5, ale nadavat na ne za to, ze sou nadcasovy, nebo predbehli dobu nebo ze sou proste jiny, mi prijde ujety..

DSko je super, dodnes je to pro mě naprostý ufo, zvlášť v kontextu doby vzniku. Z českých aut mě podobně berou např aero 30, nebo tatra 87

Odesláno

DSko je super, dodnes je to pro mě naprostý ufo, zvlášť v kontextu doby vzniku. Z českých aut mě podobně berou např aero 30, nebo tatra 87

rika ti neco trebas Wikov 70? :)

normal_IMG_7131.jpg

nebo Tatra 80?

t_80.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...