Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 .....ale no tak, Gabo, chceš mi snad říct, že 10 let starý medvěd nebo bawko je designové hnusné ????? ....a nebo má elektroniku v háji???Já jsem tedy neměl zdaleka tolik aut jako ty, ale už jich pár bylo.....a poslední 2 BMW....a zrovna teď poměrně vážně vybírám další,starší, pro radost....Neznám moc lidí, kteří by si pořídili 12 starou Lagunu pro radost....ale možná mi něco uniklo. prepac, zle sa chapeme.... neriesim desing, to je dost idividualne, ale aj tam je zopar prikladov:BMW 5GT,x1 a vseobecne jenotkova radaale ja som myslel na kvalitu. Mal som dost kusov na to, aby som z mojich skusenosti ti vedel dat zopar negativnych skusenosti
Jeremy Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 ..Mal som dost kusov na to, aby som z mojich skusenosti ti vedel dat zopar negativnych skusenostiJen pro úplnost - i kdybys jich měl 100, tak je Tvůj názor stejně relevantní, jako můj s deseti. (A to to byla jen německá a švédská auta, postrádám jižní zkušenosti). http://www.autorevue.cz/tuv-report-2015-na-chvostu-tradicne-fiaty-renaulty-a-dacie
Tondaa73 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 prepac, zle sa chapeme....neriesim desing, to je dost idividualne, ale aj tam je zopar prikladov:BMW 5GT,x1 a vseobecne jenotkova radaale ja som myslel na kvalitu. Mal som dost kusov na to, aby som z mojich skusenosti ti vedel dat zopar negativnych skusenosti....tak jasně, že je to individuální....BMW GT mne také moc neberou, ale jednička se mi líbí...Ale podle mne je rozhodně mnohem více německých aut s nadčasovým designem, než francouzských.....a i tam jsou super kusy ( R5, DS a pod.), ale je jich jako máku...no, a o spolehlivosti starších kusů snad nebudeme polemizovat, né ?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 ....tak jasně, že je to individuální....BMW GT mne také moc neberou, ale jednička se mi líbí...Ale podle mne je rozhodně mnohem více německých aut s nadčasovým designem, než francouzských.....a i tam jsou super kusy ( R5, DS a pod.), ale je jich jako máku...no, a o spolehlivosti starších kusů snad nebudeme polemizovat, né ? no ja som prave na tu spolahlivost narážal...
Tondaa73 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 (upraveno) no ja som prave na tu spolahlivost narážal.......tak nic.....vzdávám to... Upraveno 8. července 2015 uživatelem Tondaa73
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Jen pro úplnost - i kdybys jich měl 100, tak je Tvůj názor stejně relevantní, jako můj s deseti. (A to to byla jen německá a švédská auta, postrádám jižní zkušenosti). http://www.autorevue.cz/tuv-report-2015-na-chvostu-tradicne-fiaty-renaulty-a-dacieto mas pravdu, ja som skor myslel na moju osobnu frustrovanost a zle spomienky, nie nejaku statisticky vypovedajucu hodnotu.ale poruchovost aj v spominanych znackach je vysoka, nastastie to ale riesia štedre zaruky
Lamiczka Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 (upraveno) Neresilo se tu celkem nedavno, ze zrovna medved SL (rocnik 1997) byl s elektrikou hodne na stiru - kabelovej svazek za 150kMyslim, ze dobra i spatna auta maji ve sve historii jak francouzi, tak nemci a za poslední roky me prijde, ze se to nevyhýbá +- nikomu, ani premiovkam Vic designových legend maji imho spis italove a francouzi jak nemci, ale treba se pletu Upraveno 8. července 2015 uživatelem Lamiczka
Jeremy Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Vic designových legend maji imho spis italove a francouzi jak nemci, ale treba se pletuTo třeba jo (konec konců, kromě pizzy je nic jinýho než design neživí, žejo?). Jen ten argument Tondy mi přijde dobrej - taky mám pár kámošů (plus sám sebe), kteří si koupili na blbnutí a pro radost nějakou starou káru (10 let). No a ty Němci jsou furt hezký, jezdí dobře a tak. Nějakej jižan by třeba vypadal líp pro někoho líp, nějakej východňák by třeba jezdil skoro bez servisu, ale suma sumárum mi (čistě subjektivně) z toho BMW a MB vycházejí nejlíp.
sibirnaya Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 ja treba zeru P406coupe.. ale je fakt, ze to je Pininfarina. ale jako gabo, taky bych se u nemcu nad spolehlivosti nerozplyval.
Josef01 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Přesně tak, celá německá trojka Audi, BMW a MB si mohou podat ruce a někdy vyrobí i opravdový zmetek (myšleno výrobní řadu).
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 desing je silne individualna zalezitost a to by sme sa mohli hádat cele dni...stare Jaguar modely boli nadherne, Citroen DS , SM,M1 od BMW alebo aj Batman, kridlove stare medvede, stare Lancie az po Stratos, etccccc....niektore auta boli zas az tak dobre, ze som ten tvar neriesil ( Integrala, Mitsubishi EVO, TVR, Jensen, Lotus, 911, etcccc...)ale toto sme uz predsa prežúvali pri založeni tohoto vlakna....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 ja treba zeru P406coupe.. ale je fakt, ze to je Pininfarina. ale jako gabo, taky bych se u nemcu nad spolehlivosti nerozplyval.sibir, kamarat moj, ty mi normalne citas myslienky - par dni dozadu som videl z terasy pri kavicke jeden ten Peugeot a uplne ma zarazilo, ze ake čisté krasne tvary to ma a az som mal taky zvlastny pocit v sebe, ze ci mi uz fakt neje.... v hlave.dakujem ti za tvoj nazor, takze nie je to len moja uchylka
Pavelpu27 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 S P406 coupé to mám naopak. Jako novinka se mi strašně líbila, ale teď mi přijde až nechutně uhlazená a nudná.
sibirnaya Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 francouzi jsou prukopnici v designu a tvaru, jak uz mnohokrat dokazali. citroen SM, citroen XM, peugeot 205, peugeot 206, renault 4CV, renault alpine, renault safrane, renault 19, simca, matra a ja nevim co. pevnej sloupek volantu, digitalni budiky, hydropneumatickej podvozek, to vsechno voni. citroen 11 CV traction avant, citroen DS.. nepopiram, ze 10 let starej trojkovej bavorak je oblibenejsi, nez 10 let stara CX5, ale nadavat na ne za to, ze sou nadcasovy, nebo predbehli dobu nebo ze sou proste jiny, mi prijde ujety..
Lamiczka Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Mě se právě "uhlazený" auta naopak líbí, přijde mi, že jsou nadčasový a zůstávají dýl "hezký", zatímco emotivní designové kreace dřív vyjdou z módy - to bude asi i to, co chtěl tonda říct.
kaliw124 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 (upraveno) a preplest ten svazek nikdo nechce zkusit? cely mb-classic ma desivou hruzu z benzinovych svazku. kdyz jste nacali ten design... jsem jediny komu se od ery e60/1 zda, jako by ty bmw cumaky mely (vzhledove) patrit na uplne uplne jina auta (protazeny svetla, ledvinky)? nejsem nadsenej hltac novych kousku ani pricmrndavac jedny znacky, ale opravdu me mrzi, ze se mi nova auta nelibi. driv jsem dokazal rict: "tohle se mi opravdu libi cele." ted ne. vzdycky mi to nejaky detail pokazi. uz dva roky pozoruju e92 a zas ten cumak. Upraveno 8. července 2015 uživatelem kaliw124
sibirnaya Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 me se libi z BMW cela:nova X1posledni X3predposledni X5jednicka ve tridvirkutrojkapetka kombikposledni sestkaa asi posledni sedmicka, tam uvidim, az ju uvidim nazivo z MB:CeckoCLA SBEckoeSkoGeckoGLkoGLAGLCGLKSLSLS AMG racekAMG GT sem este nevidel bavim se o vizualni strance, neresim to, ze petka je vevnitr mala, ze GLA je babsky, apod..
Tondaa73 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Mě se právě "uhlazený" auta naopak líbí, přijde mi, že jsou nadčasový a zůstávají dýl "hezký", zatímco emotivní designové kreace dřív vyjdou z módy - to bude asi i to, co chtěl tonda říct....ano...děkuju...
Lamiczka Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 francouzi jsou prukopnici v designu a tvaru, jak uz mnohokrat dokazali. citroen SM, citroen XM, peugeot 205, peugeot 206, renault 4CV, renault alpine, renault safrane, renault 19, simca, matra a ja nevim co. pevnej sloupek volantu, digitalni budiky, hydropneumatickej podvozek, to vsechno voni. citroen 11 CV traction avant, citroen DS.. nepopiram, ze 10 let starej trojkovej bavorak je oblibenejsi, nez 10 let stara CX5, ale nadavat na ne za to, ze sou nadcasovy, nebo predbehli dobu nebo ze sou proste jiny, mi prijde ujety.. DSko je super, dodnes je to pro mě naprostý ufo, zvlášť v kontextu doby vzniku. Z českých aut mě podobně berou např aero 30, nebo tatra 87
sibirnaya Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 DSko je super, dodnes je to pro mě naprostý ufo, zvlášť v kontextu doby vzniku. Z českých aut mě podobně berou např aero 30, nebo tatra 87rika ti neco trebas Wikov 70? nebo Tatra 80?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se