organic Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Tak první fotky tady http://www.pistonheads.com/news/ph-germancars/singer-reimagines-911-targa--details/32441
Pavelpu27 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Tak na Singeru se asi všichni shodneme, nicméně málokdo z nás to kdy koupí.
Duke650 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Maj pravdu přecedo...první čtení bylo za pochodutož doufejme že to bude nějaký prudce elegantní štíhlý švihák, něco jako toto na kolechMně neni jasný o čem se tady bavíte, jasně se tam píše, že ty obrázky jsou jenom jakejsi devět let starej koncept a že to s tim potenciálně novym nemá nic společnýho.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Dnesna ČT2 20:55 Továrny dneška II.: Gumpert Apollo Ručně vyráběný dvoumístný německý supersport je na silnicích raritou, dodnes vznikly jen desítky exemplářů tohoto vozu. Americký dokumentární cyklus /P/
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Dnesna ČT2 20:55 Továrny dneška II.: Gumpert Apollo Ručně vyráběný dvoumístný německý supersport je na silnicích raritou, dodnes vznikly jen desítky exemplářů tohoto vozu. Americký dokumentární cyklus /P/mam rad ten serial....
Hasňa Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Na norské silnice silně iracionální investice. Boční skla měl úplně černé. Asi to nebyl nějaký srdečný učitel že střední školy. Upraveno 29. června 2015 uživatelem Hasňa
Sphinxx Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Dnesna ČT2 20:55 Továrny dneška II.: Gumpert Apollo Ručně vyráběný dvoumístný německý supersport je na silnicích raritou, dodnes vznikly jen desítky exemplářů tohoto vozu. Americký dokumentární cyklus /P/Super!!! Normálně jsem to hltal. Všechna čest takovému rozhodnutí.
Josef01 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Boční skla měl úplně černé. U nás to taky má poměrně dost řidičů, akorát si nějak neuvědomují, že to je na pokutu 10 tis. a zabavení řidičáku až na 12 měsíců...
Sphinxx Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 U nás to taky má poměrně dost řidičů, akorát si nějak neuvědomují, že to je na pokutu 10 tis. a zabavení řidičáku až na 12 měsíců... Tohle by mě docela zajímalo - Mercedes S na fotce níže má folie nebo je to nějaké specialitka z výroby? Protože i u nás takhle jezdí dost MBček a ven je vidět v pohodě naopak dovnitř skoro vůbec. Jedno takové auto mi v minulosti prošlo rukama na prodej, tak mě to zaujalo, ale žádnou kartičku s informací o foliích to nemělo.
Josef01 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Ono to policajta vůbec nezajímá zda má certifikaci, vytáhne měřák a zjistí to hned. Prostupnost pro světlo musí být 70% a více a z výroby je zpravidla 80%, takže stačí v podstatě jakákoli folie a je to mimo toleranci.
Andrew Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Pro Sphinxxe: Pokud se nemýlím, tak W221 měla normální skla, pak determální zdvojená s UV fólií + samozřejmě roletky. U W222 je možné mít navíc i zatmavená okna, klasická folie z výroby, tedy bez bublin a od rohu do rohu. Edit: Když na to koukám, podle kol a kotoučů to asi bude S500 a tam tuším dávali standardně ty determální skla, jsou označený jako Sungate a mají trochu jinou barvu, kdybys to chtěl zkoumat blíž Co mě hrozně bavilo na SLK byla , škoda, že to nedávají taky do bočních skel. Upraveno 29. června 2015 uživatelem Andrew
Sphinxx Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 (upraveno) Ono to policajta vůbec nezajímá zda má certifikaci, vytáhne měřák a zjistí to hned. Prostupnost pro světlo musí být 70% a více a z výroby je zpravidla 80%, takže stačí v podstatě jakákoli folie a je to mimo toleranci. Pepo tohle já vím moc dobře, můj dotaz směřoval spíš k tomu, jestli se dá legálně takhle zatmavit předek bez použití folie, tedy třeba něco z výroby - napadá mě nějaké pokovení nebo speciální vrstva a podobně . Pro Sphinxxe: Pokud se nemýlím, tak W221 měla normální skla, pak determální zdvojená s UV fólií + samozřejmě roletky. U W222 je možné mít navíc i zatmavená okna, klasická folie z výroby, tedy bez bublin a od rohu do rohu. Edit: Když na to koukám, podle kol a kotoučů to asi bude S500 a tam tuším dávali standardně ty determální skla, jsou označený jako Sungate a mají trochu jinou barvu, kdybys to chtěl zkoumat blíž Co mě hrozně bavilo na SLK byla , škoda, že to nedávají taky do bočních skel. Díky Andrew, tohle mě zajímalo. Mimochodem vypadá to na živo dost dobře. A ta fotka výše je z internetu, nicméně vypadalo to stejně a ano byla to S500 . Upraveno 30. června 2015 uživatelem Sphinxx
Tondaa73 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Dnesna ČT2 20:55 Továrny dneška II.: Gumpert Apollo Ručně vyráběný dvoumístný německý supersport je na silnicích raritou, dodnes vznikly jen desítky exemplářů tohoto vozu. Americký dokumentární cyklus /P/TEĎ to opakujou....
JaRooN Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 TEĎ to opakujou.... A budou to opakovat ještě jednou Továrny dneška II.: Gumpert Apollo - 2.7.2015 16:20
blackhead Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Dnes rano McLaren na Tomasikovej v BA.
Tondaa73 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 A budou to opakovat ještě jednou Továrny dneška II.: Gumpert Apollo - 2.7.2015 16:20....tak super, no ni ? Dnes rano McLaren na Tomasikovej v BA.......koukám, že je u vás taky krásný počasí...
JaRooN Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 ....tak super, no ni ? Jasně, ani jedno opakování jsem zatím neviděl, tak se podívám až zítra
ewolucionar Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Dnes rano McLaren na Tomasikovej v BA.a potom dialnicou na BB... Skoda ze siel oproti)))))
Josef01 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Pepo tohle já vím moc dobře, můj dotaz směřoval spíš k tomu, jestli se dá legálně takhle zatmavit předek bez použití folie, tedy třeba něco z výroby - napadá mě nějaké pokovení nebo speciální vrstva a podobně . Jasně chápu, oficiálně se to ztmavit nedá (výrobce musí dodržet EU normy), a v Mercedesu to neudělají oficiálně ani foliemi. Já to taky koupil s tmavými foliemi, ale nestojím o to, aby mi Němci nebo Rakušáci vyrazili pažbou okno (což prý s oblibou dělají), takže tmavá folie šla pryč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se