Lamiczka Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 ...ano...děkuju... ale tak i němci umí udělat takovou zrůdu - za mě předchozí 6. řada BMW, mercedes A (popravdě kolem roku 2000 se mi nelíbí většina modelů), a řekl bych, že i Q7 mě celkem omrzela od uvedení
Lamiczka Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 rika ti neco trebas Wikov 70? Neznal jsem, už ale jo, pěknej kousek a mnohem zajímavější příběh... Tatru jsem znal. Mě spíš berou ty přelomový kusy, který přinesly něco novýho - u tatry si uvědomuju, že je to spíš 77, jako první s aerodynamickou kastlí...87 je známější kvůli Z+H
Tondaa73 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 ale tak i němci umí udělat takovou zrůdu - za mě předchozí 6. řada BMW, mercedes A (popravdě kolem roku 2000 se mi nelíbí většina modelů), a řekl bych, že i Q7 mě celkem omrzela od uvedení....to je jasný, to rozhodně nepopírám....dokážou vyrobit obludu....shrnul bych to tak, že JÁ si rozhodně koupím raději e46 než magána... :-)))
JR_2010 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 rika ti neco trebas Wikov 70? Auto mého kamaráda, postavil jej prakticky z ničeho...
sibirnaya Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 to stavel Stauch, ne? http://www.stauch.cz/galerie/detail/Wikov-70-Kabrio
Lamiczka Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Krásnou práci pánové dělají - Jawa 750 je taky peckahttp://www.stauch.cz/galerie/detail/Jawa-1000-mil-NTM
Josef01 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Pěkný, skoro bych řekl ruční výroba nových aut (replik).
JR_2010 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 to stavel Stauch, ne? http://www.stauch.cz/galerie/detail/Wikov-70-KabrioJo, v podstatě vyrobil nové auto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ewolucionar Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Gabo pises ze si lovec...lovec je nenapadny.rychly na vsetkych povrchoch na vsetkych styroch.agresivny.selma.respekt.podla toho si vyberaj auta a nebudes po 3tyzdnoch predavat..)))) kup nieco co si ty.
Lamiczka Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 bude zase jago? Kdo vůbec má ještě kočkovitou šelmu ve znaku nebo názvu? Pak už mě napadá jen Panther, ale to nebude na běžný ježdění ono
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Gabo pises ze si lovec...lovec je nenapadny.rychly na vsetkych povrchoch na vsetkych styroch.agresivny.selma.respekt.podla toho si vyberaj auta a nebudes po 3tyzdnoch predavat..)))) kup nieco co si ty.heheh, ja som uz tučny lenivy poloslepy chromy Predator ( s peknymi zenami a este krajsimi spomienkami!)ja som ti ale vcera odpovedal, ale asi si to neregistroval
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 vcerajsia odpoved na tvoj navrh je tu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 bude zase jago? Kdo vůbec má ještě kočkovitou šelmu ve znaku nebo názvu? Pak už mě napadá jen Panther, ale to nebude na běžný ježdění ono Jago urobil na mna dobry dojem a mozno XJ by ani nebol zly napad... aj XK by som asi mohol
ewolucionar Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 (upraveno) heheh, ja som uz tučny lenivy poloslepy chromy Predator ( s peknymi zenami a este krajsimi spomienkami!)ja som ti ale vcera odpovedal, ale asi si to neregistrovalano Porsche Turbo = alfasamec))) Upraveno 9. července 2015 uživatelem ewolucionar
Tondaa73 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. bude zase jago? Kdo vůbec má ještě kočkovitou šelmu ve znaku nebo názvu? Pak už mě napadá jen Panther, ale to nebude na běžný ježdění ono
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 ano Porsche Turbo = alfasamec)))moj prichod do Prahy cca 10 rokov dozadu - CL 500 V8 Lorinsen a spominane Turbo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 me se libi z BMW cela:nova X1posledni X3predposledni X5jednicka ve tridvirkutrojkapetka kombikposledni sestkaa asi posledni sedmicka, tam uvidim, az ju uvidim nazivo z MB:CeckoCLA SBEckoeSkoGeckoGLkoGLAGLCGLKSLSLS AMG racekAMG GT sem este nevidel bavim se o vizualni strance, neresim to, ze petka je vevnitr mala, ze GLA je babsky, apod..z bavorakov by som vynechal jednicky a hlavne X1 je divna - ta prva!mne celkove prichod Bangleho prerusil seriu mojich BMW MB suhlas
sibirnaya Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 vsak ja mluvim o aktualni kolekci
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 nova sedma bude dobra!len aby to aj slusne jazdilo, tato sucasna nejako bola dost kritizovana ohladom podvozku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se