Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

On rozdíl ve váze může být i 200 kg, ale zase ta základní verze nemá adaptivní podvozek a je na "16" kolech, oproti min. "18", já bych ten test tedy bral dost s rezervou...

Odesláno (upraveno)

srry, ale dvoulitr volvo XC90 za cenu trilitru X5 nebo ML je pro me proste no go. a to je to volvo fakt pekny, o tom zadna..

Nejsi jedinej kdo nad tím objemem kroutí hlavou, zarazilo to prakticky úplně všechny. Podle AD je docela poptávka po tom hybridu, i když je drahej.

Ed. Typo

Upraveno uživatelem tommas4
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

srry, ale dvoulitr volvo XC90 za cenu trilitru X5 nebo ML je pro me proste no go. a to je to volvo fakt pekny, o tom zadna..

ja prave preto to ani neriesim a nekomentujem....

vlastne nikdy neriesil

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

kamarat raz kupil na SK Volvo za takme 2 melony a to som dodnes nepochopil....

mozno to SUV spod ruky z Nemecka pre manzelku este pochopim, velke auto na vozenie deti do skoly

Odesláno

Já to mám jednoduché, moje žena Suv nesnáší a já jeho smysl do města a na dálnice taky nepobral, takže sedan - kombi to jistí.

casto jezdim do lesa a po polnackach, tam bych na CLSu vorval podvozek. a na SUV me bavi lepsi vyhled pred sebe.

a mam maly pero, tak si to iXpetkou kompenzuju...

Odesláno (upraveno)

tommas4, on 11 Čvc 2015 - 12:50, said:

Nejsi jedinej kdo nad tím objemem kroutí hlavou, zarazilo to prakticky úplně všechny. Podle AD je docela poptávka po tom hybridu, i když je drahej.

Ed. Typo

Tak jsem se ted musel jit podivat na web, protoze jsem si rikal sakra jak budou XC90 prodavat v USA s dvoulitrovym benzinem. Ale koukam ze na to lepi dozadu T6, motor poradne zadeklovat, aby na nej nebylo videt a ono to asi pujde :) I kdyz 316 koni z dvoulitru mi prijde uz skoro az nerealny, vubec nechci videt kolik to bude zrat. Predpokladam ze v realnem provozu vic nez predchozi sestivalec.

Edit: hm, tak jsem si precetl prvni testy a je to docela propadak... Volvo udava 0-60 mph za 6.1s ale realita je spise 7.5-7.9s tedy temer o 2s pomalejsi, autu chybi vykon do delsich stoupani, prevodovka porad radi, protoze nevi co zaradit aby udrzela auto do kopce v pohybu, spotreba tragicka - podle dvou testu cca 14-15 l/100 km v kombinovanem provozu, 10.5 litru na dalnici. To mam s Grand Cherokee 3.6 V6, ktery je urcite o dost tezsi, minimalne o litr mensi spotrebu v obou rezimech.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Tohle konkrétně je nafta, žádnej závoďák to fakt není, ale i do kopce to docela slušně jede,

přemýšlím s čím bych to srovnal, jízdní projev z toho co jsem jezdil asi jako Pathfinder nebo

jsem měl před pár lety za oceánem Explorer, tam byl ale hroznej automat.

Spotřeba 7 co ukazuje počítač, to auto má asi 5 tisíc najeto.

Krásný auto zvenku i zevnitř, co jsou zač ty motory uvidíme s časem :)
Aby jsme ještě za pár let nevzpomínali s láskou na čtyřválce a neporovnávali dvou válce a vrcholné tříválce . . .fujcosemtonapsal

Odesláno

:)

turbo je taková ta divná věc, co mě stála balík za opravu v mým prvním dvoudvéřovým autě, ovšem to už je docela dávno . . .

foto je z wiki, ten můj byl přesně takovej, akorát se tenkrát ještě fotilo na film, tak je fotka někde v albu
sem starej asi nebo co

Odesláno

Podla mna je na kompenzacie vhodnejsia iXsestka.

Tak zase tak malý ho určitě nemá :D

Mě se líbí, ale to je tak všechno, taky ho kupovat nebudu ani kdyby stál 500 tis. Co se týká spotřeby, to je silně individuální, někdo bude jezdit za 8 nekdo za 14...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

jej, pekny Nissan si mal!

teraz uz ta trieda aut takmer vymrela, snad 370Z este existuje, ale kedysi to mal takmer kazdy japonsky vyrobca....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

casto jezdim do lesa a po polnackach, tam bych na CLSu vorval podvozek. a na SUV me bavi lepsi vyhled pred sebe.

a mam maly pero, tak si to iXpetkou kompenzuju...

no ake velke auto uz asi ani nie je, co by mi to dokazalo kompenzovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...