Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kamarádi máme vlákno "kdo čím jezdí" vlákno "Petrolhead" ale všude jen nějaká buchta, tak ať si dotyčný udělá vlákno "co kdo píchá" ale ať se drží tématu, když tu na každou věc je vlastní vlákno. No soudě podle reakci na tu fotku taky vod gaby s nějakou buchtu s kozama venku, pochybuji, ze jsem na "fóru gentlemanu"

Moje pro vás - jak tvrdíte silna reakce - vám snad otevře oči v tom, ze se to tu mění na fejsbůček pro pány s krizi středního veku.

Já se třeba na tu krizi středního věku těším. Momentálně jsem dospěl do smutné fáze, že mi přijde zajímavější Bentley než ta baba, která je nepochybně hezká :-)

Odesláno (upraveno)

Kamarádi máme vlákno "kdo čím jezdí" vlákno "Petrolhead" ale všude jen nějaká buchta, tak ať si dotyčný udělá vlákno "co kdo píchá" ale ať se drží tématu, když tu na každou věc je vlastní vlákno. No soudě podle reakci na tu fotku taky vod gaby s nějakou buchtu s kozama venku, pochybuji, ze jsem na "fóru gentlemanu"

Moje pro vás - jak tvrdíte silna reakce - vám snad otevře oči v tom, ze se to tu mění na fejsbůček pro pány s krizi středního veku.

Na vlákna, která mne nebaví nebo se.ou nechodím Zkus to také.

P.S.: A Gabovi fotky, ať již buchet, aut či např. doutníků se mi líbí a budou-li zde i nadále, pak jen dobře. Závist se ve mně neprobouzí - viz můj podpis níže :-) 

Upraveno uživatelem Jivl
Odesláno

Nerozumim te potrebe par jedincu hanit neci ochotu (a to jeste tak prudernim stylem v poslednim pripade) podelit se v threadu aut fotkama vylozene peknych aut s peknou babou, a kde chodi na nazory, co sem patri a co ne. Uz po nekolikate tu na to narazim, a irituje me to i vuci dotycnym osobam, ktere sem takove fotky postuji. Tak sem sakra nelezte a ctete si co vas bavi a zajima, ne?

Odesláno

ok, chlapci - uzavreme to uz v tradicne dobrej nalade a dufam, ze chapete, ze ona ma miluje, aj ked vyzeram uplne ako osel!

vid foto:

image.jpg

Ti dva týpci jsou fakt výborní. Ještě lepší by to podle mne bylo se starýma broukama, myslím s tím původním modelem :-)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Ti dva týpci jsou fakt výborní. Ještě lepší by to podle mne bylo se starýma broukama, myslím s tím původním modelem :-)

to ano, ale - to su skutocne ich realne auta!

Odesláno

to ano, ale - to su skutocne ich realne auta!

Tak to jo, zrovna vybírám nějaké větší coupe co bych si pořídil pro radost a i na delší cestování. Ročně ujedu tak 50K km. Začal jsem u A5, pak S5, pak 6tka BMW a teď už koukám na MB E :-) skloubit auto který bude dělat velkej nájezd a bude praktické i pro radost vůbec není jednoduché :-/

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

chces benzin alebo diesel?

na pekne a nie drahe cestovanie je vyborny MB 220 - 250 CDI, mam osobnu skusenost s modelom E ( ale je to prezlecene C, lebo E coupe je v podstate cecko)

ak benzin, tak BMW 6 coupe ma vyborne motory, a aj je to vyssia trieda ako E od MB

A5 Audi nepoznam, ale mal som A7 s 3.0 TDI a to je velmi dobre vozitko

Odesláno

A7 3.0 TDI je OK, potvrzuji, a obzvláště v BiTurbu (650 Nm, 313 k....)

Jo a dokáže jet za 6,4 l/100 km (dosaženo přes Rakousko mimo dálnice), normálka kolem 8!

Odesláno

chces benzin alebo diesel?

na pekne a nie drahe cestovanie je vyborny MB 220 - 250 CDI, mam osobnu skusenost s modelom E ( ale je to prezlecene C, lebo E coupe je v podstate cecko)

ak benzin, tak BMW 6 coupe ma vyborne motory, a aj je to vyssia trieda ako E od MB

A5 Audi nepoznam, ale mal som A7 s 3.0 TDI a to je velmi dobre vozitko

Palivo ještě nevím, ale určitě bych chtěl manuál. Před měsícem jsem koupil manželce 3 roky starého Superba a první co se posralo je DSG automat :-) Nafta by byla lepší, protože všechny ostatní auta v rodině jsou na naftu. Jsem schopnej to pak blbě natankovat. Je mi jasné, že benzín obzvlášť v tom BMW bude mít úplně jiný jízdní projev :-)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ked mas vysoky najazd a nekupujes nove auto, tak ten MB 220 CDI ( od 200 do 250 CDI je to stejny motor) je dobre riesenie

ked nevadi spotreba, tak 320 az 350 CDI

stare CLS sa ti nepaci?

je to aj pre rodinu a aj tak skoro coupe

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

A7 3.0 TDI je OK, potvrzuji, a obzvláště v BiTurbu (650 Nm, 313 k....)

Jo a dokáže jet za 6,4 l/100 km (dosaženo přes Rakousko mimo dálnice), normálka kolem 8!

este stale mam zimne 19 kola na A7
Návštěvník Jagman
Odesláno

Kombinace kupe 4val nafta a zabava mi pride dost jeta!!! Ale protigustu jinak gabo pokud je E jen prezlecene C tak co je C kupe teda? Prezlecene Béééé? Doba CLK ke celkem pryc ale ja jen nadavam na nemecka auta a mam nepojazdny V12 Jaguar :).

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Kombinace kupe 4val nafta a zabava mi pride dost jeta!!! Ale protigustu jinak gabo pokud je E jen prezlecene C tak co je C kupe teda? Prezlecene Béééé? Doba CLK ke celkem pryc ale ja jen nadavam na nemecka auta a mam nepojazdny V12 Jaguar :).

ked ma rocne najazd 50.000 km, tak to nebude az tak auto pre zabavu, tam uz ten rozdiel 100 korun na 100 km moze byt dost zasadna polozka.

Mercedes E Coupe je C, tak isto ako aj C Coupe, len sa prezentuje akoby do triedy E

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Palivo ještě nevím, ale určitě bych chtěl manuál. Před měsícem jsem koupil manželce 3 roky starého Superba a první co se posralo je DSG automat :-) Nafta by byla lepší, protože všechny ostatní auta v rodině jsou na naftu. Jsem schopnej to pak blbě natankovat. Je mi jasné, že benzín obzvlášť v tom BMW bude mít úplně jiný jízdní projev :-)

ja vychadzam z toho, ze budes pomerne vela na cestach, preto som pisal tie skor rozumnejsie napady, ale podotkol som tam, ze ked az tak nezalezi na spotrebe, tak tie 6 valce ( CDI, TDI ) su tiez fajn a tam aj zabava by bola, ale cca 1.5 az 2 litre viac nafty ( pri benzine to moze byt kludne aj 3 az 5 litrov, to uz ti moze rocne zobrat aj kopec penazi

:-)

samozrejme su to len moje napady

Odesláno

kopec penazi si vezme servis těhle dýzlů, až příjde jejich čas..Raději budu jezdit za 10l benzínu, než za 6,5l nafty se svěděním u prdele, kdy přijde turbo, vstřiky, filtr pevnejch apod.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...