Návštěvník Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Do tohodle vlákna nemám co přispívat, protoře nejsem zarytý auto fanda, ale včera jsem si cestou z dovolené pět hodin zajel, abych si projel tuhle krásu. Transfagarasan road v Rumunsko. Sice to v provozu a s naloženým autem s rodinou byla jen kochačka, ale i tak to byl nejspíš můj největší řidičký zážitek. Hochalpinstrasse na Grossglockner je proti tomu kolotoč na matějské pouti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
decebal Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 To je nádhera, já byl letos v Rumunsku na tejden, ale jel jsem pres Brasov a Sinaiu, tohle příště nesmím vynechat.
Jeremy Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Hezky.. to by chtelo kabrio a nespechat
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Japan chronograph movt?
Liqid Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Jak na to koukam nejsou ty youbouty nahodou fejky? Limitka, nejlepší je, jak vypadají na menší ruce
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Hezky.. to by chtelo kabrio a nespechat myslim,ze v Top Gear bola krasna reportaz z Rumunska tam to velmi chvalili.
stepecken Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 (upraveno) ?Toto? Akože nepoznám produkciu u bot ale... Ked limitka tak limitka.. Kolko to tak stojí? Upraveno 21. července 2015 uživatelem stepecken
Návštěvník Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 myslim,ze v Top Gear bola krasna reportaz z Rumunska tam to velmi chvalili. Jj, na základě tý reportáže jsem tam jel
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Toto? Akože nepoznám produkciu u bot ale... Ked limitka tak limitka.. Kolko to tak stojí? ja v tom tiez nie som doma, chcel som velke a quartz, ale oni robia milion roznych módnych modelov a tak....ceny aj tu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stepecken Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 (upraveno) ja v tom tiez nie som doma, chcel som velke a quartz, ale oni robia milion roznych módnych modelov a tak....ceny aj tu: image.jpgPekne.. Dik za info.. Mame podobnú ruku ale toto nieje pre mňa. (aj mne sú malé 44mm PAM) Upraveno 21. července 2015 uživatelem stepecken
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 roman1 tak to muselo byt super, rad by som to tiez zazil - nova MX 5 by mohla byt zaujimava na prieskum terenu
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Pekne.. Dik za info.. Mame podobnú ruku ale toto nieje pre mňa. (aj mne sú malé 44mm PAM)ja som uz viac-menej prestal s hodinkami, a preto mi to vyhovuje,ze su velke, citatelne ( zle vidim) a kazdodenné ( quartz)je mi jasne, ze nie kazdemu to sadne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tondaa73 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 No jo, ale Rambo a Top gun sou hobiti..... ;-)))))
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 hehehe... to jo..... ale - Beckham, Armani, Scharzenegger,....
brownwld Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Dnes u nás na lontu krasnej Caterham, udajne se loni v CR neprodal novej ani jeden... S to je velka skoda
instant Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 http://www.clublexus.com/articles/lf-lc-might-pack-600-horsepower/ 600k twin turbo alebo SuperHybrid? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 (upraveno) krasne auto a vyborne prostredie, pri Seine v Londyne! ( heh, dnes je teplo,no....) krasne emócie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. července 2015 uživatelem maxigabrielg
mondeo2 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 krasne autoa vyborne prostredie, pri Seine v Londyne! ( heh, dnes je teplo,no....) krasne emócie image.jpgjako dobrý, ale Béčka patřej k letadlům. Tys měl mít toto..... Gabo, Gabo......
Tondaa73 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 :eek: "pri Seine v Londyne!" opravdu ???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se