Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Krásný hodinky, cena 29 tis. ? rovněž Pepo, ved ma poznas.... mam rad pekne veci a vtedy na peniaze sa nehladi!( kava?)
adamo Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 (upraveno) Tož děcka, sepsal jsem blábol o týdnu a 1100 km ve společnosti MB C63 AMG .http://plk.kfl.cz/post/Tyden-s-Mercedes-Benz-C63-AMG.aspx Super počtení, díky. Už překvapivě dlouhou dobu můj dreamcar. Takovou výpůjčku tiše závidím Upraveno 20. července 2015 uživatelem adamo
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 (upraveno) v Dreamcars sice maju rozne dobrotky na zapozicanie, ale nie je to az tak lacne. Upraveno 20. července 2015 uživatelem maxigabrielg
Trojan Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Máte někdo pojištění pokut? Pět let sem neměl pokutu ale Praha je v tomhle směru absolutně ******** a obálky už začínají chodit...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 som rad, ze moje mala vnučka si vozi svoju sexy ritku na bezpecnom mieste! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Mel jsi je radsi vyfotit u bot
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Mel jsi je radsi vyfotit u bottak teraz si mi dal hádanku...ja ze čo - u akych bot som to mal vyfotit?!vobec som to nechapalheheh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak potom u bot mas U Boat !!! :-)))
ewolucionar Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Ako mozes v jednej vete pouzit slova... mala vnucka sexi ritka...)))))))
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Ako mozes v jednej vete pouzit slova... mala vnucka sexi ritka...)))))))no vidis, ako ta to pobavilo!tak preto a je to riadna macka, cely stary otec!!!
azeppelin Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Ako mozes v jednej vete pouzit slova... mala vnucka sexi ritka...)))))))počkej pár let a Gabriel bude chodit s její vrstevnicí
StefanM Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 tak teraz si mi dal hádanku...ja ze čo - u akych bot som to mal vyfotit?!vobec som to nechapalheheh image.jpg tak potom u bot mas U Boat !!! :-)))Mas U mě Bod, ked U Boat vyfotis U Bot.
long Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 No musím souhlasit.Díky tomu, že jsem u pana Samohýla 3 roky pracoval, jezdil jsem v mnoha nových vozech nejen MB a to i delší trasy, ale jak píše Sibiř to SLS AMG byla rychta od sedání si do auta, po skouknutí luxusních budíků až po nastartování.Když jsem v tom autě jel málem jsem se udělal. To auto nemá chybu !!! Bavím se o tom 63 AMG a navíc když člověk otevře ten motor a jsou tam karbonové airboxy, je to lepší pohled než na televizi. Taky ty pancéřované hadice atd.atd. Uf !!!ja teda vic zeru SLS AMG
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Mas U mě Bod, ked U Boat vyfotis U Bot. tak to si zabil....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 takze zase ten U Boat ale nie u bot, ale celkom pekne stado koníkov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 (upraveno) Nás ale napínáš - vedle ve vlákně klíčky, tady motor... kdy a kde přijde na řadu celá kára? Upraveno 21. července 2015 uživatelem Maxel
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 no popravde nefotil som auto, ved je to notoricke znama Italia, skor som len zdokumentoval ten krasny zazitokten zvuk a vsetko sa sice neda sem preniest, ale moje nadsenia skusim!!!( sice uz sa ozval najvacsi prdic, ale to je uz tak,no....) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 to ano, pekne zazitky!dufam, ze to bude pokracovat.
Návštěvník Jagman Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Jak na to koukam nejsou ty youbouty nahodou fejky?
Mechac Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Pekne to video s Italii, pravidelne koukam na toto s moji oblibenou F430. Libi se mi, jak je to natocene, a jak skvele je zachyceny zvuk. https://www.youtube.com/watch?v=qFrygfd77Do
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se