Alexion Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 super. nic im nechyba. skor ich ale rad vidim na kozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Tak ten tah sluší i Movember verzi Foto z InstagramuIMG_5872.JPGTak tyhle Orisky jsou asi nejhezčí, co jsem kdy viděl. Gratuluju, jdu si o ních něco přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Tak tyhle Orisky jsou asi nejhezčí, co jsem kdy viděl. Gratuluju, jdu si o ních něco přečíst.Tyhle bohužel nejsou moje. Měl jsem možná zdůraznit, že z cizího Instagramu já mám tu druhou nejhezčí verzi, s číslama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 To ovšem na věci nic nemění:-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigger Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Máte ich niekto? Ste s nimi spokojný? Mám možnosť vymeniť Sinn 556i za tento model s modro čiernym ciferníkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bernie Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Tak dnes objednány přes Chrono24. Modro-černé, 40mm s číslama. Už se nemohu dočkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Super volba, presne ty bych si take vybral v pripade velikosti 40mm.. Ta modra perfektne hraje a prechazi od modre po tmave modrou az cernou Kupoval si verzi na tahu? Pak sem hod urcite fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Ty černý občas taky vypadají jak ty modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Jo, ten AR nema chybu..Pekna modra Mne se u te tvoji verze ještě libi to naprosto nenapadne datum.. U me to datumove okenko vice rusi a ukroji téměř cely index.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Krasa, chceme viac fotiek!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Sice uz jsem to postoval v minulych dnech, tydnech do vlakna - co mate na ruce, ale hodim to i sem.. Fotky z posledni doby.. Nektere foceny mobilem, nektere fotakem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Axel: super fotky krasnych hodiniek.. myslim, ze by sa mi hodili do komba k Oris potapkam.. z iPhone X cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfr Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Moc pěkný je na nich ten vypouklý safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 jaká je lumi? přemýšlím o nich, díkyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Sviti hezky,i kdyz na indexech je lumi slabis, podle me utlumena svrchnim naterem pripominajicim patinu.. Nekde jsem tu daval detail indexu, nejde o klasicky nater Lumi bych hodnotil jako prumer.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Lehce ozivim tohle vlakno, cca pred mesicem jsem nastavoval presny cas, hodinky jsem dost mozna neserizoval jeste dele.. Hodinky nekdy odkladam na dynko, nekdy na korunku nebo devitku, pripadne je mam u pres noc. System v tom zkratka zadny nemam, po minimalne mesici ale delaji minus 15 sekund Tudiz je ani nebudu serizovat a zkontroluji zase az na konci brezna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaRiha Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Náhodou někdo na prodej řemen v kůži pro verzi 40mm pouzdro? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Zadny novy majitel mezi nami...? Oris 65.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 (upraveno) Jelikoz tu informaci tady nikde nevidim, tak v souvislosti s Baselword 2018 vysly nove verze Oris 65 s klasickymi indexy a to ve vel. 36mm (modry, cerny ciselnik) a 40mm (cerny). Lze si vybrat klasicke ocelove nebo bi-colory s bronzoovu lunetou. Cerna v nabidce drive nebyla, alespon co se klasickych indexu tyka (pouze seda, modra, zelena)Bronzove hodinky ci prvky z nich jsem nikdy nemel, patinu vznikajici na bronzu nemusim, mozna se tomu da ale predejit (?), nevim.. Kazdopadne mam nad cim premyslet, libi se mi moc.. Dle fotek to vypada, ze bronzove jsou i rucky a samotne indexy.. U verze 40mm navic doslo ke zmene pozice datumoveho okenka, ukryva se na 6tce a vypada hodne nenapadne. Co na ne rikate? Libi? Nelibi? Upraveno 19. července 2018 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toblaky Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Tak dnes objednány přes Chrono24. Modro-černé, 40mm s číslama. Už se nemohu dočkat. Ako to dopadlo, dosli OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se