Jump to content

Oris Divers Sixty-Five

Chumpus

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Jiz delsi dobu premyslim nad koupi 42mm s modrym cifrem na natu.  na jednu stranu se mi temer lomi kolena, kdyz je mam na ruce, na druhe mi na nich neco vadi, i kdyz nejsem schopny identifikovat co (lichobeznikove datumove okno)...

• 7 months later...

Diskuse nad těmito Divers 65 s inhousem proběhla mimo toto vlákno. https://www.hodinky-koscom.cz/images/katalog/K00605130002.jpg

Měl jsem již ty s černým cifrem, aplikovanými indexy a bronzovou lunetou, ale byly na mě až moc pěkné (působili na mě už trochu jako bicolory). Tyhle celočerné s ocelovou lunetou mi přišly na fotkách perfekt. Pak jsem je ale byl prohlédnout v Koscomu a on ten číselník je velmi matný a jsem z nich na živo zklamaný. Viděl jsem tu proběhnout zatím jen ty s černým pouzdrem a zeleným cifrem / lunetou (také moc pěkné). Tak jsem zvědavý, jestli se tu objeví někdo, kdo je měl na ruce alespoň pár dní.

Pro mě zatím první varianta překvapivě vede (jen z fotek bych soudil jinak).

20220604_123039.thumb.jpg.e2aa6afffaaa93c878d567765c31bbe1.jpg

• 1 month later...

Ty bezdatumovky se mi moc libi, treba v te Momotaro edici. Uz jsem si myslel ze jsem nasel nahrady za BlackBay58 ale pak jsem videl toto a tim to u me teda zabili. Tim ze jen 100ks a uz asi dost nesehnatelne. Nezbyva nez si pockat na nejaky opacko a treba uz s novym kalibrem? 

4EF9F79E-07DC-4B65-9D30-37E73F7AD2E2.jpeg

2A4778AF-7250-42A0-A0F5-5EE817F73E16.jpeg

61090799-E442-439D-ADE3-7D308C3BE3DA.jpeg