Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 10 minutami, Blackhawk1971 napsal:

Tak ty jsou paradni !!!!

Tak, tak. Kdybych neměl (asi) stejnou zelenou na Aquis Cal.400, byl bych v pokušení. Uvidíme, jak a jestli budou s D65 38mm pokračovat...

• po měsících...
Odesláno

Mě se nové Divers Date líbí hodně (aktuálně ty celočerné), vlastně na nich vyřešili téměř vše, co mi vadilo na původních D65. Velikost je za mě super, hodně se mi líbí širší luneta vzhledem k průměru číselníku, keramika na lunetě a hlavně konečně bílá lumi u řadových modelů.

Jistý si nejsem s rivet náramkem, i když z fotek vypadá, včetně spony, mnohem lépe než dříve.

Co bych tedy nemusel, je průhled na obyč strojek 🤔

Se Sellitou a rezervou nátahu problém nemám, hodinky nosím vždy déle v kuse a v mých předchozích Aquisech fungovala bezva. Cena je jen minimálně nad srovnatelnými modely původních D65, takže tady také nevidím problém. A navíc je v balení tropic guma... 👍

• po měsících...
Odesláno

Byl jsem je omrknout a  jsem nadšený. Nejvíc se mi líbí černé a přijdou mi skvělé. Zpracování je next-level, keramika, čitelnost, velikost parádní. Vzal jsem si vedle toho i starší Divery a ten rozdil tam je citelný. Cenovka je docela sebevědomá.  

Odesláno

Jsou moc povedený. Jen je (za mě) škoda, že nejsou ve 38mm pouzdře. Přiblížilo by je to původní předloze zase o kousek víc...

Tenhle číselník na D65 se mi stejně vždycky líbil nejvíc... 👍

https://www.fratellowatches.com/hands-on-oris-divers-sixty-five-60th-anniversary-edition/

Oris Divers Sixty-Five 60th Anniversary Edition next to original Oris Divers

https://monochrome-watches.com/oris-divers-sixty-five-60th-anniversary-edition-2025-review-specs-price/

Oris-Divers-Sixty-Five-2015-vs-vintage-oris-divers-1965.jpg

Odesláno
před 29 minutami, Harwey napsal:

tu je jasne vidiet, ze datumovka to uplne do*ebava

To jsem si vlastně ani nevšiml - na té druhé fotce nejsou ty aktuální výroční, ale (už dříve ukončený) model z roku 2015...

No, mě ta datumovka na D65 nikdy až tolik nedráždila (já datum obecně "potřebuji"), ale je fakt, že ty nové mají číselník nádherně čistý... 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...