bandicoot Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Pětka tam nepatří, to je normální index. Vždycky to bylo 3-6-9 a nejen na těchto Longineskách (např. Breitling Transocean chrono a další z této doby a jejich remake).Na WUS jsem našel tohle, a nikdo to v diskuzi dál nezpochybňoval.Historically the charging of international phone calls was broken down into three minute intervals. It was expensive to make international calls in the middle part of the 20th century. Having a timer that would let you note and react to short intervals approaching could save you a pretty penny.Tím, že to je třeba i na těch výše zmíněných Béčkách, to vypadá, že to nebude spojeno s potápěním, takže by to snad i mohla být pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 (upraveno) Já myslím, že po 3 minutách se někde účtovaly telefonní hovory. Edit: Takže pozdě, příspěvek nade mnou to vysvětluje podrobněji. Upraveno 25. února 2016 uživatelem PavelK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrpetr Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Dík za info,právě ze sem to viděl na vícero hodinkách,tak abych byl v obraze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 ja ich asi nutne potrebujem...:-) http://www.watchreviewcenter.com/longines-heritage-diver-1967-chronograph-hands-on/ tohle neni uplne spatne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Jo jsou super ale vyssi. Kvituju cernou datumovku, konecne vidim ze to Longines umi. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOM Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Krásné hodinky, a strojek L688.2 se sloupkovým kolem se také povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Tyhle jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Ta dátumovka mi ide urvať oči.... inak pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Pěkné, ale dle mě nedotažené. A to mám Longines fakt rád. Ukamenujte mě, ale např.Raymond Weil Nabucco jsou dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 A konkrétně v čem třeba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtomas Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Ozivuji s dotazem, zda je tu nekdo nema? Tak nejak plni vse, co od dalsiho prirustku ocekavam, ale soucasne mam par pochybnosti a otazek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Má http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/126518-longines-heritage-diver-1967/&do=findComment&comment=2301973 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se