Ivanhoe34 Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 V 24. 11. 2022 v 7:32, solidus napsal: Hodil jsem oko na strejdu gugla a musím říct, že tenhle problém řeší velké množství lidí ... jakože velké. Řešením je půldílek a nebo tenhle hack ... nevím, jestli se mám smát, nebo brečet https://www.youtube.com/watch?v=CJnr-6wstGg Ja som presne toto riesil na mojich BB36, ale tam je rozpatie mikro max 6mm a dielik meria 10mm takze baj baj dobry fit, dva je malo tri je moc. Uncleseiko (teraz unclestraps) pomohol s poldielikom, sice stal aj s vypalnym cez 50e a siel mi domov mesiac co sa flakal po statoch, ale problem vyriesil dokonale. Vymenil som origo 10mm dielik za cca 5.5mm poldielik a s mikro na minime je to skvely fit. A stale mam este dve dierky keby som to nahodou prehnal s posilkou alebo jedenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe34 Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 netreba sa toho bat, takto to je, a mam vdaka tomu tie hodinky stale radsej lebo ich proste pohodlne nosim. ak je aj na tie pelagosy mozne zohnat, go for it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltimore1 Posted November 27, 2022 Report Share Posted November 27, 2022 V 19. 11. 2022 v 16:14, solidus napsal: New member of Tudor family Keď Pelagos, tak jedine v tejto modrej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solidus Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts