Jump to content

Tudor Pelagos Blue

Baker

Recommended Posts

V 24. 11. 2022 v 7:32, solidus napsal:

Hodil jsem oko na strejdu gugla a musím říct, že tenhle problém řeší velké množství lidí ... jakože velké. Řešením je půldílek a nebo tenhle hack ...  nevím, jestli se mám smát, nebo brečet 😄https://www.youtube.com/watch?v=CJnr-6wstGg

Ja som presne toto riesil na mojich BB36, ale tam je rozpatie mikro max 6mm a dielik meria 10mm takze baj baj dobry fit, dva je malo tri je moc. Uncleseiko (teraz unclestraps) pomohol s poldielikom, sice stal aj s vypalnym cez 50e a siel mi domov mesiac co sa flakal po statoch, ale problem vyriesil dokonale. Vymenil som origo 10mm dielik za cca 5.5mm poldielik a s mikro na minime je to skvely fit. A stale mam este dve dierky keby som to nahodou prehnal s posilkou alebo jedenim :D

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
V 21. 11. 2022 v 10:48, solidus napsal:

Bojuju s tahem - hodinky mi byly nepříjemně volné (spona stažená na poslední pozici), nechal jsem si tedy zkrátit u Bechyněho tah o jeden článek, ale nyní mě hodinky trochu tlačí i když má sponu v té čtvrté pozici, která umožňuje "propružení" spony, snad si rozumíme. Tak jsem z toho takový rozhozený a nic mezi prakticky není.

Jinak zpracování parádní, modrá přesně aby nebyla jedovatá a zas aby nebyla nevýrazná. Příjemná změna po všech těch "lesklých" potápkách s AR, keramikou, leštěnými plochami, atd. Nicméně absence AR z nich dělá takové trochu Seiko 5 🤣 Zvykám si na váhu, nevím, jestli je nižší váha pro mě plus nebo mínus 🙂 Famózní záležitost.

Nechal jsem si ukázat Black Bay Bronze a z těch teda nespím 🤔

PS: vtipná historka na závěr, v Teplicích u Provazníka značku Tudor neznají ... ale tak neva 😉

Prečo si myslíš že pelagosy nemajú AR? ....to že to v špecifikácii není uvedené neznamená jeho absenciu 

• 2 weeks later...
V 15. 12. 2023 v 16:54, Karol napsal:

Prečo si myslíš že pelagosy nemajú AR? ....to že to v špecifikácii není uvedené neznamená jeho absenciu 

Protoze ho tam nevidim, ani kdyz opravdu moc chci. Ukazana plati, tak prosim …😉

před 1 hodinou, solidus napsal:

Protoze ho tam nevidim, ani kdyz opravdu moc chci. Ukazana plati, tak prosim …😉

Tak ja vychadzem s mojich hodiniek burg kde je omnoho lepší ako trebárs oris a zrovna u pelgos som myslel že bude ešte lepší ...tak sorry za kecanie 

• 5 months later...
V 27. 11. 2022 v 18:43, Baltimore1 napsal:

Keď Pelagos, tak jedine v tejto modrej. 

Naprosto souhlasím, měl jsem na ruce i černé, taky jsou krásné, ale ta matná modrá je prostě top!