wizard-ov Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Najdi pět rozdílů Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 No tvl...jako sranda dobry,ale mne se ty pelagosy celkem libi...je fakt,ze ja jsem ale divnej...mne se libi i velky rolexky sdds Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 wizard je divnej a nerozumí tomu, takový zajímavý pěkný hodinky to jsou Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Já jsem holt ten bílý cigoš, co musí mít lesklé věci ;o). Musím ale uznat, že ty modráky jsou charizmatější než čerňochy, obzvláště na modré gumě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Záleží, co od toho člověk čeká. Ale kdyby dělali Suby s modrým cifrem i v oceli a ne jen fullgold/bicolor, tak by spousta z nás o Pelagosech vůbec neuvažovala a Hulky by zdaleka nebyly tak populární :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 (edited) Mitak, AmenA lunetu modrou jako je denní cast u BLNR, to by byla peckaTěsat do kamene Edited September 2, 2017 by Moty Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi986 Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Neviem ako ostatni ale za mna krasne, no nedocenene hodinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bru7us Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Tyhle hodinky mne poslednich par dni vrtaj v hlave...Nejak se nedokazu rozhodnout jestli je to pro mne WOW nebo MEH Na prvni pohled mne dostala ta modra... a odradila hodinova rucicka.A po par dnech jsem si na ten palcat docela zvykl a modra se mne libi porad. A k tomu ten titan. No mam nad cim premyslet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Ja je mam a sou bozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu4d Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Sibir si pamatam na prvom rolex zraze ked som doniesol cierne pelagosy tak si mi povedal: "Ty vole to jsou tak nudny hodinky, jak sis to mohl koupit" inac su po peckove hodinky aj cierne aj biele, skutocne tooly a snad najlepsie z tudor produkcie... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Jojo,jsou povedeny. Vypada to, ze konecne i k nam zas dorazi slunce a teplo a to teprve nastane jejich cas Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Sibir si pamatam na prvom rolex zraze ked som doniesol cierne pelagosy tak si mi povedal: "Ty vole to jsou tak nudny hodinky, jak sis to mohl koupit" inac su po peckove hodinky aj cierne aj biele, skutocne tooly a snad najlepsie z tudor produkcie... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cerny sou nudny, modry sou wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenik77 Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Ja je mam a sou bozi+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krabicka3 Posted November 18, 2018 Report Share Posted November 18, 2018 Ahoj chlapi, nakonec jsem to nevydrzel, a vcera jsem si je objednal v cerne (in-house), a to jsem jeste neprodal svuj celokeramiocky Fastrider Black Shield , ktery se mi libi, a super na nem je, ze je v podstate neposkrabatelny. A to je prave moje jedina obava - ze se budou snadno skrabat. Postnete sem prosim fotku ti z vas, co je maji rok a dele, v jakem je mate stavu. Diky moc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted November 20, 2018 Report Share Posted November 20, 2018 Me se ty tvoje blackshieldy moc libej, skoda, ze je v nich ETA.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkusnik Posted November 20, 2018 Report Share Posted November 20, 2018 Presne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkusnik Posted November 20, 2018 Report Share Posted November 20, 2018 @krabicka3Kde jsi objednal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krabicka3 Posted November 21, 2018 Report Share Posted November 21, 2018 Black Shield jsou jsou skvely hodinky, jsou v podstate imunni vuci casu, protoze za 100 let budou vypadat porad stejne. I presnost je skvela +3s/den pri bezne noseni, -2s/den, kdyz jsou v natahovaci na nejnizsi rychlost. Fakt jim nemam co vytknout (a ja mam ke vsemu vytky ), a mit zbytecnych 80k Kc, tak je neprodavam.Nicmene po par letech ve me uzral Pelagos, takze se zatnutymi zuby prodavam. Jen se bojim, abych treba za pul roku prodeje nelitoval, protoze zjistim, ze se mi Black Shiled precejen s odstupem casu libi vic. Stalo se vam to nekomu, ze jste prodali a pak si po case za to rvali vlasy? Pokud ano, jaky model to byl? @Perkusnik, mam hodinare, ktery mi umi sehnat hodinky za o neco malo lepsi ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted November 21, 2018 Report Share Posted November 21, 2018 Já jsem keramický Nodaty kupoval 3x a Speedmastery asi 5x Link to comment Share on other sites More sharing options...
krabicka3 Posted November 21, 2018 Report Share Posted November 21, 2018 Já jsem keramický Nodaty kupoval 3x a Speedmastery asi 5xWOW! Tak to jsem na tom zatim dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts