Jump to content

Recommended Posts

Posted

The case, in brushed and polished titanium, measures 42mm. It has an AR-coated sapphire crystal and it is water resistant to 500 meters.

Movement is the Swiss automatic Tudor in-house caliber MT5612 with 26 jewels, 28,800 vph and a power reserve of 70 hours.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mno, v černých pelagosech je Eta, pokud se nepletu...

Ak reaguješ na mňa, hodnotil som iba farbu a popísaný cifer, čo nebolo zrejmé. Inhouse je samozrejme krok dopredu.

Posted

Důstojná alternativa k DeepSea a za příjemnou cenu, která bude odhaduju poloviční :)

150k? ne to ne, bude spíš třetinová 

Posted

150k? ne to ne, bude spíš třetinová 

Máš pravdu předsedo ... dnes jsem zkoušel u Bechyněho SDDS DeepBlue a ceníkovka byla přes 300 ... takže Pelagos v této specifikaci je bomba :)

Posted

Ta modrá na fotkách je úžasná, ale jsem moc zvědavej na živý fotky. Pelagosy mě bavily tak nějak odjakživa, ale modrá s inhousem.. hm!

Posted

Heh, tak díky videu už vím, co zkusím při příští návštěvě bazénu. Jen doufám, že na mne nebudou blbě koukat, když budu mít jenom Seika. :)

Pardon za OT, ale nemohl jsem si pomoci, protože to video je fakt síla. :lol2:

Posted

Inhouse je uz ine kafe, ako povodna eta. Tudor zacina preberat taky ten dobrodruzny image, ktory rolex kedysi mal. A ta modra je eno nuno.

Posted

Tudor jde dle imho nahoru a ta modra super, zalezi jaka bude nazivo. Jinak to video je husty :).

Posted

Ne, nazivo je uzasny a je videt, ze u Tudoru si dali praci s nim. Jak titan nejak nemusim, tak tady sedi k temto hodinkam uzasne.