Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kdyby je aspoň třeba zmenšily na těch 40mm, tak by to dávalo větší smysl. Takhle je to jen klon pro ortodoxnější military fanoušky, protože ty fixlý stěžejky snad nikdo jinej ani uvítat nemůže. Jinak se mi ale vzhledově líbí

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Poradil by mi prosím někdo, kam se na ně mohl zajít podívat naživo? Rád bych si je porovnal s Omega Moony, ale zdá se mi že žádný AD nedělá zároveň Tudor a Omega. Nebo se pletu a jen blbě hledám?

Jinak jsem se díval, že aktuálně jsou ceny u AD kolem 116tis. Je reálné je někde sehnat kolem 100tis? Na Chrono24 jsou nové i za +-95, ale přeci jen bych je raději koupil osobně a naživo. Případně existuje nějaký obchod, který by třeba nákup z CH24 s mírnou provizí zprostředkoval?

Předem díky za odpovědi.

Posted
před 3 minutami, Harwey napsal:

napr Sheron v BA

Omlouvám se, myslel jsem Praha, případně střední Čechy. Měl jsem to napsat hned. Ale každopádně díky za odpověď.

Posted

Já vím, ale chtel bych je vidět vedle sebe. Dost pochybuju, že mě je nechají přenést z jednoho obchodu do druhéh. 😀

Posted (edited)
před 13 hodinami, Jarmom napsal:

Já vím, ale chtel bych je vidět vedle sebe. Dost pochybuju, že mě je nechají přenést z jednoho obchodu do druhéh. 😀

Trpělivost zdejších členů je obrovská ….. Hele, zkus to, třeba ti je půjčí. Vždyť je to jen kousek z jedné prodejny do druhé. Nebo si kup oboje a pak jedny prodej.

Edited by Piplík
Posted

@JarmomHlídej si až bude sraz, třeba tam zrovna oboje budou, což není ani vyloženě těžký zorganizovat

Posted

Zeptal bych se u Bechyněho ve Štěpánský, prej mají nějakou spolupráci s Dušákem a minule jsem tam zkoušel nový moonwatch.

Posted
před 58 minutami, ragu napsal:

Zeptal bych se u Bechyněho ve Štěpánský, prej mají nějakou spolupráci s Dušákem a minule jsem tam zkoušel nový moonwatch.

Díky za tip, zkusím to takhle!

• 9 months later...
Posted

Pratele, nejsou jeste nekde Pelagos blue dostupne? Nenasel jsem nic v CR, ani kolem hranic. Ale nejsem v hledani moc dobry … diky

Posted

Nakonec jsem se dohodl s jinym prodejcem za vybornou cenu. Presto dekuji za tip. Ted vydrzet par dni 🙂