Jump to content

Tudor Pelagos Blue

Baker

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...

Poradil by mi prosím někdo, kam se na ně mohl zajít podívat naživo? Rád bych si je porovnal s Omega Moony, ale zdá se mi že žádný AD nedělá zároveň Tudor a Omega. Nebo se pletu a jen blbě hledám?

Jinak jsem se díval, že aktuálně jsou ceny u AD kolem 116tis. Je reálné je někde sehnat kolem 100tis? Na Chrono24 jsou nové i za +-95, ale přeci jen bych je raději koupil osobně a naživo. Případně existuje nějaký obchod, který by třeba nákup z CH24 s mírnou provizí zprostředkoval?

Předem díky za odpovědi.

před 13 hodinami, Jarmom napsal:

Já vím, ale chtel bych je vidět vedle sebe. Dost pochybuju, že mě je nechají přenést z jednoho obchodu do druhéh. 😀

Trpělivost zdejších členů je obrovská ….. Hele, zkus to, třeba ti je půjčí. Vždyť je to jen kousek z jedné prodejny do druhé. Nebo si kup oboje a pak jedny prodej.

Edited by Piplík

před 58 minutami, ragu napsal:

Zeptal bych se u Bechyněho ve Štěpánský, prej mají nějakou spolupráci s Dušákem a minule jsem tam zkoušel nový moonwatch.

Díky za tip, zkusím to takhle!

• 9 months later...
před 15 hodinami, solidus napsal:

Pratele, nejsou jeste nekde Pelagos blue dostupne? Nenasel jsem nic v CR, ani kolem hranic. Ale nejsem v hledani moc dobry … diky

https://www.chrono24.cz/tudor/tudor-pelagos---m25600tb-0001---blue-dial--extra-strap--id24841989.htm

tady máš v Německu