Přejít na obsah

Breitling Superocean II 36 / 42 / 44 mm BS 2015

Doporučené příspěvky

Odesláno

V jednoduchosti je krása... :) Čierne asi najviac, no biele ma príjemne prekvapili :eek: chcem by som ich vidieť naživo no..

Odesláno

Urcite super, ale ta guma na lunete...

Odesláno

42mm beru hned. Jedinečnost těch předchozích bych snad ani nevytahoval ;)

Šestku bych zatím nezatracoval, modré mají (na rendru?) jinak vepsaný nápis swiss made než ty další. Uvidíme, ale pokud tam nápis bude takto, moc možností jak šestku zasadit víc do indexů není...

Moc se mi líbí ta stránka, jak se na ní čtenář ponořuje dolů a hodinky začnou svítit.

Úplně ještě nemám jasno v tom, jak vnímám návrat k povedeným ortodoxním diverům ALE bez luminiscenčních indexů (byť čitelnost nezpochybňuji).

Odesláno

Jak jsem psal výš, takhle jdou prostě s proudem. Když na ně kouknu letmo, na první pohled na mě působí jako nové LHC. Vím, že se starší model spoustu lidem nelíbil, ale aspoň nešli s davem. Kromě cifru a nabízené menší velikosti ale změna není ne?

Odesláno

Myslím, že se snížila WR (z 2000m na 1000m u 44 a obdobně u menších velikostí), ale to je nepodstatné, obojí je víc než dost. Snížila se taky výška hodinek, což už je zajímavé, měly by se líp nosit. Podle mě krok správným směrem. Jenom kdyby ten cifr nebyl tak přeplněný nápisy a čísly.... aspoň čísla 13-24 si mohli odpustit...škoda...

Odesláno

A mě by se zasejc líbila verze 36 mm s 20 mm roztečí nožiček (nebo aspoň 19!). To je podle mě pecka pro někoho, kdo chce malý hodinky a nemá ruku 17 a míň...

Koupil jsem kvůli tomu Glycine Airman No1 a je to na ruce fakt paráda. 18 mm pásek mě přijde obecně už pro holky:-)

Odesláno (upraveno)

Je tam toho moc... vteřiny, 2xhodiny a pak ještě ten pokec - stašně nahuštěné. Další věc je WR - 200m u těch nejmenších je imho málo na to aby na cifru hrdě neslo Superocean. I Ocean by už bylo moc ;o)

Upraveno uživatelem wizard-ov

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...