Tikal Posted February 24, 2016 Author Report Share Posted February 24, 2016 no ono je to navíc napsané trochu jinak, než v Google a jsme zase na začátku.... Strejda mi bohužel před časem zemřel. Link to post Share on other sites
Tikal Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 Link to post Share on other sites
michalval Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Nádhera. Máš tam určitě nastavený úterý? Já si totiž začínám dělat mnemotechnické pomůcky. Takže pokud je tohle úterý, tak pro mě je to letadlo. Doufám, že ho tam vidí ještě někdo. Link to post Share on other sites
Honza.manta Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Každopádně já mám dneska jiné úterý. Link to post Share on other sites
michalval Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Tak to jsem zvědav, který je den nakonec bude letadlo :-) Link to post Share on other sites
Tikal Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 Neblbni tím se nezdržuji, mě stačí číslo Snažil jsem se to naučit, ale ani omylem. Strejda mi to vždycky mrknutím vyhodnotil a když vyvrátil oči v sloup, tak jsem pochopil, že jsem to opět netrefil.... Link to post Share on other sites
Honza.manta Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Já jsem si našel nějaké dny na netu a jeden se shodoval téměř perfektně, tak podle něj to nařizuji. Link to post Share on other sites
Hardslimer Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Prekvapilo mne, ze nejsou dvojjazycne .Na jinych je to bezna vec !?Nebo se pletu a je to z politickych duvodu ? Link to post Share on other sites
Tikal Posted March 16, 2016 Author Report Share Posted March 16, 2016 K čemu by na zakázkových hodinkách pro Lybijskou armádu byl druhý jazyk.... Link to post Share on other sites
Hardslimer Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Njn. Už je mi to jasné. Link to post Share on other sites
Honza.manta Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Link to post Share on other sites
villain83 Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Ted jsem tyhle krasky videl nazivo na cca 70 letym panovi.To zeleny logo na me vykouklo a dal jsem "kozu".Mel je dorubany jako prase,cvicil prej piloty v Libyi a tohle ma jako pamatku.Dobrej deda,CWU Alpha industries,ksiltovku s nejakou leteckou tematikou a v koutku cigaro...sympos. Link to post Share on other sites
Tikal Posted March 21, 2016 Author Report Share Posted March 21, 2016 Veteráni studené války Link to post Share on other sites
michalval Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Minulý týden jsme tady debatovali o arabsky psaných dnech v týdnu kvůli našim Libyjským pilotům Honzovi a Radkovi, s tím že to prý měl každý jinak napsané.Takže jsem si dovolil použít překladač instalovaný v mých Seiko Ufo a dát to sem.Zajímavé je, že jak je zvykem u Seika označovat neděli jakožto volný den červeně, tak v arabštině je červeně pátek, který je ve většině arabských zemích prvním dnem víkendu (neděle je prvním pracovním dnem).https://cs.wikipedia.org/wiki/Pátek Omlouvám se za kvalitu fotek - je to foceno telefonem s makro čočkou. Já jsem to nejdříve omylem šoupnul do vlákna "Chrono 60.-80. na ruce". Ale chtěl jsem to dát sem, tak když už jsem se s tím patlal, tak to sem dám, třeba to Arabským pilotům - i v budoucnu příchozím - pomůže. pondělí úterý středa čtvrtek pátek sobota neděle Link to post Share on other sites
Tikal Posted March 22, 2016 Author Report Share Posted March 22, 2016 (edited) modifikováno z Michalových podkladů- díky Edited March 22, 2016 by Tikal Link to post Share on other sites
michalval Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 (edited) Bezva, tohle je lepší - kapesní verze, která se dá vzít s sebou jako jeden obrázek. I tak bychom už měli všichni začít trénovat. ...(to byla legrace) Edited March 22, 2016 by michalval Link to post Share on other sites
Wanderer Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Tak trénovat by to chtělo, ale užitečnější věci. Třeba střelbu, zdravovědu a přežití v přírodě. Na studium arabštiny bude dost času, až když to s tím prvním tréninkem neklapne. Sorry, ale na tohle nešlo nereagovat. :-) Link to post Share on other sites
michalval Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Jasně. Jsem téhož názoru. A to jsem ani ještě v té době, kdy jsem to psal, nevěděl, co se dnes stalo v Bruselu. Snad nám to tady někdo nelockne. Link to post Share on other sites
Hardslimer Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Proc by to mel tady nekdo locknout?Nevidim duvod. Ty jo? Link to post Share on other sites
AndyAaron Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Proc je patek barevnej? Je to pro ne nejak vyznamnej den? Link to post Share on other sites
Recommended Posts