davidharley Posted September 22, 2020 Report Share Posted September 22, 2020 tak se mě podařilo sehnat k hodinkám původní krabičku, včetně dobových visaček a jednoho tajemného papírku co byl schovaný na dně krabičky. Jen mě teď napadá zda jsem náhodou nevyzradil nějaké vojenské tajemství když jsou hodinky přiveženy z Libie ?? Link to post Share on other sites
libor2002 Posted September 22, 2020 Report Share Posted September 22, 2020 Krabky normálně nehodnotím a ani neocením, ale za tohle ti vyseknu poklonu... komplety podobných kousků se jen tak nevidí, klidně bych si tipnu, že jsi jedinej. Link to post Share on other sites
kuncák7 Posted September 23, 2020 Report Share Posted September 23, 2020 Za krabičku poklona, žádné tajemství si jistě nevyzradil :-)), stálo by za to, dohledat ty 3 jmenované ( to první jméno mi něco říká, ale pamětníka uvidím až za měsíc ). Link to post Share on other sites
TomG Posted September 27, 2020 Report Share Posted September 27, 2020 Dobry den, Muj tatinek dostal tento kousek od sveho otce, ktery drive tez ucil letat v Lybii a bohuzel jiz zemrel. Napada Vas, kde by se tyto hodinky daly zrestaurovat a zprovoznit? Myslite, ze by to svedlo Kralovstvi hodinek, ci podobne misto? Za kazdou radu Vam predem dekuji. Tomas Link to post Share on other sites
VintageLover Posted September 27, 2020 Report Share Posted September 27, 2020 před 18 minutami, TomG napsal: Dobry den, Muj tatinek dostal tento kousek od sveho otce, ktery drive tez ucil letat v Lybii a bohuzel jiz zemrel. Napada Vas, kde by se tyto hodinky daly zrestaurovat a zprovoznit? Myslite, ze by to svedlo Kralovstvi hodinek, ci podobne misto? Za kazdou radu Vam predem dekuji. Tomas Zdravím Tome, dal bych je sem... Link to post Share on other sites
Recommended Posts