tano Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 (upraveno) Andy, diky za fotky a postrehy. Ty bile by se mi libily vice, ale mohly ty indexy byt oramovane cerne. Kvuli citelnosti . Ty cerne jsou takove malo zvlastni, osklive rozhodne nejsou. Upraveno 8. března 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 pěkný budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Jj, na tech cernych daleko lepe vyniknou ty indexy. Tyhle fotky se borcovi povedli, ma jich na WUS vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Na pořádný fotky čekám, na wus jich moc není a tohle je jedna z mála povedených. Zlatý indexy tady pěkně vyniknouDíky za zprostředkování zážitku z představovačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 (upraveno) Jeste tam mel jednu toho svetleho cifru: Zdroj: http://forums.watchuseek.com/f325/attn-gtg-amp%3B-key-west-reveal-2926706-post26681194.html#post26681194 Jinak neni za co, bylo to prijemne setkani. Upraveno 8. března 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Andy díky za komplexní reportáž a informace. Já mám skoro jasno. Černý gilt cifr. O tom žádná. Na bílém se mi nelíbí barva lumi. Alespoň na dostupných fotkách. Vím, že reál může vypadat jinak.U lunety váhám nad coke a pepsi. Zatím to je nerozhodně. Ještě mám chvíli čas na rozmyšlenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Neni za co, diky za pozvanku. Bez tebe bych se tam nedostal Budes mit tezke rozhodovani, ta coke nevypadala vubec spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Kluci,majitele techhle skladacek,prozradte mi,prosim,ten spirit,kterej celou firmu tvori.Ja to furt nechapu.Vetsina lidi(minimalne tady),ma opravdicky Rolby.At novy,nebo stary.Borci neumej a nemuzou pouzit autenticky dily,zpracovani je dobry,ale furf je to proste fejk.Pletu se?Pokud ano,kde je rozdil?Davaj to po kusech dohromady roky a zakaznici cekaj...na co?Vymnouklej dial za 200 $?Za obycejnou ETU...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Tak fejk-padělek jako takovej to samozřejmě není, protože se to neprodává pod brandem Rolex, ale to je ti asi jasný. Je to ve stejný pozici jako Steinhart, Davosa a kupa podobnejch značek, který parazitujou na Rolex designu, ale tohle má asi takovou oblibu proto, že remakujou oblíbený modely (kdo by nechtěl big crown suby s gilt dialem, že ano) a ještě když už něco vyprodukujou, tak to má asi celkem vysokou kvalitu, oproti většině podobnejch projektů to má podobný rozměry jako dobový modely i podobný náramky. Já spíš nechápu, že to samý nedělá víc firem. Tohle působí, jako že je po precizně udělaným remaku starejch rolexů docela poptávka, ale lidi se musej spokojit s nespolehlivejma lidma z MkII, kterejm trvá pět let vypotit jedny hodinky. Upraveno 9. března 2016 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Ale ja furt nechapu ten zazrak...vzdyt jsou to jen skladaci, Andy pise, ze je to manufaktura...? Fakt? Ja se ptam, pac si nejsem vedomej toho, ze by neco borci vyrabeli samostatne, nechci se hadat, ale mit pet subdodavatelu, navic nespolehlivejch, abych poskladal jeden kus..to je divny.Uz jsem zminoval, kdyby nejaky vintazni kalibry(tech bylo mraky) byly pouzity v techhle modelech, pochopim snahu o nejakou autenticnost., ale takhle nee... Upraveno 9. března 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Jasně, budou to normální skládači, jako většina podobnejch mikrobrandů, ale prostě jako jedni z mála dělaj remaky populárních vintage modelů a to ne špatně, proto je po tom poptávka a i cena je tam, kde je. Ale v principu to samozřejmě žádná zajímavá hodinařina není, mohl by to asi dělat kdekdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Z toho co jsem pochopil, tak Bill si zada vyrobu ruznych komponent a potom to sam sklada. Jak pise User, u nich je vtip v tom, ze delaji remaky starych/vintage Rolexek. To si neuvedomuju, ze by nekdo jinej delal. Videl jsem nazivo Kingston, ktere jsou primo remake Conneryovskych Rolexu a musim rict, ze me nazivo uchvatily. Kvalita zpracovani, vintage cifr, proste je to pecka. Nevim, jaka byla puvodni cena, ale pokud to bylo jako Nassau, tj kolem 900usd, tak je to paradni kup. Nedivim se pak, ze ty ceny splhaly az nekam pres dva tisice. Ty gmt jsou moc pekne, ale proste funkcne se jim dle me nepovedly, viz co jsem zminoval vys. Podtrzeno secteno homage subu dela kde kdo, homage vintage Rolexu ve velice dobre kvalite prave MKII. Pokud vite o nekom jinem, sem s tim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 obě varianty vedle sebe, black dial s pepsi bude asi nejlepší volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 (upraveno) nemá někdo v praze Kingston? Docela by mě naživo zajímal ten gilt. Osobně mi je pořád sympatičtější matnej ciferník bez zlata na nassau. Upraveno 12. března 2016 uživatelem dwg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 rozhodování je ve finále. Který? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Pepsi sice láká, ale Coke je vizuálně asi stejně lepší, alespoň za mě...která vítězí u tebe? edit- respektive daj se objednat obě lunety? Asi ne co Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Obě lunety objednat nejdou, leda plank kit. Tam je jedna navíc. Taky nemám jasno, pepsi je klasika, coke vypadá nositelneji. Živý fotky poradne nikde nejsou a deadline se blíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Pepsi je klasika, ale ta Coke nazivo vypada paradne. Skoda, ze tam tehdy nemel obe verze pro porovnani. Hlasuju ale pro coke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Ja urco pepsi , coke je nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Ja urco coke , pepsi je nuda (sry, musel sem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se