Přejít na obsah

MKII GMT

financ

Doporučené příspěvky

Andy, diky za fotky a postrehy.

Ty bile by se mi libily vice, ale mohly ty indexy byt oramovane cerne. Kvuli citelnosti ;) . Ty cerne jsou takove malo zvlastni, osklive rozhodne nejsou.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 210
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jeste tam mel jednu toho svetleho cifru:

P3050124.jpg

Zdroj: http://forums.watchuseek.com/f325/attn-gtg-amp%3B-key-west-reveal-2926706-post26681194.html#post26681194

Jinak neni za co, bylo to prijemne setkani.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Andy díky za komplexní reportáž a informace.

Já mám skoro jasno. Černý gilt cifr. O tom žádná. Na bílém se mi nelíbí barva lumi. Alespoň na dostupných fotkách. Vím, že reál může vypadat jinak.

U lunety váhám nad coke a pepsi. Zatím to je nerozhodně. Ještě mám chvíli čas na rozmyšlenou.

Odkaz ke komentáři

Kluci,majitele techhle skladacek,prozradte mi,prosim,ten spirit,kterej celou firmu tvori.Ja to furt nechapu.Vetsina lidi(minimalne tady),ma opravdicky Rolby.At novy,nebo stary.Borci neumej a nemuzou pouzit autenticky dily,zpracovani je dobry,ale furf je to proste fejk.Pletu se?Pokud ano,kde je rozdil?Davaj to po kusech dohromady roky a zakaznici cekaj...na co?Vymnouklej dial za 200 $?Za obycejnou ETU...?

Odkaz ke komentáři

Tak fejk-padělek jako takovej to samozřejmě není, protože se to neprodává pod brandem Rolex, ale to je ti asi jasný. Je to ve stejný pozici jako Steinhart, Davosa a kupa podobnejch značek, který parazitujou na Rolex designu, ale tohle má asi takovou oblibu proto, že remakujou oblíbený modely (kdo by nechtěl big crown suby s gilt dialem, že ano) a ještě když už něco vyprodukujou, tak to má asi celkem vysokou kvalitu, oproti většině podobnejch projektů to má podobný rozměry jako dobový modely i podobný náramky.

Já spíš nechápu, že to samý nedělá víc firem. Tohle působí, jako že je po precizně udělaným remaku starejch rolexů docela poptávka, ale lidi se musej spokojit s nespolehlivejma lidma z MkII, kterejm trvá pět let vypotit jedny hodinky.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

Ale ja furt nechapu ten zazrak...vzdyt jsou to jen skladaci, Andy pise, ze je to manufaktura...? Fakt? Ja se ptam, pac si nejsem vedomej toho, ze by neco borci vyrabeli samostatne, nechci se hadat, ale mit pet subdodavatelu, navic nespolehlivejch, abych poskladal  jeden kus..to je divny.Uz jsem zminoval, kdyby nejaky vintazni kalibry(tech bylo mraky) byly pouzity v techhle modelech, pochopim snahu o  nejakou autenticnost., ale takhle nee...

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Jasně, budou to normální skládači, jako většina podobnejch mikrobrandů, ale prostě jako jedni z mála dělaj remaky populárních vintage modelů a to ne špatně, proto je po tom poptávka a i cena je tam, kde je. Ale v principu to samozřejmě žádná zajímavá hodinařina není, mohl by to asi dělat kdekdo.

Odkaz ke komentáři

Z toho co jsem pochopil, tak Bill si zada vyrobu ruznych komponent a potom to sam sklada.

Jak pise User, u nich je vtip v tom, ze delaji remaky starych/vintage Rolexek. To si neuvedomuju, ze by nekdo jinej delal. Videl jsem nazivo Kingston, ktere jsou primo remake Conneryovskych Rolexu a musim rict, ze me nazivo uchvatily. Kvalita zpracovani, vintage cifr, proste je to pecka. Nevim, jaka byla puvodni cena, ale pokud to bylo jako Nassau, tj kolem 900usd, tak je to paradni kup. Nedivim se pak, ze ty ceny splhaly az nekam pres dva tisice. Ty gmt jsou moc pekne, ale proste funkcne se jim dle me nepovedly, viz co jsem zminoval vys.

Podtrzeno secteno homage subu dela kde kdo, homage vintage Rolexu ve velice dobre kvalite prave MKII. Pokud vite o nekom jinem, sem s tim.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ja urco pepsi :), coke je nuda.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...