Návštěvník Matiniela Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Cestou do práce. Mám je týden a strašně moc mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Pááttteeeekkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Jedna vikendova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Tak jsem se s Archimede vcera rozloucil, vymena s kolegou za Bulova Moony, ted budou delat radost jinde. Byly to moc pekne hodinky, ale je cas na zmenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Na rally od mistra Habaděje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 V 27. 5. 2021 v 10:33, ducenstvo78 napsal: Tak jsem se s Archimede vcera rozloucil, vymena s kolegou za Bulova Moony, ted budou delat radost jinde. Byly to moc pekne hodinky, ale je cas na zmenu Já ti nevím, já mám oboje a baví mě oboje. Dokonce bych řekl, že Archimede XLH trochu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Po delší době na ruce a pořád umí udělat spoustu parády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Přezuto na Canvas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Tak zpět ke kořenům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robik Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Můj nový přírůstek. Archimede outdoor 39 na tvrzeném náramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Taky něco přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Hlásím se do klubu s těmito kráskami 1950's! Díky adamg za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Na zkoušku na zulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 PILOT 200 https://www.archimede-watches.com/200/pilot-200/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Tyhle nove piloty jsou hodně povedené. Takova trochu konkurence pro Damasko DS30 a Sinn 556. Vazne se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Teď jsou v inzerci krásné klasiky pilotky Archimede za neskutečné peníze (nebo ještě nedávno byly). To byla pro mě skutečně tortura, ale ustál jsem to. Jinak dnes opět po case 1950's. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chegi Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Dnes dorazily Outdoor. Super čitelné, lehké, kompaktní. K tomu nějaké ty německé fičury s pouzdrem. Tohle mě baví. Jen ta spona tahu je shit, který si takovéhle hodinky nezaslouží, ale aftermarket to jistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 ma pravdu predsedo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robik Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 V 1. 9. 2023 v 16:55, Chegi napsal: Dnes dorazily Outdoor. Super čitelné, lehké, kompaktní. K tomu nějaké ty německé fičury s pouzdrem. Tohle mě baví. Jen ta spona tahu je shit, který si takovéhle hodinky nezaslouží, ale aftermarket to jistí. Pěkné, také mám. Nicméně je nosím na kovovém náramku a jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Opět zkouška nových kšand. Tahle kombinace vydrží dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se