dufi Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Takový nedělní hraní s pilotkama.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Ten tah k nim jde výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Takový nedělní hraní s pilotkama.... Díky, hlavně je neskutečně pohodlnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Skvela sestava, ty Decka jim ale malinko kraluji, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Skvela sestava, ty Decka jim ale malinko kraluji, ne?Tak Déčka jsou trochu jiná kategorie, ale nosím tak nějak všechny a teď co jsem nahodil tah na ty pilotky, tak můžu říct, že se mě nosej nejlíp - nejpohodlněj ty A42... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak Déčka jsou trochu jiná kategorie, ale nosím tak nějak všechny a teď co jsem nahodil tah na ty pilotky, tak můžu říct, že se mě nosej nejlíp - nejpohodlněj ty A42... To verim a to kdyby jsi zkusil tah k Deckum . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Začínám o tom výhledově uvažovat, budu muset něco pošetřit a uvidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Začínám o tom výhledově uvažovat, budu muset něco pošetřit a uvidím... Je drahy, o tom zadna, ale je fakt dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Teď mi přišly od pánů z Chronoshopu (děkuji jim tady za skvělý přístup) tyhle pohodové pilotky. Krásně tikají, modré ručičky jsou úžasné, pouze originálně dodávaný řemen mi připadá takový nepatřičný (k tak skvělým budíkům vypadá trochu lacině..). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Gratulace..jsou to pohodový hodinky, řemen vybereš na Strapshopu nebo necháš ušít...jakou barvu máš lumi, taky ti svítí ručky a indexy rozdílně..modrá a zelená ? Po týdnu dej vědět odchylku, já měl přes půl minuty denně a po zaběhnuti jsem to nechal v Chronoshopu na počkání poladit..teď 3s do plusu za 24 hodin. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Díky. Mám z nich radost. Lumi je modrá na ručičkách i indexech. Řemen zatím vybírám. Zkusil jsem tam dát černý s bílým prošitím co mám na Zeppelinech a vypadá to taky dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Nevím jestli to nebude vypadat moc úchylně, ale uvažuji i o bílé (v lepší kvalitě než je na fotce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Gratulace k paradnim Ackum. Hele bilou mam rad, ale tady imho asi ne. Jeste tak bilou gumu na nejake potapky, budiz ale na nemecke pilotky za mne nee. Nezlob se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Tak mě k tomu taky nesedí, ale každýho věc...když se ti líbí, tak proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Já je mám na černém řemeni Rios Aviator ze Strapshopu a vypadá to parádně. Předtím jsem měl Rios Chesterfield. Nemusí být špatný ani Typhoon nebo Hurricane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Ak už sa hrať na metrosexuála, tak u mňa jedine s týmto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Stylovej řemen s brněnským drakem :-) Do štatlu jak dělanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Už jsem se bál, že tohle vlákno usnulo navždy (sotva vzniklo). 1) Supr špica volba hodinek. Spousta jich šla z domu, ale tyhle Archimede Pilot XLH nepůjdu nikdy. 2) Podle mě jim naopak ten origo řemen sluší hodně. Vyzkoušel jsem na nich myslím 4 další a pokud se chceš toho origo zbavit, tak ho vezmu.3) Ten bílý fakt ne, byť je v reálu sebe více kvalitní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Nemůžu si pomoct, ale tento originální řemen mě neoslovil. Pokud ho AVe chceš (nebo někdo), tak mu ho v Brně dám (přezku a šroubky - nýtky si nechám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Poslal jsem ti sz, ať tu nehandlujeme na veřejnosti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se