vrcan Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Uz nejaky cas pokukujem po Omega AT a paralelne som nasiel aj tuto znacku, ktorej meno som nevedel dlho vyslovit a este stale neviem stravit, rovnako ako zvlastne logo :-) Pes s antenovym chvostom? Mohli dat rovno traktor so stromcekovym kominom... omg... Kedze model Cerberus (ale aj dalsie, vsetky ostatne modely) je podareny, objednal som vcera bielu verziu s modrym chapter ringom, kedze je prave "sale" -50 USD zlava. Predpokladam, ze tato znacka je totalne neznama u nas a mozno inspirujem niekoho dalsieho ku kupe. Pacia sa mi aj ostatne farebne kombinacie, biela snad len o chlp viac ako ine... Velkost je na hrane, cena tiez, kvalita spracovania asi ok aj podla videa: recenzia:http://www.wristwatchreview.com/2014/06/30/lew-huey-cerberus-prototype-review/
ivan_989 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Mne to evokuje skor druhorodeneho syna otca Rolex Milgauss a mamy Omega AT.
vrcan Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2015 (upraveno) dobry postreh, presne tak, to su prave dve predlohy pre tento model... Nehra sa to na originalitu... ale za tie peniaze.... krasa.... pokial si niekto (rovnako ako ja) nepotrpi na znacke ak by niekto pochyboval o kvalite, odporucam pozret video kde ku koncu pozera cez lupu detaily. Casto vycitaju, ze endlink nema pevny clanok ako je zvykom, ale ja som rad, inak by som tah ani neobjednaval... takto je aspon nositelnejsi na mensiu ruku Upraveno 29. března 2015 uživatelem vrcan
Kostra Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Asi jsem infantilní, ale mě se ten pes líbí:-)
vrcan Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2015 mne sa pes nelibi, je to haluz... ale lubi sa mi cena a celkovo to co za to dostanem :-)
ivan_989 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 V 29. 3. 2015 v 8:30, vrcan napsal: mne sa pes nelibi, je to haluz... ale lubi sa mi cena a celkovo to co za to dostanem :-)Tak uz nech su tu wristshoty
wizard-ov Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Souhlas, ten čokl je dobrý úlet a signál chytá zadkem - co více si přát ?
villain83 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 (upraveno) Hodinky vcelku hezky,ale prisernejsi logo firmy jsem nevidel,to musel bejt slusnej vecirek,kdyz to vymejsleli... Mato,ze ty se nudis:-)? Upraveno 29. března 2015 uživatelem villain83
vrcan Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2015 to logo ale zase nebije do oci... a aspon nie je nuda... :-) a wristshoty klasicky ako vzdy, odo mna necakajte :-)
McStinger Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Pes je špicový , na dienku je ešte lepší. Inak už tu značka bola párkrát spomínaná, napr. TU
vrcan Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Meku, slovo dienko ma chytilo az tak, ze si nan dnes spomeniem najmenej sto krat... :-) este vymysli prosim slovenčizmus pre stežejku :-) inak k tomu trojhlavemu psu, to je cerberus z hostorie, to je jasne... mal som nejaky naramok cerberus v minulosti s logom trojhlaveho psa
McStinger Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 (upraveno) Ja nič vymýšľať nemusím. Iba používam to, čo už dávno vymysleli iní . A skutočne nie je moja chyba, že Slováci nevedia po slovensky. Tu máš stěžejku a na www.slex.sk si nájdi dno a jeho zdrobnelinu edit: ešte som zabudol k tomu trojhlavému "psu". Neviem, či je z histórie, ale z mytológie by mohol byť. No vidíš, aj Ty si mi skrášlil deň Upraveno 29. března 2015 uživatelem McStinger
emef Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Já je sleduju už delší dobu a ten pes mi začíná bejt čím dál tím víc sympatickej. Na všech fotkách ty hodinky vypadaj dost vymakaně. Za ty prachy to je neskutečný. Jsem zvědavej na osobní zkušenost.
vrcan Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2015 historia = mytologia IMHO :-) Emef, na WUS vo vlakne affordable http://forums.watchuseek.com/f71/je cez 400 postov, cize osobnych skusenosti ozaj moc, tato znacka je na WUS mimoriadne popularna, akurat som na nu nenarazil, lebo kempujem na f74 (DWF - dive watch forum) a na affordable som zacal chodit len nedavno, po zisteni, ze mnohi co uvadzaju novy diver model ho zverejnia primarne tam (napr. Stuckx rock). A presne ako hovoris, vyzeraju vymakane a za tie prachy.... mimochodom cerberus ma super AR a tiez single domed sklo, velmi jemne klenute... proste parada... Mozno by si zasluzilo to dynko trochu hlbsie gravirovanie, bolo by to krajsie... ale teraz to aspon tak netlaci kedze je takmer ploche... je to taky detail ale u mna to dost urobi na komforte...
Tomak Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Mně se líbí, divery použitelné k obleku jsou přesně můj styl. To logo je zbytečně sráží, ale naštěstí není příliš vidět.
sashator Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Designově se mi hodinky i líbí (hlavně s tmavým cifrem), jak už tady někdo psal, je to takovej vcelku povedenej hybrídek...ale to logo na cifru bych asi nedal, ta čína z toho v tu chvíli úplně čiší a celkově mi to prostě hodinky sráží...a upřímně těch 13tis je na mě za toto už taky moc
ivan_989 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Ktohovie ci nazov je inspirovany kapelou huey lewis and the news
honza71 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 (upraveno) Chlapi ja nevim, ale za 13tisic snad muze chronomagor vybrat neco jinyho nez cinskej huhucocktail Omelex AquaDatejust, nebo ne ? P.S. Mozna sem moc cita, pac AT mam a Datejust jsem mel, ale tohle by me na ruce svrbelo i za trojku na zahradu. Zlaty Seiko 5 Sport ;-) Upraveno 29. března 2015 uživatelem honza71
Kid_A Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 (upraveno) Nekupuj si tohodle kockopsa. Je tolik dobrych a puvodnich hodinek,ktery si za ty penize muzes koupit na after marketu (fortis, oris, seika, atd) behem cesty k Aqua Terra. Upraveno 29. března 2015 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se