Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Sem si myslel jak s tím prošlapávánim vyjebu, tak sem se konečně rozhoupal a vzal inženýry.  Reálně sem si myslel, že do nich vletim a budu jak v nebíčku. Jak píšu vejš, široká noha, vysokej nárt... normální sebemrskačství, ale až nad nima vyhraju, budou top. Ben mi je musel trochu přizpůsobit, aby se s nima líp žilo a sám říkal, že ta kůže je fakt nesmyslně tlustá a tvrdá. 

IMG_20230108_122343.jpg

IMG_20230108_122606.jpg

IMG_20230108_122631.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
před 1 hodinou, hedonista napsal:

Kluci, jak je to s velikostí Iron Rangerů? Když mi sedí Moc Toe 875, mám vzít Rangery ve stejné velikosti?

Má někdo zkušenost s Wolverine 1000 Miles Cap Toe. Kde koupit? Jak sedí (odpovídají) velikosti?

Díky.

Mám oboje v 42,5, IR mám sice déle ale přijdou mi trochu širší než MT.  

Odkaz ke komentáři

Já mám IR vo půl čísla větší jak MT. Ještě musim podotknout, že jsem k tomu došel co jsem všechny RW docela dlouho ponosil a počítal s tím, že něco povolí a došel jsem dlouhodobou laborací k tomuhle :default_wink:. Vono taky jak kdo má jako nohu, mě docela začal natejkat nárt a protože jsou IR profilově nižší jak MT, tak musim mít IR vo půl čísla větší. No neni to jednoduchý ti povim :default_smile:

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

@KFL

Blacksmith mám stejnou velikost jako MT, ale přijdou mi kratší 😂🤟

Všechny RW sou mi v pohodě a velikosti 42, 43, 44. Nejvíc mám 42, klasický nike 44/28cm

@hedonista objednej random a nějak to dopadne, občas mi přijde, že na některý kusy bot přišla výstupní kontrola v pátek před koncem šichty a mezi lidi se dostalo i to, co nemělo 😂 

IMG_20230214_162733.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Supr Vypadá to 50:50, že to trefím. Ono těch velikostí není poslední dobou moc na výběr

Takže po zdejších informacích jsem objednal stejné číslo jako MT. Ověřoval jsem i přímo u RW a i tam mi potvrdili, že velikost by měla být stejná. No a samozřejmě boty malé. Tedy do boty jsem se vlezl, ale nedovedu si představit v nich chodit… Můj dojem z Iron Rangerů vs MT- bota uzounká, nižší a mírně kratší. Velké zklamání, protože jinak jsou krásné (v černé barvě). Bohužel na celém světě jsou 1/2 čísla nedostupné, takže výměna za větší není možná. Takže, v dalším týdnu vyplnit formulář a boty zpět.
Načtu stránky a svítí na mě správná velikost skladem. Takže rychlá výměna a Iron Rangery o 1/2 čísla větší sedí perfektně.

Samou radostí jsem pak vzal ještě jedny v měděné barvě…
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...