teg Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Mely by mit oboje stejny kopyto c. 8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Sem si myslel jak s tím prošlapávánim vyjebu, tak sem se konečně rozhoupal a vzal inženýry. Reálně sem si myslel, že do nich vletim a budu jak v nebíčku. Jak píšu vejš, široká noha, vysokej nárt... normální sebemrskačství, ale až nad nima vyhraju, budou top. Ben mi je musel trochu přizpůsobit, aby se s nima líp žilo a sám říkal, že ta kůže je fakt nesmyslně tlustá a tvrdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Mely by mit oboje stejny kopyto c. 8.Good, diky. Ted je jen sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Ja uz nastesti jedny mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 před 1 hodinou, KFL napsal: Good, diky. Ted je jen sehnat To je oříšek … já vzal na HS jak jsem psal poslední velikost nejblíž moji a kdyby měli o jednu vel menší tak bych byl radši ale co už … i tak jsou skvělý 🫡 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Jj, koukal jsem tam. Ja vetsinou nakupuju na redwingberlin.com a tam je meli pred Vanocema, ale ted uz samozrejme nejsou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 tak IR sem na chvíli vodložil a zase jedu MT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Kluci, jak je to s velikostí Iron Rangerů? Když mi sedí Moc Toe 875, mám vzít Rangery ve stejné velikosti?Má někdo zkušenost s Wolverine 1000 Miles Cap Toe. Kde koupit? Jak sedí (odpovídají) velikosti?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 před 1 hodinou, hedonista napsal: Kluci, jak je to s velikostí Iron Rangerů? Když mi sedí Moc Toe 875, mám vzít Rangery ve stejné velikosti? Má někdo zkušenost s Wolverine 1000 Miles Cap Toe. Kde koupit? Jak sedí (odpovídají) velikosti? Díky. Mám oboje v 42,5, IR mám sice déle ale přijdou mi trochu širší než MT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Širší? Me teda přijdou naopak užší. Jinak mam taky u obou stejne číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Mě IR přišly taky širší (a delší) než MT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 @BrotHell Kdybys v tom chtěl mít ještě větší bordel, tak jsem bral IR o číslo větší a seděly na dýlku dobře, ale byly fakt úzký jak píše Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Proste co kus, to original :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 (upraveno) Já mám IR vo půl čísla větší jak MT. Ještě musim podotknout, že jsem k tomu došel co jsem všechny RW docela dlouho ponosil a počítal s tím, že něco povolí a došel jsem dlouhodobou laborací k tomuhle . Vono taky jak kdo má jako nohu, mě docela začal natejkat nárt a protože jsou IR profilově nižší jak MT, tak musim mít IR vo půl čísla větší. No neni to jednoduchý ti povim . Upraveno 14. února 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Supr Vypadá to 50:50, že to trefím. Ono těch velikostí není poslední dobou moc na výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Ja mam IR stejne velky jako MT, pricemz IR jsou sirsi a mensi (kratsi) . A ted si vyber. Zejtra mi dorazi Blacksmith, ktery maj stejny kopyto jako IR, tak jsem zvedavej, jestli mi budou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 @KFL Blacksmith mám stejnou velikost jako MT, ale přijdou mi kratší Všechny RW sou mi v pohodě a velikosti 42, 43, 44. Nejvíc mám 42, klasický nike 44/28cm @hedonista objednej random a nějak to dopadne, občas mi přijde, že na některý kusy bot přišla výstupní kontrola v pátek před koncem šichty a mezi lidi se dostalo i to, co nemělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Blacksmith dorazily z Berlina behem 48h. Jsou uzsi nez IR, maj vejs vsitou hranu jazyka (podobne jako MT) a po prvnich peti minutach uz me boli prava noha (sverak syndrom) . Myslim, ze to pujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 https://www.redwingshoes.com/mariosboots.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Supr Vypadá to 50:50, že to trefím. Ono těch velikostí není poslední dobou moc na výběrTakže po zdejších informacích jsem objednal stejné číslo jako MT. Ověřoval jsem i přímo u RW a i tam mi potvrdili, že velikost by měla být stejná. No a samozřejmě boty malé. Tedy do boty jsem se vlezl, ale nedovedu si představit v nich chodit… Můj dojem z Iron Rangerů vs MT- bota uzounká, nižší a mírně kratší. Velké zklamání, protože jinak jsou krásné (v černé barvě). Bohužel na celém světě jsou 1/2 čísla nedostupné, takže výměna za větší není možná. Takže, v dalším týdnu vyplnit formulář a boty zpět. Načtu stránky a svítí na mě správná velikost skladem. Takže rychlá výměna a Iron Rangery o 1/2 čísla větší sedí perfektně.Samou radostí jsem pak vzal ještě jedny v měděné barvě… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se