kolky87 Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu RW banda, viete mi nejak povedať ako na spartoo viem o ktorý model MT sa jedna? Píšu len hnedá, ale číslo napr. 875 nikde v popise nevidím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu @warann @ragu Ja mám svoje 1000miles obšité po celom obvode, tu končí obšitie u päty. Ste si istí originalitou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu před 2 minutami, koveras napsal: @warann @ragu Ja mám svoje 1000miles obšité po celom obvode, tu končí obšitie u päty. Ste si istí originalitou? Koukl jsem jen zběžně a jelikož jde velikost mimo mě, tak dále nestudoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Ja mám 1000miles Evans, tie sú obšité celé, klasické 1000miles po pätu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu @kolky87 na spartoo nezistis, jedine ze si vyberies na AD strankach presny typ a porovnas na spartoo ci ich maju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu [mention=65986]kolky87[/mention] na spartoo nezistis, jedine ze si vyberies na AD strankach presny typ a porovnas na spartoo ci ich maju.Aha ďakujem. Aj som to takto porovnával, len som si myslel, že to len neviem nájsť. Pri niektorých to je celkom zložité o ktorý model sa jedná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Fakt pozri tie RW berlin stranky, ceny su rovnake, doprava zadarmo, vacsi vyber, lepsi popis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Tak sem ty Wolverýny vzal dceři, tak pak poreferuju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Tak nakoniec som zobral MT8847 keď som to porovnaním trafil. Na spartoo je 20% zľava. Čiže to vyšlo na 280€. Veľa tu bolo popísané o kvalite predávaných kusov tak uvidím nechám sa prekvapiť farbou, veľkosťou, kvalitou . Samé prekvapenie tie RW. Upútala má ta fialová hnedá tak uvidíme. Na Berlín stránke keď som sa dobre dočítal tak vrátenie napr. zlej veľkosti je na účet kupujúceho čo má aj odradilo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Ani sem nevěděl, že nějakou takovouhle fialovou dělaj a vypadá moc hezky. Bude mít zajímavou patinu. Dobrá volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu před 8 hodinami, kolky87 napsal: Tak nakoniec som zobral MT8847 keď som to porovnaním trafil. Na spartoo je 20% zľava. Čiže to vyšlo na 280€. Veľa tu bolo popísané o kvalite predávaných kusov tak uvidím nechám sa prekvapiť farbou, veľkosťou, kvalitou . Samé prekvapenie tie RW. Upútala má ta fialová hnedá tak uvidíme. Na Berlín stránke keď som sa dobre dočítal tak vrátenie napr. zlej veľkosti je na účet kupujúceho čo má aj odradilo. Přeju ať vše vyjde, me odradily od nákupu ze Spartoo negativní recenze všude po internetech z poslední doby. Tak jsem radši šel do Denim Heads, vyzkoušel, prozkoumal a odnesl si perfektní exemplář za plnou palbu. Vůbec nelituju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu roughneck ve svitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu před 6 hodinami, Waya03 napsal: me odradily od nákupu ze Spartoo negativní recenze všude po internetech z poslední doby. Tak já mám se Spartoo dobrou zkušenost. Dvoje RW a v pohodě bez problémů, vše jak má být.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince V 29. 11. 2024 v 22:38, kolky87 napsal: Tak nakoniec som zobral MT8847 keď som to porovnaním trafil. Na spartoo je 20% zľava. Čiže to vyšlo na 280€. Veľa tu bolo popísané o kvalite predávaných kusov tak uvidím nechám sa prekvapiť farbou, veľkosťou, kvalitou . Samé prekvapenie tie RW. Upútala má ta fialová hnedá tak uvidíme. Na Berlín stránke keď som sa dobre dočítal tak vrátenie napr. zlej veľkosti je na účet kupujúceho čo má aj odradilo. teraz som kukol, pekna farba. kedy ti dojdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Tak v piatok večer som ich objednal čiže ešte to je len v procese "objednávka v príprave " tak netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince (upraveno) Čekání na moji velitelku až si vybere boty v CCC... jo a fungl nové tkaničky, voskované, z Temu... Upraveno 2. prosince uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince dva dotazy je některý model, který se nemusí rozcházet tak, aby byla noha 100 km jako ve skřipci? A nemusí každá bota vážit kilo. Je možno je někde zkusit a koupit, nerad bych se spolehl na to jen objednané mailem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Jasne. V Denimheads mají většinu modelu skladem. Stokrát zde zmíněno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Já si spíš myslim, že jak to tak čtu, že ty boty nebudou pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 43 minutami, Strocek napsal: Já si spíš myslim, že jak to tak čtu, že ty boty nebudou pro tebe Asi budeš mít pravdu chci koupit nějaké pevné boty nad kotník do lesa, podívám se i jinde když některé modely téhle značky vypadají fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se