Moty Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 když budou namaštěný olejem, tak to bude myslím v pohodě, když to nasáklo sůl, tak sem to otíral vlhčeným ubrouskem a po zaschnutí sem tam poslal mink oil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 V 6. 12. 2024 v 17:39, CEGY napsal: Tak snad bude žena spokojena.. Jakje je to model? před 2 hodinami, Harwey napsal: Mame radost Vincente To sou Indigofery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 3 minutami, Moty napsal: Jakje je to model? Silversmith Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 12 minutami, Moty napsal: To sou Indigofery? ee, iba obyc Dickies.. garyville hickory striped Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 9. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Nevypadaj špatně! Na mě odvážný, ale vlastně proč né. Prostě pracovní boty a pracovní kalhoty . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 som dokupil vlozky Red Wing Comfort Force Insole a teraz je to uz dokonale:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 V čom je ich prednosť ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 Su maksie ako default vlozka, a su tvarovane. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 (upraveno) 8138 oil slick drobne nedostatky jsou typickym znakem rucni prace a tenhle par je toho dukazem Upraveno 12. prosince 2024 uživatelem fijo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 červeňáky rulezz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 A jsem váš 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Šel jsem kolem z práce, v obleku jsem tam vypadal sice jak exot, ale botky luxusní. Myslel jsem, že budu dlouho vybírat a zkoušet ale padla hned první velikost. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 V 10. 12. 2024 v 12:22, Harwey napsal: som dokupil vlozky Red Wing Comfort Force Insole a teraz je to uz dokonale:) Mám je také v Ironech, ty jsou mi malinko větší, jiné vložky se mi při chůzi různě rolovaly, a tyto jsou top. před 17 hodinami, Strocek napsal: červeňáky rulezz Tak sem jsem ještě nedorostl před 12 hodinami, xbraj19 napsal: A jsem váš A nebolí to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 před 18 hodinami, Strocek napsal: červeňáky rulezz Ty mám taky, akorát je nemám tak červený, měls dobrý světlo před 13 hodinami, xbraj19 napsal: A jsem váš Tak vítej a užívej V 10. 12. 2024 v 12:22, Harwey napsal: som dokupil vlozky Red Wing Comfort Force Insole a teraz je to uz dokonale:) Kdyby ste někdo potřeboval mám jedny nenošený +/- vel. 43 doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 (upraveno) před 4 hodinami, Jeronimo napsal: Tak sem jsem ještě nedorostl Neboj to přijde . před 2 hodinami, Moty napsal: Ty mám taky, akorát je nemám tak červený, měls dobrý světlo Je to ta "limitka" Irskej Setr, ale asi tomu foťák trochu přidal a to sem je nedávno napustil mink ojlem a nešetřil sem. Tuhle mi známej co má klasiky hnědý říkal, tvl měl sem si koupit ty červený jako máš ty, ty hnědý sou takový dědkovský . Upraveno 20. prosince 2024 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Tiez som myslel ze su cervene. Moj irsky seter je uplne ina farba:)fotak tomu dost pridal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 No voni jako červený sou , ale asi né tolik jak to působí. Krom toho, že má někdo stejný číslo barvy neznamená, kort u RW, že tu barvu bude mít fakt stejnou, vlastní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 před 14 hodinami, Jeronimo napsal: A nebolí to? Právě že vůbec. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 3140 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se