skalis Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Toto jsem objevil, chystam se poridit...http://botaservis.eshopza100.cz/g3196.Cedrove_napinaky_do_bot.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 no, to sou ty "zlatý" čůráčky, na vytažení ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 (upraveno) Ty napínáky zrovna u RW by chtělo vyzkoušet. Musim se mrknout jestli je nemaj v Praze někde na prodejně. Vzít to z voleje bych si zrovna u RW netroufl, ale někteří to tady dávaj na prvni dobrou z voleje, tak třeba mi poradí. Já jenom abych nedostal ban, kdybych ho tady nabízel, že nesedí.. Upraveno 8. února 2019 uživatelem lamizol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 moc to řešíš, kup napínák dle velikosti boty a tečka, RW vydrží drsný zacházení, sou to pracovní boty, neboj se toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Když nekoupíš nic, tak se taky nic nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Zdravím, chtěl bych Vás požádat o radu/zkušenost... Již druhým rokem vlastním RW Moc Toe 8138 a musím hrdě říct, že to jsou nejlepší boty, co jsem kdy měl! Především, co se kvality a hlavně pohodlí týče. Tudíž jsem se rozhodl jim ( a hlavně sobě ) pořídit parťáka - Iron Rangery, nejspíš model 8111. A chtěl bych se tedy zeptat, zda je v MT a IR nějaký zásadní rozdíl (velikost, pohodlí, kvalita, ...)? MT jsem si koupil v mé obvyklé velikosti a jsou mi zhruba o půl čísla větší, ale nosím je pouze s tlustšími vlněnými ponožkami, čímž se to skvěle vykompenzovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Já mám Moc Toe a Beckman a MT mám o číslo menší, zajdi do DenimHeads a ozkoušej je, ať máš jistotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Jarní mazání. Mám ty čuky vo půl čísla větší jak IR, máte to taky tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Nemate nekdo Postman Oxford? Mam na ne zalusk a shanim tipy ohledne velikosti ve srovnani s ostatnimi modely. A nemate zkusenost s timhle eshopem? https://www.legendfootwear.co.uk/men/red-wing.html Maji 3120 za 154 liber, tak mam cukani to risknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Mám 3108 Postman Oxford Navy Abilene, nechal jsem si je poslat z USA za 156 USD a k tomu něco za poštu. Mám nohu 41,5 a vzal jsem 41, rozchodil a jsou OK, jenom jsem nechal u Hrubeše vyměnit podrážku za pevnější, ta originál se hodně špiní, ale to je na většině RW stejné. Fotky jsem zde někde dával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Pokaždý mě překvapí, jak jsou tuhý a nepoddajný, když jsou nový...3120 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Je někde v Brně místo (obchod), kde lze vyzkoušet? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 To je Hawthorn ? Jake si vzal cislo nakonec, o 1 nez normal boty ? Pokaždý mě překvapí, jak jsou tuhý a nepoddajný, když jsou nový...3120 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Postmany chtěl a má je:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Ano, ale myslel som kozu Hawthorne, Skalisu je ta podsivka celokoza ? Postmany chtěl a má je:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 No ono ty 3120 jsou právě přímo Hawthorne. Jinak vnitřek celokůže, stélka přilepená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Je někde v Brně místo (obchod), kde lze vyzkoušet?Sent from my iPhone using Tapatalk Myslim, ze krome prazskych denimheads v Cesku asi nikde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Myslim, ze krome prazskych denimheads v Cesku asi nikde..To je nemilé, do hlavního města zatím cestu neplánuji. A objednat na slepo je blbost. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 To je nemilé, do hlavního města zatím cestu neplánuji.A objednat na slepo je blbost. Sent from my iPhone using Tapatalk Jak, neplánuji, ELAC na Tebe čeká, nebo ho chceš poštou? P.S. omlouvám se za off-topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se