Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Já si navíc myslím, že na broušení jde materiál, který už se nehodí na přímé použití. Broušením se schovají různé vady a kazy kůže, zpeněží se i to, co by se normálně muselo vyřadit. Všichni jsou spokojení, zákazník si nakonec koupí dvoje boty, co víc si přát.

Nejhorsi je, ze např pohorky z hladké úsně, aby člověk pohledal.

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chlapi, poraďte hrubé zimní fusekle ve stylu happysocks. Do RW mám nejradši armádní hrubé "polní" ponožky, ale chce to rozjasnit tu zimu s RW. A obecně v RW s tenkými ponožkami je to o hubu :)

Napadá mě slovenské FUSAKLE, mámod nich letní a material lepší jak HS, ale u zimních nevím 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj,

tak jsem se po dlouhém rozhodování taky dobelhal k tomu(a také našetřil po drobácích), abych si koupil svoje první RW. Vždy jsem si kupoval boty v Humanicu, nebo v CCC a takových obchodech. Nikdy nevydrželi ani celou zimu. Klasické botasky a tenisky se mi vždy rozedřou na patě(což se mi u kožené obuvy nemůže stát). Chtěl jsem něco, co si mohu vzít k trošku slušnějšímu oblečení(chinos, sportovní sako), ale i k džínům. Nakonec jsem došel k tomu, že k těmto účelům a jako první RW( a GYW) botu zvolím Red Wings Blacksmith No. 3343 CRT. Zvolil jsem číslo US9,5. Což velikost, která je přesně, která mi sedla. Prsty mám normálně natažené, dokáži je obléci i s hrubší ponožkou, ale někdy cítím lehce palec na konci. Nebolí to, a nemám problém v tom chodit, ale příště bych si vzal asi o půl čísla větší. Teď je budu muset rozcházet. Mimochodem, zkoušel jsem si i Merchanty, ale ty jsem neoblékl ani ve veliksoti US 10, i když jsem na stejném kopytu jak ty Blacksmithy. Byly úzké ze všech stran. Takže to číslování u různých modelů je fakt asi někdy o hubu. Trošku mne štve, že se mi vždy při zavazování skrčí jazyk, přehne se ve vertikální ose(snad to půjde na obrázku, kde to nemám zavazané na noze poznat.) Koupil jsem i k tomu přímo RW leather cream a RW mink oil. Krém má tu super vlastnost, že mi nezmění tuto barvu, pro kterou jsem si to koupil, ale po delším čase to plánuju přejet i tím mink oilem(chci zamezit jejich tmávnutí). Používám i klasické napínáky do nich. Fotka je pořízená dneska. Mají za sebou teprve pár procházek do města.  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem BrasTomas
Odkaz ke komentáři

Přeji bezbolestné rozchození a s tou velikostí tomu dej ještě čas až si bota sedne (počítám tak 30km), tak uvidíš. Noha by se teoreticky měla v botě usadit. Já měl první RW moc toe EU 44 a prvně jsem myslel, že jsou mi velké...po rozchození mě byly akorát a v hrubsich fuseklých po půl dni tlačily. Teď mám druhé tak ty už jsem vzal 45eu, protože zrovna ty MT mi kolem kotníku sedí nejlépe s hrubší ponožkovicí:)

Odkaz ke komentáři

Příště si určitě vezmu o půl čísla větší boty. Ale jsem spokojený. Dokud mne to nebolí nebo nenarážím prsty o předek v každém kroku, tak dobrý. Hlavně se uvidí, jak v nich budu celý den chodit. Jinak k těm délkám stelek u každé velikosti. Díky za info(přesná čísla). Je škoda, že se v EU již tak často nevyrábí(aspoň dle mého pozorování) poloviční velikosti.

Upraveno uživatelem BrasTomas
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...