moco Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 (upraveno) Já si navíc myslím, že na broušení jde materiál, který už se nehodí na přímé použití. Broušením se schovají různé vady a kazy kůže, zpeněží se i to, co by se normálně muselo vyřadit. Všichni jsou spokojení, zákazník si nakonec koupí dvoje boty, co víc si přát.Nejhorsi je, ze např pohorky z hladké úsně, aby člověk pohledal. Upraveno 24. srpna 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Možná jsme si jen zvykli na levné věci (z nekvaltních materiálů) a ty kvalitní = drahé bychom si nekoupili, tak je ani výrobci moc nedělají, je to pro ně mizerný byznys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 (upraveno) chlapi, poraďte hrubé zimní fusekle ve stylu happysocks. Do RW mám nejradši armádní hrubé "polní" ponožky, ale chce to rozjasnit tu zimu s RW. A obecně v RW s tenkými ponožkami je to o hubu Napadá mě slovenské FUSAKLE, mámod nich letní a material lepší jak HS, ale u zimních nevím Upraveno 28. srpna 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 skus kouknout po Stance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 (upraveno) Počasí začíná být RW friendly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. září 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 (upraveno) double trouble Upraveno 6. září 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Dokonalá kombinace... Samo není má.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 No jo, je to tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 To je tedy supr péče! Šampónek na švy a ta pinzetka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Nekdo, kdo se chce zbavit starsich RW na vyzkouseni? Velikost 12. Dikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Čuky v akci. Řešíte nějak ty vokopaný špičky? Nosim to do kanclu a vono to k tý košili neni vončo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 koupil sem v DH krem v barvě bot a to funguje skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Čuky v akci. Řešíte nějak ty vokopaný špičky? Nosim to do kanclu a vono to k tý košili neni vončoNesmíš s něma sekat pátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 je fakt, že patky sekám až moc . Dneska zkusim zaběhnout do DH pro ten barevnej krém, jestli tam budou mít v tý barvě co potřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrassTomas Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 (upraveno) Ahoj,tak jsem se po dlouhém rozhodování taky dobelhal k tomu(a také našetřil po drobácích), abych si koupil svoje první RW. Vždy jsem si kupoval boty v Humanicu, nebo v CCC a takových obchodech. Nikdy nevydrželi ani celou zimu. Klasické botasky a tenisky se mi vždy rozedřou na patě(což se mi u kožené obuvy nemůže stát). Chtěl jsem něco, co si mohu vzít k trošku slušnějšímu oblečení(chinos, sportovní sako), ale i k džínům. Nakonec jsem došel k tomu, že k těmto účelům a jako první RW( a GYW) botu zvolím Red Wings Blacksmith No. 3343 CRT. Zvolil jsem číslo US9,5. Což velikost, která je přesně, která mi sedla. Prsty mám normálně natažené, dokáži je obléci i s hrubší ponožkou, ale někdy cítím lehce palec na konci. Nebolí to, a nemám problém v tom chodit, ale příště bych si vzal asi o půl čísla větší. Teď je budu muset rozcházet. Mimochodem, zkoušel jsem si i Merchanty, ale ty jsem neoblékl ani ve veliksoti US 10, i když jsem na stejném kopytu jak ty Blacksmithy. Byly úzké ze všech stran. Takže to číslování u různých modelů je fakt asi někdy o hubu. Trošku mne štve, že se mi vždy při zavazování skrčí jazyk, přehne se ve vertikální ose(snad to půjde na obrázku, kde to nemám zavazané na noze poznat.) Koupil jsem i k tomu přímo RW leather cream a RW mink oil. Krém má tu super vlastnost, že mi nezmění tuto barvu, pro kterou jsem si to koupil, ale po delším čase to plánuju přejet i tím mink oilem(chci zamezit jejich tmávnutí). Používám i klasické napínáky do nich. Fotka je pořízená dneska. Mají za sebou teprve pár procházek do města. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. září 2019 uživatelem BrasTomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Přeji bezbolestné rozchození a s tou velikostí tomu dej ještě čas až si bota sedne (počítám tak 30km), tak uvidíš. Noha by se teoreticky měla v botě usadit. Já měl první RW moc toe EU 44 a prvně jsem myslel, že jsou mi velké...po rozchození mě byly akorát a v hrubsich fuseklých po půl dni tlačily. Teď mám druhé tak ty už jsem vzal 45eu, protože zrovna ty MT mi kolem kotníku sedí nejlépe s hrubší ponožkovicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Na dylku musi byt OK, do sirky povoli - toliko moje zkusenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 V botě je potřeba mít minimálně centimetr nadměrek. A co se týče číslování tak rozdíl v délce stélky jednotlivých čísel je 5-6mm tzn půlčíslo 2,5-3mm a v obvodu prstních kloubů je to 5mm na číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrassTomas Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 (upraveno) Příště si určitě vezmu o půl čísla větší boty. Ale jsem spokojený. Dokud mne to nebolí nebo nenarážím prsty o předek v každém kroku, tak dobrý. Hlavně se uvidí, jak v nich budu celý den chodit. Jinak k těm délkám stelek u každé velikosti. Díky za info(přesná čísla). Je škoda, že se v EU již tak často nevyrábí(aspoň dle mého pozorování) poloviční velikosti. Upraveno 13. září 2019 uživatelem BrasTomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se