Frantik Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Jo. Maj origo podrazky od RW na skladě a děla jim to uz léta jeden svec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Ja jen poznámku po týdnu k tem Moc Toe - neuvěřitelně pohodlný boty, mekoucky a komfortní. Noha v tom sedí a nic nesmrdi, ani po celém dnu. A nesmekaj se a neklouzou. Takže cajk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Jo a strasne mi sluší, ale fakt ze jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Už jsou v akci a musím rict, ze cely den chození všude včetně města.Koupil jsem si velikost bot c. 42 kterou mám i nohy tedy c. 42 a žádný problém až teda na to nazouvani nebo zouvani kdy musím tkaničky o tři dírky rozvazat i povolit.Žádné dřeni na patách nebo stranách, puchýře, otlaky atpod..Je to teda po jednom dni, ale u RW 875 to bylo horší. Jinak nova podrazka jak psal Frantik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Podrazky mam taky sesmajdany, ale min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Už jsou v akci a musím rict, ze cely den chození všude včetně města.Koupil jsem si velikost bot c. 42 kterou mám i nohy tedy c. 42 a žádný problém až teda na to nazouvani nebo zouvani kdy musím tkaničky o tři dírky rozvazat i povolit.Žádné dřeni na patách nebo stranách, puchýře, otlaky atpod..Je to teda po jednom dni, ale u RW 875 to bylo horší. Jinak nova podrazka jak psal Frantik.Simtě, kdes je objednával? Prej se nějak přestávaj dělat nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Já je teda teprve začínám sešlapávat. Tuhle barvu jsem původně nechtěl, ale je nádherná naživo a čím více chodím, tím je hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Poslední c. 42 v Denimheads, tak už jsem to radši neriskoval a koupil je. Možná tam mají ještě nějaké velikosti a už se nevyrábí jak píšeš. Simtě, kdes je objednával? Prej se nějak přestávaj dělat nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Poslední c. 42 v Denimheads, tak už jsem to radši neriskoval a koupil je. Možná tam mají ještě nějaké velikosti a už se nevyrábí jak píšeš.Dík. Tvl beckmany nejlepší RW, co sem kdy měl a voni je přestávaj dělat. To je na palici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Ty beckmany mi přijdou ze všech RW modelů nejvošklivější. Samozřejmě pohodlnost hodnotit nemůžu, ale vzhledově mě vůbec neberou, takže to chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 To jsou falešná, zlá slůvka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Jsou pěkné, ale musí se vošmatlat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 hele fakt nee, mě teda neberou, ale férově přiznám, že mě ze začátku nebrali ani i IR a jakej sem v nich pane štramák , asi mi tam nesedí ten světlej pruh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Mně se líběj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Mně se líběj.tyhle jsou zrovna hnusný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Zmrde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 kam se sere sekce humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Mám dojem, že už to tu někdo psal. RW opravuje http://www.benhrubes.com/ používá origo podrážky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Tyhle preferuji zase já RW 3141. Cca dva roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Mám dojem, že už to tu někdo psal. RW opravuje http://www.benhrubes.com/ používá origo podrážkyA taky je ochoten tam dát i jinou podrážku, co se míň špiní, je ale zase tvrdší a má jinou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se