TLD Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Pekny , ale to je mas rok a pul ve skrini ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Stačí 10 minut kartáč a voda, pak uschnout, trochu oleje a impregnace a jsou jak nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 7 hodinami, TLD napsal: Pekny , ale to je mas rok a pul ve skrini ne? Já moc nechodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 v háku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Mám možná blbej dotaz. Jak budou vypadat hnědý RW k černý kožený bundě? Já jak jsem hezkej, tak mi sluší všechno, ale třeba to už někdo škaredej řešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 No hele, ja jsem skaredej a nosim moc toe k cerne m65 bunde, ale je pravda, ze ta neni kozena. Asi bude zalezet taky na strihu te bundy. Postav se pred zrcadlo, vyspul rty a pozadi a hod sem foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 (upraveno) před 56 minutami, nickolas napsal: Mám možná blbej dotaz. Jak budou vypadat hnědý RW k černý kožený bundě? Já jak jsem hezkej, tak mi sluší všechno, ale třeba to už někdo škaredej řešil. Budeš vypadat skvěle Upraveno 4. prosince 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Já bych to neřešil, pořád budeš vypadat líp, než ti, kteří chodí v teplácích do kina, hospody, restaurace atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 před 53 minutami, AndyAaron napsal: No hele, ja jsem skaredej a nosim moc toe k cerne m65 bunde, ale je pravda, ze ta neni kozena. Asi bude zalezet taky na strihu te bundy. Postav se pred zrcadlo, vyspul rty a pozadi a hod sem foto Lip to neumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Jak s tou velikostí u Moc Toe? Držet se tabulky? Délka nohy 28,5 takže vzít 28,5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 před 18 minutami, nickolas napsal: Jak s tou velikostí u Moc Toe? Držet se tabulky? Délka nohy 28,5 takže vzít 28,5? Mám nohu 275 mm,kúpil som 275 a po mesiaci dokúpil vložky.-Bota se roztáhla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Mám taky černou M65 a když sem si k tomu vzal ještě černý džíny tak ty MOC TOE krásně vynikly, ale já měl barvu do červena. Takže bych se tý barevný kombinace nebál. Protože chci MC zase pochystat, doufám, že už ve správný velikosti... , tak bych si koupil k tomu pásek RW v barvě https://denimheads.cz/collections/brand-red-wing/products/red-wing-leather-belt-oro-russet-pioneer . Pásek v barvě bot bude vo level víc než klasickej černej, ale bunda podle mě nevadí. sem vobjevil ve skříni, člověk jak furt vobjednává různý kraviny, tak na některý věci normálně zapomene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 před 2 hodinami, Diamondking napsal: Já bych to neřešil, pořád budeš vypadat líp, než ti, kteří chodí v teplácích do kina, hospody, restaurace atd.... Já byl tudle na kole, samozřejmě v cyklistickejch hadrech a zastavili sme se v kanjpě na jedno a nějak blbě sem se necejtil. ALe jinak ti rozumim. Ty tepláky v hospodě mi nějak nevaděj, to je něco jako když si dělňas v monterkách dojde na voběd, ale co úplně nesnášim, když někdo jí v hospodě nebo prostě v místnosti v čepici..., ženský samozřejmě nemyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 To mi kšiltovkáři nevadí, rovnou vidíš kdo je debil Naopak u těch ženských to nechápu. Že se v tom pařej?! Prakticky ve 100% jsou to starý báby, kdy už je fuk jestli mají rozcuchaný vlasy, nebo nějakou zrůdnost na hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Třeba jim stydne hlava jak Evženovi Humlovi v chalupářích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 jj sou to starší ročníky. Většinou sou to klobouky a jak sou nadělaný, tak kdyby si to sundaly, tak by to tak asi nenahodili jako původně, po pečlivý přípravě v domácích podmínkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 ...na cestě, tak jsem zvědavý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Pěkné botky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Po cca. 15 járech vidím odpověd tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 .... Tak jsou doma, sedí jak prdel na hrnec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se