cuborg Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Dneska jsem narazil na toto, máte někdo zkušenost? Mají tam až moc velký slevy, tak nevim jestli tomu verit.https://www.redwingsale.us/Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Co myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 No ja tomu neverim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Je to tuze podezřelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 kuci to sou zaváděcí ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Tak teda Rover Copper su doma. Na prve skusanie fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Pěkná barva, k té podrážce nejlepší kombo. V Roverech se mi chodilo hodně fajn, budeš spoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 tady ty kuci říkaj, že RW sou good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 O víkendu na chatě jsem objevil pod lavicí zasunutou krabici RW. Myslel jsem, že je prázdná, ale bylo v ní překvápko - černé kožené Chukkas 3148. Horší je, že se nic nezměnilo a boty jsou mi malý, úzký. Tak kdyby měl někdo užší 41 nohu, napište, domluvíme se, ať tam neleží ladem... https://redwingamsterdam.com/products/3148-work-chukka-black-chrome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Omlouvam se za blby dotaz, ale jak funguje vymena podrazky? Posila se do USA, nebo maji i nejakou pobocku v Evrope?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 https://www.benhrubes.cz/servis-red-wing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Moc diky!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Jojo. Po zimě tam jdu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 před 4 hodinami, pesnoaar napsal: Omlouvam se za blby dotaz, ale jak funguje vymena podrazky? Posila se do USA, nebo maji i nejakou pobocku v Evrope? Sent from my iPhone using Tapatalk Včera jsem vezl jedny do Denimheads, říkali že za dva týdny to bude. BTW, říkali, že na deset let vypadaj moc dobře. Já řekl, že to je tím, že je ničím nemažu a čekal jsem, že mě budou přesvědčovat, že se to musí. No, řekli mi, že jim to říká víc lidí a že na tom něco bude:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 (upraveno) Se dycky těšim až je před podzimem vytáhnu... Upraveno 7. října 2021 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Kdyby měl někdo nákupní roupy, na sneakerstudio je sleva 25 % po zadání kódu "star" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Diky! Chystam se koupit Iron Ranger. Bezne nosim 46, tak premyslim, jestli objednat 46 nebo 45, kdyz vsude pisou objednat o cislo mensi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Já běžně nosím 46 a mj. na základě příspěvků tady jsem koupil Moc Toe ve 45. Bohužel jsem je musel vrátit a vyměnit za 46, jelikož to bylo nenositelné… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Zkoušel jsem zadat ten kód, ale nefunguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se